- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
canlar mrh nasılsınızcimcime ve bıdık hasta oldular
ateşleri 39 altına düşmüyor
3 gündür onlarla uğraşıyoruz
![]()
Canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin, doktorlar ne diyor nedenmiş acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
canım çok geçmiş olsun allah şifalar versin, doktorlar ne diyor nedenmiş acaba?
![]()
İyi hadi geçmiş olsun.Ben de üşütmüşüm bütün kemiklerim sızlıyor, başım sersem gibi. Bende de önceye dayalı romatizma olduğu için az üşütmeyle bütün vücudum etkileniyor, bugün çok keyifsizim
Sırt ve bel ağrılarıyla uyanmışım, eğilip doğrulamıyorum, gene de şükür Allah' ım daha beter hallerden korusun bizi, inşallah günahlarımıza keffaret olur bu rahatsızlıklarımız.![]()
Kızlar İbrahim Adnan Saraçoğlu' nun zayıflama kürü dikkatimize
Zayıflama kürü (beyaz lahana-maydanoz-limon) Kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya, dört adet iri lahana yaprağını çok fazla parçalamadan (doğramadan) ilave ediniz. Ağzı kapalı olarak üç dakika kaynatınız. Üç dakika tamamlanınca kapağı açarak içerisine yarım demet gövde saplarıyla beraber taze yeşil maydanozu ilave ediniz ve kaşıkla içeriğin iyice karışmasını sağlayınız ve tekrar ağzını kapatarak iki dakika daha kaynatmaya devam ediniz. Toplam beş dakika tamamlanınca ocağın altını kapatınız ve ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzüp suyunu ayırınız. Kaşık yardımıyla lahana ve maydanozlara biraz bastırarak suyunu bırakmasını sağlayınız.
Cam kaba ayırdığınız haşlama suyunu dilerseniz üçe bölerek sabah, öğle ve akşam içebilirsiniz. Veya ikiye bölerek sabah ve akşam içebilirsiniz. Aç karnına içilmesi çok daha etkilidir. Aç karnına içmek istemiyorsanız öğünlerden en erken iki saat sonra içilmelidir. Burada dikkat edilecek bir konu da her içimden önce iki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ilave edip, karıştırıp içmektir. Kısaca, süzüp ayırdığınız lahana-maydanoz suyuna ılıyınca taze sıkılmış limon suyu ilave etmeyiniz. İçeceğiniz miktar kadarına iki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ilave edilmelidir.
Bu kür günlük hazırlanmak zorundadır. Kürün hazırlama şeklinde yarım demet maydanozdan bahsettim. Demetlerin içeriğindeki maydanozların sayıları farklı olabilir. Dört adet büyük yaprak beyaz lahanaya ilave edilecek maydanoz sayısı yirmi-yirmibeş adettir. Maydanozların gövde saplarıyla beraber kullanılması gerekmektedir.
Lahana-maydanoz-limon suyu karışım kürünün uygulaması; 3x7U+3A U= 7 gün uygulanır A= 3 gün ara verilir şeklindedir. Bu formülün anlamı şudur: Üç defa yedi gün uygulanır ve her yedi gün tamamlandığında üç gün ara verilir. Toplam uygulama süresi yirmibir gündür. Uygulama sürelerine üç günlük aralar dahil değildir.
Dikkat Bu kürü yılda iki-üç kez uygulayabilirsiniz. Özellikle bahar aylarına girerken gelişen bahar yorgunluğuna karşı da mükemmel bir önleyicidir. Kış aylarında alınan kiloları bahar mevsimine girerken bu kür sayesinde hem kolaylıkla verebilir, hem de bahar yorgunluğuna bağlı şikâyetleri de yaşamamış olursunuz.
Kürümüzün kullanımı tiroid hastaları için önerilmemektedir. Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle, bilmeniz gereken kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu kitaptaki bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Bu kitabın içindeki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.
Ben maalesef troidliyim kendime başka yöntemler bulayımGene de yapsam mı ne?
