Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yemek için yardıma gelsem olurmuuuuuuu:)))
haklısın tatlım ya...buçuğa kadar burdayım hadi gel sohbet edek...
aman canım dikkat et yani...uğraşma hiç bir şeyle...hayırlısıyla bebişini doğur sonra ne edersen et..
harika valla...güzel bir çiçek saracım...![]()
Canım ben çıkmıştım ışık yanmaya devam etmiş
İnşallah canım...
Valla ben de öyle yapıyorum desem yeridir çünkü ben de çok zorlanıyorum perdelerde.
Benim de çok hoşuma gider Sara...
Soracaktım , sen söyledin, çok güzel görünüyor hakikaten.Bana Trabzon' daki evimi hatırlatıyor senin balkon
Maonya kız diğerleri isim değil mi bacım bah şinci çok tüstüm sana
Otur yerinde tısım yaaaa![]()
Cumanız mübarek olsunnnn güzel hatunlar.rabbim evinize çifter çifter çocuk versinnn onların peşinde koşmaktan kk ya ayda yılda bir giresiniz:)))
Dünden beri bekçilik yaptım kimseyi yakalayıp sohbet edemedim(( nerdesiniz hatunlar
![]()
geçmiş olsun tatlım inş şimdiye geçmiştirkızlar elimi yaktım
bostan patlıcan almıştım pazardan geçen gün bugün onları közleyeyim dedim fırına verdim az önce gidip baktım aklımda kırk tane düşünceyle fırın tepsisini çıplak elle tuttum bi bağırdımki sesim karşı apartmadan duyulmuştur hemen soğuk suya tuttum ama çok acıyo
tekrar geçmiş olsu ahmetçiğe iyileşti mi birazselam.
uzun süredir(22 gündür)annemlerdeydim,yeni döndüm,bi bakayım dedim,iyisiniz inşallah.
bizde iyiyiz hamdolsun,Ahmetcik ayağını yaktı çayla,biraz onun sıkıntısını yaşadık,idare edip gidiyoz işte.
saracım sanada geçmiş olsun,tedavide olanlara rabbim nasib etsin inşallah.
bide hanginiz samsun lu,ya da samsundaydınız,bi deyin hele.
başınız sağolsun prensesim Allah ailesine sabır versin
Başınız saolsun canım ya...valla çok üzüldüm...Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın...
inşallah canım...saolasın...![]()
Allah ramet eylesin ana babasına sabır versin inşallah
Allah tatlı huzur dolu geçim nasip etsin sevdiklerimizle...
sağolun kızlarr aminİyi akşamlar kızlar.yetere tavsiyede bulunurken ben grip oldum(( yine kesemin şekli bozulur die korkuyorum
((
Alıntı yapamamak ne kötü unutuyorum yazacaklarımı
Saracım bende donuyorummm sobayı yaktım yazmışsın yaaa ayyy arkasına kıvrılıp uyumak istedim
Yeterim kaçıncı günün bugün? Rabbim rast getirsin inş.
Prenses ne diyecemi bilemiyorum rabbim annesine sabır versin ben hiç görmediğim kürtaj oldum bebeğime hala ağlıyorum rabbim ailesine sabır versin![]()
ben de 3-4 ayda bir yıkıyorum canımTitiz hatunlar perdelerinizi kaç ayda bi yıkıyorsunuz?
Perde yıkamayı hiç sevmiyorum aralığı beklesemmş yoksa bi kez yıkasammı baya kirliler:)
çok güzellllllkızlar avatar resmim balkonumdaki zambağım
hifa,hanne,mina şimdilik aklıma gelenlerKızlar bana önerebileceğiniz kız ismi olursa sevinirimdini olsun istiyorum.meryem sara gibi.zeynep fatma ayşe hatice haricinde
herkese hayırlı cumalar kızlar Rabbim eşlerimizle sevdiklerimizle beraber uzun mutlu sağlıklı bi ömür nasip etsin hepimize ve kucaklarımızı üçer beşer çocuklarla doldursun evlat hasretimizi unuttursun
aminn kızlar amiiinCumanız mübarek olsunnnn güzel hatunlar.rabbim evinize çifter çifter çocuk versinnn onların peşinde koşmaktan kk ya ayda yılda bir giresiniz:)))
boşver sen kocakarılarıSara bugün gidip biberon alsam erkenmi.herkes beni korkutuo daha erken aman alma die.ilki öyle olanın çovuk doğduktan sonra odası dizilirmiş.eşyasıda son ay alınırmışş.koca karılar öyle dio:)))