Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar![]()
günaydın canım nasılsın ben bugün biraz huzursuzum sabah işede geç kaldım doğru düzgün kahvaltıda yapamadım midem bulanıyo hava bozuk eee tabi benim havamda bozuk oooof oooof
hayır canım başlayamadı...dün akşam yine aile komisyonu başladı...babam annenden başkası olamaz deyip tavrını koyunca bakıcı işi iptal oldu...baktım annemde üzülüyor kıyamadım...annemle yola devam....bakabildiğim yere kadar bakarım biraz daha büyüsün dedi...bende iyi tamam dedim...hayırlısı canım ya...sen nasılsın bakalım..durumlar nasıl?herşey yolundamı kilo verme işi nasıl gidiyor?tatlım bu aralar çok yoğunum sadece bakıp çıkıyorum yoksa yazarım bilirsin
bakıcın işe başladımı leylacım buse alışabildimi inşallah sorun olmazda sende rahat edersin![]()
hayır canım başlayamadı...dün akşam yine aile komisyonu başladı...babam annenden başkası olamaz deyip tavrını koyunca bakıcı işi iptal oldu...baktım annemde üzülüyor kıyamadım...annemle yola devam....bakabildiğim yere kadar bakarım biraz daha büyüsün dedi...bende iyi tamam dedim...hayırlısı canım ya...sen nasılsın bakalım..durumlar nasıl?herşey yolundamı kilo verme işi nasıl gidiyor?![]()
havalar dandır belki kuzum birde diyete başladın ya bulantılar ondan olabilir tebiki benim dileğim çok başka sebebplerden bulantın olsun![]()
hayır canım başlayamadı...dün akşam yine aile komisyonu başladı...babam annenden başkası olamaz deyip tavrını koyunca bakıcı işi iptal oldu...baktım annemde üzülüyor kıyamadım...annemle yola devam....bakabildiğim yere kadar bakarım biraz daha büyüsün dedi...bende iyi tamam dedim...hayırlısı canım ya...sen nasılsın bakalım..durumlar nasıl?herşey yolundamı kilo verme işi nasıl gidiyor?![]()
günaydın kızlar
herkese güzel bi gün olsun gönlünüzden geçeni Rabbim hayırlı kılarak nasip etsin
sağol canım keşke bulantılar söylediğin sebepten olsa ama midem çok ağrıyo ondan bulanıyo diyetinde etkisi var tabi
[ı]
hayır canım başlayamadı...dün akşam yine aile komisyonu başladı...babam annenden başkası olamaz deyip tavrını koyunca bakıcı işi iptal oldu...baktım annemde üzülüyor kıyamadım...annemle yola devam....bakabildiğim yere kadar bakarım biraz daha büyüsün dedi...bende iyi tamam dedim...hayırlısı canım ya...sen nasılsın bakalım..durumlar nasıl?herşey yolundamı kilo verme işi nasıl gidiyor?[/ı]
canımmm geçmiş olsun benimde midem ağrıyor iki gündür anlamadım nedendir
baban iyi demiş leyloşInan annen ne kadar kötü baksa da yine başkasından daha iyi bakar.çünkü o canı ona zarar gelmesine dayanamaz.bazı eksikleri olabilir ama en azından sevgisini yüreğini verir bence
Günyadın canım 3 kilo vermen çoh eyi efferim
Ama men dayanamayıp kaçırıyorum bacım ya, eve de tıkandık soğuklar başladı.hareket edemeyince alıyorum haliyle.
canımmm geçmiş olsun benimde midem ağrıyor iki gündür anlamadım nedendir
Baban iyi demiş Leyloşİnan annen ne kadar kötü baksa da yine başkasından daha iyi bakar.Çünkü o canı ona zarar gelmesine dayanamaz.Bazı eksikleri olabilir ama en azından sevgisini yüreğini verir bence
Günyadın canım 3 kilo vermen çoh eyi efferim
Ama men dayanamayıp kaçırıyorum bacım ya, eve de tıkandık soğuklar başladı.Hareket edemeyince alıyorum haliyle.
selam kızlarrr
çok işim var çok![]()
ne işin var canım merak ettim :44::44::44::44::44::44::44:
ev işi canım
kaç gündür musab sağolsun hiçbir şey yapamadım
ev almış başını gidiyordu
mutfağı temizledim,evi toparladım
bize yemek musaba çorba derken süpüremedim gitti
hatta mutfak tekrar dağıldı
ah ahh ne kadar düzenli bir hatundum oysaki 2,5 sene önceye kadar:)
şimdi musab uyudu benim de pilim bitti
boğazım da çok fena
kızlar bugün eşimin doğum günü ona sürpriz hazırlıyorum sevdiği yemekleri yapacam kalpli çikolatalı pasta aldım kırmızı mumlar ve müzik eşiliğinde masa hazırlayacam hediyesinide aldım çok heyecanlıyım ömrümün aşkıyla bir ömür beraber yaşamak ve yaşlanmak istiyorum inşallah bu mutuluğumuz bir bebeklede taçlanacak
Eki Görüntüle 876498 Eki Görüntüle 876498 Eki Görüntüle 876498 Eki Görüntüle 876498 Eki Görüntüle 876498 Eki Görüntüle 876498