Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Kanama bi kaç damlaydı.bugün yok.kasıklarımda sancı var.
Ama bebeğin hareketlerini hissediyrm ara ara.çok şükür.

Hayırlı sabahlar.ben yine kabuslarla uyandım:(((dün akşamda bi kaç damla açık renk kan geldi.bugün çok agresifim o yüzden:(((bide kurban bayramının etkisi var galiba.geçen sene bayramdan birgün önce kürtaj oldum ya ondan etkileniyorum galiba.

Hatresşm iyi olmana çok sevindim.rabbim çifte bayram yaşatır inş.bir haftadan sonra kanda bellir oluyor zaten.bence hiç idrar testi yapma yapacaksan direk kan yaptır.inş ikizlerin olur.ikiz çocuklara bayılıyorum.ev işi sakın yapma cnm.

Canım hiç ihmal etme git doktora hiç olmazsa tedbirini alırsın, kendini üzme ki bebeğin de üzülmesin annesi.
Amin canım duaların için.:16::16::16::16::16::16:
hatresim seni çok özlemişim men yaaa iyi olmana sevindim canım test günün neden 12 gün sonra 5.gün embriyosunda test günü genelde 10.gün oluyo ama doktorunun bi bildiği vardır yinede olsun geç olsun da güç olmasın ben bu sefer çok umutluyum inşallah ranişim abla olacak idrar testini şimdi yapma ama ille yapacaksanda 8.günü yap inşallah müjdeli haberi verirsin canım

maonyacım nolursun kötü düşünme geçmişi hele hiç düşünme çünkü böyle yaptıkça bebişini üzüyosun tatlım menim sen bebeğine odaklan ve bol bol dinlen kanama azsa endişelenme ve ama doktoruna sor yinede ihmal etme

Saram ben de özledim seni canım :16::16::16:
Doktora ben de öyle dedim ama hayır dedi neyse bekleyecez artık.
canım Rabbim tamamına erdirsin inş ben de heyecanla bekliyecem sonucu bence idrar testi yapma

maonyam üzme kendini canım bebeğini de
mutlaka dr a görün derim

kızlar ben de temizlik yapıyorum
musabı uyutmayı başarabilsem camları silecem

Amin canım çok sağol:16::16::16::16::16:
Kanama bi kaç damlaydı.bugün yok.kasıklarımda sancı var.
Ama bebeğin hareketlerini hissediyrm ara ara.çok şükür.

Maonyam bence doktoruna mutlaka git ihmal etme nolur.

Hayırlı cumalar canlar:16::16::16::16:
Bugün dondurulmuş embriyolarım için doktora gidip form doldurucam, bir de proluton diye bir iğne var onu yaptıracağım. Şu kan sulandırıcı iğnelerde göbüşümü morartıp duruyor ya, bir de artıkım iğne gitmiyor sanki içine.

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar canlar:16::16::16::16:
Bugün dondurulmuş embriyolarım için doktora gidip form doldurucam, bir de proluton diye bir iğne var onu yaptıracağım. Şu kan sulandırıcı iğnelerde göbüşümü morartıp duruyor ya, bir de artıkım iğne gitmiyor sanki içine.

kan sulandırıcı iğneyi keşke tetst yapmadan kullanmasan canım yaaa belki fazla sulandırmakda iyi değil nerden biliyoki doktorun dondurulmuşlaın hayırlı olsun canım demek buz bebişlerde var ha desene üç çocuk garanti şimdiden:46::46::46::46::46:

kan sulandırıcı iğneyi keşke tetst yapmadan kullanmasan canım yaaa belki fazla sulandırmakda iyi değil nerden biliyoki doktorun dondurulmuşlaın hayırlı olsun canım demek buz bebişlerde var ha desene üç çocuk garanti şimdiden:46::46::46::46::46:

Canım ben Rana da tam 9 ay boyunca kullandım, Rana' nı doktoru test yaptırmadan vermişti.Bu doktor da testler çok pahalı( 2000 lira civarıymış), o yüzden çoğu zaman yaptırmadan veriyoruz bu iğneleri demişti. Nevin hanım da yine test yaptırmadan vermişti bu iğneleri.
İşi garantiye almak adına yapıyorlar bunu, yapıcaz artık el mahkum:31::31::31::31::31::31:

Heeeee teyzeleri buz bebeklerim de var:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim bilir canım var mı yok mu,inşallah hayırlısıyla olurlar.
Bazen eşime diyorum ki, hani labaratuarlarda embiryoları geliştiriyorlar ya tıp daha da ilerlemiş olsa bebekleri 9. ayına kadar büyütüp verseler toptan bi kerede 5 iz olsa:9::9::9::9::9::9::9:

Canım ben Rana da tam 9 ay boyunca kullandım, Rana' nı doktoru test yaptırmadan vermişti.Bu doktor da testler çok pahalı( 2000 lira civarıymış), o yüzden çoğu zaman yaptırmadan veriyoruz bu iğneleri demişti. Nevin hanım da yine test yaptırmadan vermişti bu iğneleri.
İşi garantiye almak adına yapıyorlar bunu, yapıcaz artık el mahkum:31::31::31::31::31::31:

