Sabırla Bebeğini Bekleyenler

h.b canım.malesef ne kür,ne ilaç ne de aşılamam tuttu.
yaptığım kürler soğan,havuç-incir,bal tarçın çörek otu kürleriydi.
ilaç olarak klomen tedavisi gördüm göbekten gonalf 75ml iğne yapıyodum.
en son 2 klomen tedavisi arkasından 2 defa aşılama oldum tutmadı.
3.aşılamaya başladık ve dr um hiç yumurta oluşmadığını ve aşılamayı iptal ettiğini söyledi arkasından bi mucize oldu bir hafta sonra hamile kalmışım kendiliğinden sonuç olarak şunu dicem evlendiğim ilk günden itibaren çocuk istemiştim kafam hep bu konuyla doluydu ne zaman kafamdan çıktı bu sorun ki o ay hamile kalmıcamı biliyodum kafam o yüzden rahattı ve o ay hamile kaldım benim sorunumda sebebsiz infertilite bende ve eşimde bi sorun yoktu.

3.aşılamaya başladık ve dr um hiç yumurta oluşmadığını ve aşılamayı iptal ettiğini söyledi arkasından bi mucize oldu bir hafta sonra hamile kalmışım kendiliğinden sonuç olarak şunu dicem evlendiğim ilk günden itibaren çocuk istemiştim kafam hep bu konuyla doluydu ne zaman kafamdan çıktı bu sorun ki o ay hamile kalmıcamı biliyodum kafam o yüzden rahattı ve o ay hamile kaldım benim sorunumda sebebsiz infertilite bende ve eşimde bi sorun yoktu.

Canım ne güzel Rabbim sana da mucizesini göstermiş , tamamına da erdirir inşallah:40:

Hay Allah , geçmiş olsun canım ya:50:Çok fazla kesilmemiştir umarım.

İnşallah gidecek o kilolar, sen bu hızla gidersen verirsin Allah' ın izniyle

parmağımı kestim canım yaaaa neyseki çok fazla kanamdı durdu sardım şimdi

kilolar gidecek gitmek zorunda dimi ama o kadar çabalıyorum :34::34::34::34::34::34:

maşallah canım Allah tamamına erdirsin kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

herkes aynı şeyi söylüyo biliyomusun kafadan atmak lazımmış ama nasıl

eğer sizde de aynı sorun varsa yani psikolojik sizin elinizde başka şeyler düşünün,başka şeylerle meşgul olun biliyorum bunu söylemesi kolay gibi ama yaşayan birisi olarak ne yapın ne edin atın kafanızdan.sürekli dua okuyun

^kale rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeh inneke semiuddua

işte doğum günü masam

$sofra 1.webp

$sofram.webp

Son düzenleme:

Prensesim düzenli hatun olma günlerin yakındır merak etme.Biz de öyleydik çok üzülürdüm evin karmaşıklığına ama çok şükür büyüdükçe ortalığı karıştırma huyları da düzeliyor derken bir bakmışsın yine eskisi gibi düzenlisin ama o zaman da ikinciler sıraya girecek inşallah, mesela ben niyetlenmişim çohtannnnnnnnnnnnnnnnn:1::1::1::1:
inş canım
oğlum iyi olsun da
valla ben de bir zayıflıyım 2.düşünecem gibi gibi:23::23:
kızlar bugün eşimin doğum günü ona sürpriz hazırlıyorum sevdiği yemekleri yapacam kalpli çikolatalı pasta aldım kırmızı mumlar ve müzik eşiliğinde masa hazırlayacam hediyesinide aldım çok heyecanlıyım ömrümün aşkıyla bir ömür beraber yaşamak ve yaşlanmak istiyorum inşallah bu mutuluğumuz bir bebeklede taçlanacak

Eki Görüntüle 876498 Eki Görüntüle 876498 Eki Görüntüle 876498 Eki Görüntüle 876498 Eki Görüntüle 876498 Eki Görüntüle 876498
canım ne güzel beraber geçireceğiniz nice güzel yıllar dilerim
tabiki bebişlerinizle birlikte
Kızlar akvaryum bakan var mı aranızda , balığım yüzmüyor :44:

