Çok geçmiş olsun umut beye:) bu arada umut kaç yaşına geldi?
saol canim umut 21 aylik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun umut beye:) bu arada umut kaç yaşına geldi?
kızlar ben iyiyim çok şükür temizliğimde bitti sayılır ütüm var yapılacak bolcana
hatres ben olsam kesin kabul etmezdim bu durumda bir de anlayışsızlar yine de kendini çok yıpratma bacım tamam mı
edacım çok geçmiş olsun canım biz yeni atlattık gribi çok zor gerçekten
saracım elbiselerin hayırlı olsun canım gez toz keyfine bak ohh
Kızlar hepinizin bayramını can-ı gönülden kutluyorum...
Ben o kadar keyifsizim ki sadece ağlamak istiyorum...
Testin sonucunu iki gün sonra net öğrenecem nasılsa.
Arkadaşlar gelenler gelip de dönseler hiç sorun etmeyecem inanın, toplam 15 kişi olucaz, ben nerede yatıracam bunları , akşam yemeği, kahvaltısı,gürültüsü patırtısı...Evim han olsaymış bari,hepsine ayrı oda düzeydim
Ya hani bir de insan gönülden istedi mi ordu bile gelse hafif gelir, ben eşimin zoruyla bunları ağırlamak zorunda kalıyorum ya o ağrıma gidiyor.Onlardan ziyade ben eşime kızıyorum, eşim istese kabul etmezdi, ama görüyorum ki o başkalarının keyfini bana tercih ediyor.
Ve ben BU hislerle tüp yaptırmışım bebek istiyorum nasıl olacak
Sonra niye bizim çocuğumuz olmuyor diyor![]()
seninde bayramın kutlu olsun canım
misafirlerin ne zaman geliyo test sonucun Allah korusun negatif olursa eşinin yüzünü çok merak ediyorum Allah ona akıl versin
ama inşallah sonucun pozitif olur hamileyim diye acısını fena çıkar eşinden anlayışsız erkeklere gıcık oluyorum
Arkadaşları geliyor ya yeter ona
Eğer hamile de olursam kör şeytan diyor elimi soğuktan sıcağa vurmayayım ne hali varsa görsün![]()
iyiyim saracım çok şükürprensesim tam çıkıyodumki seni gördüm nasılsın canım senide musabıda çok öpüyorum
öyle canım hem de ne nazcok saol canim suruplarini iciriyorum umarim en kisa zamanda atlatir hasta olunca cok nazli oluyor
amin canım senin de bayramın mübarek olsunherkesin kurban bayramı mübarek olsun Rabbim nice bayramlara çıkmayı sevdiklerimizle beraber kutlamayı nasip etsin
senin bayramın da mübarek olsun hatresimKızlar hepinizin bayramını can-ı gönülden kutluyorum...
Ben o kadar keyifsizim ki sadece ağlamak istiyorum...
Testin sonucunu iki gün sonra net öğrenecem nasılsa.
Arkadaşlar gelenler gelip de dönseler hiç sorun etmeyecem inanın, toplam 15 kişi olucaz, ben nerede yatıracam bunları , akşam yemeği, kahvaltısı,gürültüsü patırtısı...Evim han olsaymış bari,hepsine ayrı oda düzeydim
Ya hani bir de insan gönülden istedi mi ordu bile gelse hafif gelir, ben eşimin zoruyla bunları ağırlamak zorunda kalıyorum ya o ağrıma gidiyor.Onlardan ziyade ben eşime kızıyorum, eşim istese kabul etmezdi, ama görüyorum ki o başkalarının keyfini bana tercih ediyor.
Ve ben BU hislerle tüp yaptırmışım bebek istiyorum nasıl olacak
Sonra niye bizim çocuğumuz olmuyor diyor![]()
öyle yap zaten inş hamilesindir de başının çaresine baksın
Arkadaşları geliyor ya yeter ona
Eğer hamile de olursam kör şeytan diyor elimi soğuktan sıcağa vurmayayım ne hali varsa görsün![]()
Hepinizin bayramını kutlarım.mutlu bayramlar.
Kizlar hepinizi bayramini kutluyorum..
evet saracim umut hasta hala
Hatrescim bende merak ediyorum insallah pozifi gormussundur canim
günaydın kızlar
hatres dünde gelmedin test günüdü seni çok merak ediyorum en azxından bi kaç dakikalığına gelip haber ver canım
selam kızlar
evet hatresim ya merak ediyoruz seni bir uğrayıver
Kizlar hepinizi bayramini kutluyorum..
evet saracim umut hasta hala
Hatrescim bende merak ediyorum insallah pozifi gormussundur canim
Kızlar selamün aleyküm.
Hastaneden geliyorum, sonuç negatif kızlar...
Nedense hiç şaşırmadım...
Saram mesajına dana sonra ayrıntılı yazarım canım, şu an eve yeni girdik, sırf sizi merakta bırakmayayım diye geldim yazdım.Şimdi çıkıyorum, sanırım şimdi bi tuhaflık üzerimde sonrasında gelecek üstüme üzüntü...