edacım nasılsın canım
Canim kusura bakma gormedim ela ile ilgileniyodum o ara iyiyim cok sukur sen nasilsin iyilestinmi biraz musab pasa nasil?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edacım nasılsın canım
Ben geldim leylos amma kimsecikler yok maonya unutmustur canim onun yerine ben dileyeyim allah buseye saglikli yakisiklimi yakisikli guzelmi guzel kardesler nasip etsin insallah ailecek mutluluk uzerinizden eksik olmasin...bugün kimse girmemiş yahu......nerdesiniz ey topic ahalisiiiiiiiiiiiii...huhuhuhuhuhhhhhhhh:26::26::26:
yok kız sürpriz yaparsa bilmem ama
o kadar seni sorgu sual ettim..sen tek hatresi merak etmişsin...
Allah hayırlara çıkarsın prensesim...yoksa yeğenmi geliyor heeeeeee
hani buseye kardeş dilememişsin maonyam...bizi unuttun mu sen yoksa?![]()
ben dışardaydım canım az önce geldim yemek yedik oturuyoruz şimdibugün kimse girmemiş yahu......nerdesiniz ey topic ahalisiiiiiiiiiiiii...huhuhuhuhuhhhhhhhh:26::26::26:
Canim kusura bakma gormedim ela ile ilgileniyodum o ara iyiyim cok sukur sen nasilsin iyilestinmi biraz musab pasa nasil?
Kalkan ne prensess??ilk başlarda biraz acıyo
aslında benimkiler çok fenaydı yara oldular falan
benim hep sağmaktan oldu sütüm yoktu
sen kalkan al o baya işe yarar
amin canım
Leylacım unutmuşum rabbim gönlündekini versin
o kadar seni sorgu sual ettim..sen tek hatresi merak etmişsin...
Allah hayırlara çıkarsın prensesim...yoksa yeğenmi geliyor heeeeeee
hani buseye kardeş dilememişsin maonyam...bizi unuttun mu sen yoksa?![]()
Yok canim ben almiyim allah ogluma ve kizima saglik versin ama dusumuyoruz baska buyuk konismiyim ama rabbim isteyenlere versin ikisinin arasinda fazla olmadigi icin cok zorlaniyorum yardimci olacak kimsemde yok (ama tum zorluklara deger onlar biliyomusun)
Allah sag salim bebegine kavustursun senide canim aklina kotu seyler getirip kendini uzme bebiside tabi
oglumda hic agrimadi emzirirken ama kizimda cok aci cektim yara oldu agliyodum artik kullanmadigim krem kalmadi ara ara yine oluyo ama simdi gecti sukur umarim sende olmaz
İnsallah canim kalbine gore versin rabbimİnş rabbim banada arka arkaya nasip eder![]()
yok kız sürpriz yaparsa bilmem ama
ben dışardaydım canım az önce geldim yemek yedik oturuyoruz şimdi
önemli değil canım
çok şükür daha iyiyim
musabda iyi çok şükür
senin kuzular nasıl?
canım göğüs kalkanı göğüs ucunu nemli tutacağından(içinde süt birikiyor çünkü hatta o sütü kullananlar da var) yara olmasını engelliyorKalkan ne prensess??
Leylacım unutmuşum rabbim gönlündekini versin![]()
Dikkat et canim kendinede musabada benim kuzular iyi cok sukur... Sen musabi nasil uyutuyorsun ben umutu ayagimda salliyorum ama artik birakmak istiyorum cunku agirlasti sallamak zor oluyo nasil yapcam bilmem....
Günaydınnnnnnnn.
Yine eski kk dan giriyrm çok sıkıcı![]()
Saracımmmm annen gittimi?
Eski kk dediğim formları takip edemiyrm özel msj gönderemiyrm alamıyrm, beğeni yok ,gülen yüzler yok.sadece yazı yazıyorum![]()
Selamün aleyküm canlar
Sizi çok özledim
Netimin kotasını doldurmuşuz onun azizliğine uğradım.
Transferimi oldum kızlar iki embriyo transfer edildi, doktor çok umutlu, inşallah rabbim de o umutları yeşertir, emeklerimizin karşılığını nasip eder.Şimdilik bekliyoruz bakalım, bayramın 3.günü test günüm, daha erken baktırsam olmaz mı dedim doktora, yok 12.gün olacak mutlaka dedi.Ben de idrar testiyle önceden bi kaçamak yapayım istiyorum eşim heyacan dalgalanması yaşamak istemiyorum deyip izin vermiyorBakalım bekleyeceğiz artık.Bir iki gün bel ağrım oldu ama şimdi bir sıkıntı yok.
Hepinizi öpüyorum, merak etmişsiniz, Allah razı olsun hepinizden.Tek tek alıntı yapamadım çünkü bayağı bir uzun olacaktı ben de böyle yazdım.Artık netim geldi yine burdayım, netimin kesilmesinin de vardır bir hikmeti diyorum.Doktor 2 gün istirahat et demişti net olsaydı etmezdim, bu da vesile oldu yatmama![]()
Hayırlı sabahlar.ben yine kabuslarla uyandım((dün akşamda bi kaç damla açık renk kan geldi.bugün çok agresifim o yüzden
((bide kurban bayramının etkisi var galiba.geçen sene bayramdan birgün önce kürtaj oldum ya ondan etkileniyorum galiba.
Hatresşm iyi olmana çok sevindim.rabbim çifte bayram yaşatır inş.bir haftadan sonra kanda bellir oluyor zaten.bence hiç idrar testi yapma yapacaksan direk kan yaptır.inş ikizlerin olur.ikiz çocuklara bayılıyorum.ev işi sakın yapma cnm.
canım Rabbim tamamına erdirsin inş ben de heyecanla bekliyecem sonucu bence idrar testi yapmaSelamün aleyküm canlar
Sizi çok özledim
Netimin kotasını doldurmuşuz onun azizliğine uğradım.
Transferimi oldum kızlar iki embriyo transfer edildi, doktor çok umutlu, inşallah rabbim de o umutları yeşertir, emeklerimizin karşılığını nasip eder.Şimdilik bekliyoruz bakalım, bayramın 3.günü test günüm, daha erken baktırsam olmaz mı dedim doktora, yok 12.gün olacak mutlaka dedi.Ben de idrar testiyle önceden bi kaçamak yapayım istiyorum eşim heyacan dalgalanması yaşamak istemiyorum deyip izin vermiyorBakalım bekleyeceğiz artık.Bir iki gün bel ağrım oldu ama şimdi bir sıkıntı yok.
Hepinizi öpüyorum, merak etmişsiniz, Allah razı olsun hepinizden.Tek tek alıntı yapamadım çünkü bayağı bir uzun olacaktı ben de böyle yazdım.Artık netim geldi yine burdayım, netimin kesilmesinin de vardır bir hikmeti diyorum.Doktor 2 gün istirahat et demişti net olsaydı etmezdim, bu da vesile oldu yatmama![]()
maonyam üzme kendini canım bebeğini deHayırlı sabahlar.ben yine kabuslarla uyandım((dün akşamda bi kaç damla açık renk kan geldi.bugün çok agresifim o yüzden
((bide kurban bayramının etkisi var galiba.geçen sene bayramdan birgün önce kürtaj oldum ya ondan etkileniyorum galiba.
Hatresşm iyi olmana çok sevindim.rabbim çifte bayram yaşatır inş.bir haftadan sonra kanda bellir oluyor zaten.bence hiç idrar testi yapma yapacaksan direk kan yaptır.inş ikizlerin olur.ikiz çocuklara bayılıyorum.ev işi sakın yapma cnm.