Heeeee teyzeleri buz bebeklerim de var:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim bilir canım var mı yok mu,inşallah hayırlısıyla olurlar.
Bazen eşime diyorum ki, hani labaratuarlarda embiryoları geliştiriyorlar ya tıp daha da ilerlemiş olsa bebekleri 9. ayına kadar büyütüp verseler toptan bi kerede 5 iz olsa:9::9::9::9::9::9::9:

iyi o zaman canım bi sıkıntı olmasında

ba ba ba sende çok rahata alıştın tızım yok öyle 9 ay karnında büyütecen yeğenleimi sancılarını çekecen tamam mı:9::9::9::9::9:

merhaba arkadaşlar ben 2.5 yıldır evliyim yaklaşık 8 ay önce korunmayı bıraktık ama bebeğimiz bir türlü gelmiyor.dr a gittim sorun yok sadece rahim tersliği var ama gebeliğe engel değil dedi 5 kadından 2sinin rahmi terstir dedi.sağ elini kullanmak yerine sol elini kullanmak dibi filan dedi.eşim de çocukken inmemiş testis ameliyatı olmuş dr onda da sıkıntı yok dedi.ee neden gelmiyo bu bebiş?? acaba ne yapmam lazım ne yemeli ne içmeli fikri olan varsa lütfen yardım.

iyi o zaman canım bi sıkıntı olmasında

ba ba ba sende çok rahata alıştın tızım yok öyle 9 ay karnında büyütecen yeğenleimi sancılarını çekecen tamam mı:9::9::9::9::9:

Hamilelik tolay değil tızım napam:31::31::31::31::31::9::9::9::9::9::9:

merhaba arkadaşlar ben 2.5 yıldır evliyim yaklaşık 8 ay önce korunmayı bıraktık ama bebeğimiz bir türlü gelmiyor.dr a gittim sorun yok sadece rahim tersliği var ama gebeliğe engel değil dedi 5 kadından 2sinin rahmi terstir dedi.sağ elini kullanmak yerine sol elini kullanmak dibi filan dedi.eşim de çocukken inmemiş testis ameliyatı olmuş dr onda da sıkıntı yok dedi.ee neden gelmiyo bu bebiş?? acaba ne yapmam lazım ne yemeli ne içmeli fikri olan varsa lütfen yardım.

Canım bir kadının bir ay içerisinde gebe kalma şansı % 25 tir.Doktor da bir şey yok dediyse biraz daha bekleyin bakalım.Benim arkadaşımın da rahimi tersti şimdi bir kızı var, darısı sana ve hepimize:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım bir kadının bir ay içerisinde gebe kalma şansı % 25 tir.Doktor da bir şey yok dediyse biraz daha bekleyin bakalım.Benim arkadaşımın da rahimi tersti şimdi bir kızı var, darısı sana ve hepimize:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

inşallah hepimize nasip olur. kafama takmamaya çalışıyorum ama olmuyo işte.akışına bırakmak en doğrusu sanırım. ama bazı kürlerden bahsediyorlar gebeliği kolaylaştırdığı söyleniyor ne kadar doğrudur acaba?

Canım bir kadının bir ay içerisinde gebe kalma şansı % 25 tir.Doktor da bir şey yok dediyse biraz daha bekleyin bakalım.Benim arkadaşımın da rahimi tersti şimdi bir kızı var, darısı sana ve hepimize:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/COLOR][/FONT][/B]

inşallah hepimize nasip olur. kafama takmamaya çalışıyorum ama olmuyo işte.akışına bırakmak en doğrusu sanırım. ama bazı kürlerden bahsediyorlar gebeliği kolaylaştırdığı söyleniyor ne kadar doğrudur acaba?[/QUOTE]

Canım eşin için keçi boynuzu kürü, kendin için de bal,tarçın ,çörekotu karışımını deneyebilirsin.
Bu tür kürleri deneyip de hamile kalan da çok, nasip....

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

hatres,

sara_28+

Görüntü var ses yok bacım:44::44::44::44::44:
:9::9::9::9::9::9::9::9:

E neyse ben de kalkıp abdestimi alayım ,namazımı kılıp doktor amcama gidem barim:10::10::10::10::10::10::10:

Son düzenleme:
teşekkür ederim denemekte fayda var.bir de 3 gündür hamilelikle alakalı rüya görüyorum kafama taktığımdan mıdır nedir.ilkinde bana hamile olduğumu söylüyolar sonradan da test yanlışmış değilsin diyorlar.ikincisinde baya hamile olduğumu gördüm kocaman göbeğimi filan.dün gece de balık gördüm sepetteki balıklardan 3 tanesi düşmüş onları yerden alıyordum.hayırlara gelsin inşallah.bazıları hamile olduğunu rüyalarında görünce gerçekte hamile olduğunu öğrenmişler bakalım 9 gün sonra belli olacak.:17:

selam kızlar ben geldim:3::3::3:

nasılsınız bakalım görüşmeyeli inşallah iyisinizdir:16:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

hatres,

sara_28+

Görüntü var ses yok bacım:44::44::44::44::44:
:9::9::9::9::9::9::9::9:

E neyse ben de kalkıp abdestimi alayım ,namazımı kılıp doktor amcama gidem barim:10::10::10::10::10::10::10:

geldinmi doktordaan canım buz bebişler nasıl

iğneni oldunmu

Back
X