Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yaniii dimi ama

sen nasılsın şimdi tatlı yemek iyi geldimi ben canım sıkılınca daha çok tatlı yerim biliyomusun

aleyküm selam canım ben iyiyim sen nasılsın

bende iyiyim canım sagol...evde tek basına otruyorm canım sıkıldı bıraz sızlerle sohbet edeyım dedim:34:

ben iyiyim canım sen nasılsın?

sadece tatlı mı ne bulsam yedim
şimdi de uykum geldi

o kadar yersen uykun gelir tızım hadi git sarıl eşine uyu sabaha barışmış olarak güzel bi güne uyanın

bende iyiyim canım sagol...evde tek basına otruyorm canım sıkıldı bıraz sızlerle sohbet edeyım dedim:34:

iyi yaptın canım hadi sohbet edek

doğuma az kalmış canım neler hissediyosun

maonyaaaa eceeeee hatreeeeeees leyloooooş efsuuuuuuuuun hadi gelin kızlar hepinizi çok özledim

o kadar yersen uykun gelir tızım hadi git sarıl eşine uyu sabaha barışmış olarak güzel bi güne uyanın

saracım cok karısık duygular halındeyım heycan korku bır arada bıde merak bebışım kıme benzıyo acaba tabı saglıklı olsun ama ınsan merak edıyo işte canım:44::9: evet canım ya gebelık sekerı cıktı bende dıyetteyım...

Son düzenleme:
saracım cok karısık duygular halındeyım heycan korku bır arada bıde merak bebışım kıme benzıyo acaba tabı saglıklı olsun ama ınsan merak edıyo işte canım:44::9:

haklısın canım insan merak eder tabiki ama eminim annesi gibi güzel bi bebek olacaktır

doğumun normalmi olacak sezeryanmı canım belli oldumu

hııım gebelik şekeri önemli değil canım doğumdan sonra geçiyo neyseki

Son düzenleme:
iyiyim canım sagol...offf ya bana tatlı yemek yasak aslında duskun degılım ama bu aralar cok yıyesım var:56:
gebelik şekerim vardı benimde zor bir dönem ama insan bebeği için her şeyi yapıyo dimi

ben sarılsam o sarılmaz huyunu biliyorum
uyumayacam sizle sohbet edecem
saracım cok karısık duygular halındeyım heycan korku bır arada bıde merak bebışım kıme benzıyo acaba tabı saglıklı olsun ama ınsan merak edıyo işte canım:44::9: evet canım ya gebelık sekerı cıktı bende dıyetteyım...

çok güzel duygular bunlar
çok merak ediyo insan
ben musabımı görünce pek br çirkin gelmişti gözüme

haklısın canım insan merak eder tabiki ama eminim annesi gibi güzel bi bebek olacaktır

doğumun normalmi olacak sezeryanmı canım belli oldumu

hııım gebelik şekeri önemli değil canım doğumdan sonra geçiyo neyseki

canım benım cok teşekür ederim o senın güzelligin:16::16:

henuz belli degil saracım kesin bişey soylemedi doktorum benım bebiş haftasından onde gidiyomus:nazar::nazar:eger kılolu olursa buyuk ihtimal sezaryan olur heralde...

inş gecer canım ya bazılarında gec geciyomus bıraz ondan korkuyorum....

gebelik şekerim vardı benimde zor bir dönem ama insan bebeği için her şeyi yapıyo dimi

çok merak ediyo insan

tamam o zaman uyuma sohbet edek

bebekler ilk doğduklarında genelde çirkin oluyolar ama bi iki güne düzeliyolar

çok merak ediyo insan

evet canım ama o saglıklı olsunda dedigin gibi herşeye katlanılıyo...bide tüp bebek benımkı baya zor oldu cok sukur rabbim nasip ettı...ayy bilmiyorumki ya bazı bebekler cırkın oluyo ama kuzguna yavrusu güzel gelirmiş:9::9::9:

canım benım cok teşekür ederim o senın güzelligin:16::16:

henuz belli degil saracım kesin bişey soylemedi doktorum benım bebiş haftasından onde gidiyomus:nazar::nazar:eger kılolu olursa buyuk ihtimal sezaryan olur heralde...

inş gecer canım ya bazılarında gec geciyomus bıraz ondan korkuyorum....

tüp bebekte genelde sezeryan oluyo canım Allah bi avazda kurtarsın senide

şekerden korkma benim kuzenimin de vardı hatta o diyete uymadı yedi tatlıyı gözlerini etkiledi son zamanlardaq gözleri sisli görmeye başladı ama doğumdan sonra geçti şimdi çok iyi maşallah

tamam o zaman uyuma sohbet edek

bebekler ilk doğduklarında genelde çirkin oluyolar ama bi iki güne düzeliyolar
tamam
insan bebeğine alışınca ondan güzeli yok sanıyo
evet canım ama o saglıklı olsunda dedigin gibi herşeye katlanılıyo...bide tüp bebek benımkı baya zor oldu cok sukur rabbim nasip ettı...ayy bilmiyorumki ya bazı bebekler cırkın oluyo ama kuzguna yavrusu güzel gelirmiş:9::9::9:

az kalmış Rabbim kolay doğum nasip etsin
şeker için de hiç korkma
ben doğumdan 15 gün sonra şeker tahlili yaptırdığımda normal çıkmıştı

tamam
insan bebeğine alışınca ondan güzeli yok sanıyo

az kalmış Rabbim kolay doğum nasip etsin
şeker için de hiç korkma
ben doğumdan 15 gün sonra şeker tahlili yaptırdığımda normal çıkmıştı

herkesin bebeği kendine güzeldir ama musab çok tatlı maşallah ilk zamanlarında resmini koymuştun şimdi yeni resmi yokmu koysanda görsek prensesim

Back
X