Adeta ruh gibi:5:
inş ölmez canım
benimki dipte kalıp 2.gün ölmüştü:50:
menümü söyleyeyim soframın resminide çekebilirim isterseniz

karalahana çorbası ( eşimin en sevdiği çorba)

karalahan sarması (eşimin en sevdiği sarma)

adana kebap ( ilk kez deniyorum evde bakalım nasıl olacak)

salata

turşu

veeeeee kalpli çikolatalı pastamız

ayran,vişne suyu

ilerleyen saatlerde salep yapacam

kestane pişirecem

veeee çerez ve meyva
ellerine sağlık canım
adana kebaplarımı fırından çıkardım çok güzel oldu kızlar bi ara isterseniz tarif veririm
müsait olduğunda ver tabi tarifini
bardaklarını dolaptan çıkarırken nasıl olduğunu anlamadım elim dolaba çarptı kırıldı ve elimi kestim :50::50::50::50:
geçmiş olsun canım ya

çok güzel canım
çok mutlu olun inş

günaydın kızlaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günün hürmetine evlerimizdeki huzur ve mutluluğu artırsın bedenimize sağlık versin ve bizi tüm kötülüklerden korusun

AMİN

şimdi gelelim kebap tarifimize

malzemeler :

yarım kilo yarım yağlı kıyma

bir büyük kuru soğan

üç diş sarımsak

yarım demet maydanoz

tuz ve baharatlar (ben yedi türlü baharat kullandım bide ilaveten kimyon)

yapılışı:

soğanları ince ince kıyıp suyunu sıkıyoruz ,maydanozlarıda ince ince kıyıyoruz sarımsağı rendeliyoruz tuzu ve baharatlarıda katıp güzelce yoğuruyoruz sonra 10 - 15 dakika buzdolabında dinlenmeye bırakıyoruz

sonra geniş olan çöp şişleri ıslatarak yumurta büyüklüğünde kopardığımız köfteleri şişe yayıyoruz elimizle şekil verip ızgaraya diziyoruz sonra hooop fırına ama sık sık kontrol edip diğer yüzlerini çeviriyoruz pişince pide ve közlenmiş biber eşliğinde servis ediyoruz :56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:

Saram sofran süper görünüyor ulennnnn:46::46::46::46::46:
Orda olup da o kebabları götürmek vardı:56::56::56::56::56:
Pastanın olduğu resim biraz karanlık pek görünmüyor pasta:31:
Ellerine sağlık afilet olsun sana da enişteme de:40::40::40::40::40:
günaydın kızlaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günün hürmetine evlerimizdeki huzur ve mutluluğu artırsın bedenimize sağlık versin ve bizi tüm kötülüklerden korusun

AMİN

Hayırlı cumalar canım, amin dualarına, bugün salavat da getirelim inşallah, cuma vaktinde:40::40::40:
şimdi gelelim kebap tarifimize

malzemeler :

yarım kilo yarım yağlı kıyma

bir büyük kuru soğan

üç diş sarımsak

yarım demet maydanoz

tuz ve baharatlar (ben yedi türlü baharat kullandım bide ilaveten kimyon)

yapılışı:

soğanları ince ince kıyıp suyunu sıkıyoruz ,maydanozlarıda ince ince kıyıyoruz sarımsağı rendeliyoruz tuzu ve baharatlarıda katıp güzelce yoğuruyoruz sonra 10 - 15 dakika buzdolabında dinlenmeye bırakıyoruz

sonra geniş olan çöp şişleri ıslatarak yumurta büyüklüğünde kopardığımız köfteleri şişe yayıyoruz elimizle şekil verip ızgaraya diziyoruz sonra hooop fırına ama sık sık kontrol edip diğer yüzlerini çeviriyoruz pişince pide ve közlenmiş biber eşliğinde servis ediyoruz :56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:

Bunu ben de denemeliyim, inşallah:40::40:
inş canım
oğlum iyi olsun da
valla ben de bir zayıflıyım 2.düşünecem gibi gibi:23::23:

canım ne güzel beraber geçireceğiniz nice güzel yıllar dilerim
tabiki bebişlerinizle birlikte

inş ölmez canım
benimki dipte kalıp 2.gün ölmüştü:50:

ellerine sağlık canım

müsait olduğunda ver tabi tarifini

geçmiş olsun canım ya

çok güzel canım
çok mutlu olun inş
Düşün ikinciyi bence de :46::46::46:

İnşallah bu temizleme işleminden sonra gelir balıklarım kendine:40:

Kızlar maviş balığım kendine geldi , tur atıp duruyor , demek ki su normalde temiz görünse bile onları rahatsız eden bir şeyler vardı:52::52:

Neyse kimse yokken barim ben de gidim kahvaltımı yapim...

