- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo afiyet bal şeker olsun
hesret gideriyonuz hee![]()
hatres misafirlerin gitmedi mi ya sen de gelsen
sağol canım
heee hesret gideriyoz 15 gündür ayrıydık tızıııım
evet ya keşke gelse hatres ama misafirleri gitmemiştir belki yada gitmiştirde oda evi topluyodur
eeee 15 gün az değil
herhalde canım
selam kızlar nasılınız....
ben iyiyim canım sen nasılsın?selam kızlar nasılınız....
yaniii dimi ama
sen nasılsın şimdi tatlı yemek iyi geldimi ben canım sıkılınca daha çok tatlı yerim biliyomusun
aleyküm selam canım ben iyiyim sen nasılsın
yaniii dimi ama
sen nasılsın şimdi tatlı yemek iyi geldimi ben canım sıkılınca daha çok tatlı yerim biliyomusun
aleyküm selam canım ben iyiyim sen nasılsın
ben iyiyim canım sen nasılsın?
sadece tatlı mı ne bulsam yedim
şimdi de uykum geldi
ben iyiyim canım sen nasılsın?
sadece tatlı mı ne bulsam yedim
şimdi de uykum geldi
bende iyiyim canım sagol...evde tek basına otruyorm canım sıkıldı bıraz sızlerle sohbet edeyım dedim![]()
iyiyim canım sagol...offf ya bana tatlı yemek yasak aslında duskun degılım ama bu aralar cok yıyesım var![]()
o kadar yersen uykun gelir tızım hadi git sarıl eşine uyu sabaha barışmış olarak güzel bi güne uyanın
iyi yaptın canım hadi sohbet edek
doğuma az kalmış canım neler hissediyosun
saracım cok karısık duygular halındeyım heycan korku bır arada bıde merak bebışım kıme benzıyo acaba tabı saglıklı olsun ama ınsan merak edıyo işte canım:44:![]()
gebelik şekerim vardı benimde zor bir dönem ama insan bebeği için her şeyi yapıyo dimiiyiyim canım sagol...offf ya bana tatlı yemek yasak aslında duskun degılım ama bu aralar cok yıyesım var![]()
ben sarılsam o sarılmaz huyunu biliyorumo kadar yersen uykun gelir tızım hadi git sarıl eşine uyu sabaha barışmış olarak güzel bi güne uyanın
iyi yaptın canım hadi sohbet edek
doğuma az kalmış canım neler hissediyosun
saracım cok karısık duygular halındeyım heycan korku bır arada bıde merak bebışım kıme benzıyo acaba tabı saglıklı olsun ama ınsan merak edıyo işte canım:44:evet canım ya gebelık sekerı cıktı bende dıyetteyım...
haklısın canım insan merak eder tabiki ama eminim annesi gibi güzel bi bebek olacaktır
doğumun normalmi olacak sezeryanmı canım belli oldumu
hııım gebelik şekeri önemli değil canım doğumdan sonra geçiyo neyseki
gebelik şekerim vardı benimde zor bir dönem ama insan bebeği için her şeyi yapıyo dimi
ben sarılsam o sarılmaz huyunu biliyorum
uyumayacam sizle sohbet edecem
çok güzel duygular bunlar
çok merak ediyo insan
ben musabımı görünce pek br çirkin gelmişti gözüme
gebelik şekerim vardı benimde zor bir dönem ama insan bebeği için her şeyi yapıyo dimi
ben sarılsam o sarılmaz huyunu biliyorum
uyumayacam sizle sohbet edecem
çok güzel duygular bunlar
çok merak ediyo insan
ben musabımı görünce pek br çirkin gelmişti gözüme
canım benım cok teşekür ederim o senın güzelligin
henuz belli degil saracım kesin bişey soylemedi doktorum benım bebiş haftasından onde gidiyomuseger kılolu olursa buyuk ihtimal sezaryan olur heralde...
inş gecer canım ya bazılarında gec geciyomus bıraz ondan korkuyorum....
tamamtamam o zaman uyuma sohbet edek
bebekler ilk doğduklarında genelde çirkin oluyolar ama bi iki güne düzeliyolar
evet canım ama o saglıklı olsunda dedigin gibi herşeye katlanılıyo...bide tüp bebek benımkı baya zor oldu cok sukur rabbim nasip ettı...ayy bilmiyorumki ya bazı bebekler cırkın oluyo ama kuzguna yavrusu güzel gelirmiş![]()
tamam
insan bebeğine alışınca ondan güzeli yok sanıyo
az kalmış Rabbim kolay doğum nasip etsin
şeker için de hiç korkma
ben doğumdan 15 gün sonra şeker tahlili yaptırdığımda normal çıkmıştı