Son düzenleme:

Hayırlı cumalar canım, amin dualarına, bugün salavat da getirelim inşallah, cuma vaktinde:40::40::40:

beğenmene sevindim canım

tızım o sofrada pasta yok pastayı sonradan kestik onun resimleri var ama resimlerde eşimle biz varız o yüzden buraya atamam pastayı tek çekmeyide akıl edemedim

Kızlar maviş balığım kendine geldi , tur atıp duruyor , demek ki su normalde temiz görünse bile onları rahatsız eden bir şeyler vardı:52::52:

balikların düzelmesine sevindim canım

beğenmene sevindim canım

tızım o sofrada pasta yok pastayı sonradan kestik onun resimleri var ama resimlerde eşimle biz varız o yüzden buraya atamam pastayı tek çekmeyide akıl edemedim

balikların düzelmesine sevindim canım

Evet canım sonradan resimlere dikkatle bakınca ben de gördüm pasta değil kebabmış:1::1::1::1:

Evet canım şimdi tahminimce su sıcaktı galiba balıklara göre sonradan eklediğim daha soğuktu üşürler dedim ama hepsi cin gibi oldular valla:1::1::1::1:

Evet canım sonradan resimlere dikkatle bakınca ben de gördüm pasta değil kebabmış:1::1::1::1:

Evet canım şimdi tahminimce su sıcaktı galiba balıklara göre sonradan eklediğim daha soğuktu üşürler dedim ama hepsi cin gibi oldular valla:1::1::1::1:

balıkların japon mu yoksa lepistes cinsimi

Japonlar -5 dereceye kadar dayanabiliyor diğerleri biraz daha sıcağı seviyo ama haşlamayasın balikları:9::9::9::9::9::9::9:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres,
Pharmaa,
sara_28+
Kız bu ne oyunu ulen, seni çekip alamayrum:4::4::4::4::4::4::4::4::4:

Saram mesajına 10 dakka engelinden dolayı cevap yazamıyorum canım. Çok oyun oynamayı bırak doktor amcalara da gitme:1::1:

Tatlım ben de birazdan pazara çıkmak üzere hazırlanıyordum, gitmeden bi size bakayım dedim, gelince müsait olunca görüşelim inşallah:34::34::34:

balıkların japon mu yoksa lepistes cinsimi

Japonlar -5 dereceye kadar dayanabiliyor diğerleri biraz daha sıcağı seviyo ama haşlamayasın balikları:9::9::9::9::9::9::9:

Canım balıklarımın hepsi japon,biri teleskop japon. he yaw sıcaktan olabileceği hiç gelmemişti aklıma ama öyle çok sıcak değil de sanki ılık gibiydi suları:44::44::44::44:
Ama şimdi jet gibiler maşallah:nazar:

biraz daha geçsin düşünücem:30::30:

çok sevindim canım

Saram mesajına 10 dakka engelinden dolayı cevap yazamıyorum canım. Çok oyun oynamayı bırak doktor amcalara da gitme:1::1:

Tatlım ben de birazdan pazara çıkmak üzere hazırlanıyordum, gitmeden bi size bakayım dedim, gelince müsait olunca görüşelim inşallah:34::34::34:

oyun oynamayı bırakmam gerekecek gibi oooof oofff

doktora gidecem ama du bakalım

tama canım sen pazarını yap sonra görüşürüz

Canım balıklarımın hepsi japon,biri teleskop japon. he yaw sıcaktan olabileceği hiç gelmemişti aklıma ama öyle çok sıcak değil de sanki ılık gibiydi suları:44::44::44::44:
Ama şimdi jet gibiler maşallah:nazar:

Japonlar çok sıcak su sevmez tızım mayıştırmışsın balikları :9::9::9::9::9::9::9:

Back
X