Hayırlı ugurlu olsun iyi haberlerinizi bekliyoruz
canım sağol grip olmuşlar demişti devlet has götürmüştük cuma gün gece yarında özelden kendi dr randevu almış annesi oraya gideceğiz canlarım benim bu havada atletle dolaşıyorlar evin içinde anneleri sabaha kadar uyumamış başında beklemiş kuzularımın sabah gittim biraz uyusun dinlensin diye inşşş yarına hafifler biraz
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
günaydın kızlaaaaaaaaar
güzel bir hafta olsun herşey gönlümüzce olsun
![]()
İnşallah atlatırlar canım, acaba şimdi nasıl oldular:26::26::26:
Sağol canım, dün akşama kadar sarhoş gibi dolandım evde kaç gündür de doğru dürüst yatamıyorum, gece 4-5 kez kalkıyorum.
Sana da günaydın canım, kk yı açtığımda bugünün erkencisi benim sandım ama bi baktım sen de gelmişsin.
heee bugün erkenciyim bende kaç gündür rahat uyuyamıyorum nedense
dün gecede huzursuz uyudum huzursuz uyandım iyi değilim bugün yani
sen nasılsın bugün canım![]()
Sersem tavuk gibiyim sanki:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
Allah Allah sen de uyuyamıyorsun demek:44:
Ben bazen öyle güzel dalıyorum uykuya Rana:
- Annneeeeee çişim deldiiiiiiiiiiiiii
Hopppppppppppp çişe gidiyoruz, eşim genelde benden sonra gelir yatağa, tam dalıyorum onun gelişinden hemmen uyanıyorum yine kaçıyor uykular.Bi de dün bel ve sırt ağrılarım çok kötüydü ama çok şükür bugün iyiyim, bi sersemliğim de geçse.
Dün doktoru aradım adetimin son günlerindeyim dedim histeroskopi için gün vermesi için.Tam temiz olman lazım , yarın ara ona göre söylerim dedi, ama hala lekeler geliyor, yarına arayayım en iyisi.Bu hafta yapıcaz hayırlısıyla inşallah.
Saram sen histeroskopiyi nasıl geçirmiştin:44:
De baaaaa bi şeyler, kafama takılıp duraayi![]()
İnşallah atlatırlar canım, acaba şimdi nasıl oldular:26::26::26:
Sağol canım, dün akşama kadar sarhoş gibi dolandım evde kaç gündür de doğru dürüst yatamıyorum, gece 4-5 kez kalkıyorum.
Sana da günaydın canım, kk yı açtığımda bugünün erkencisi benim sandım ama bi baktım sen de gelmişsin.
senin uykularının kaçma sebebi ranişim ve eniştembenimkide enişten ve tayfası
tatlım histereskopiden korkma evet doktorun doğru demiş tam temizlenmen gerek içeride ne var ne yok görebilmek için
ben spinal anestezili oldum belden aşağısını uyuşturdular ultrasondan bi yandan izledim bi yandan doktorum anlattı neler yaptığını aslında çoğu hasta gece hastanede kalmazmış ama ben bi gece yattım hastanede hem uyuşukluğum geç açıldı bu sebeple ayağa geç kalktım hemde kendimi iyi hissetmedim bide histereskopi sırasında rahimi çizmişti doktorum ve iki ay içinde tüp yapki boşa gitmesin demişti tabi çevresel ailesel koşullar izin vermediğinden yaptıramadık eşim şimdilerde hepten vazgeçti önce zayıfla diyo bende yaş gidiyo canım sıkılıyo bu arada çok basit bi işlem heleki doktorun uzmansa işinde ki senin doktor prof hiç korkma canım
günaydınlarr Eki Görüntüle 880197 Eki Görüntüle 880197 Eki Görüntüle 880197 Eki Görüntüle 880197 Eki Görüntüle 880197 çok güzel bir hafta olur inşşş
kızlar kk en leri diye yarışma başlamış aşağıda vereceğim linke bakarmısınız benim favorim egunal desteklerinizi bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/670973-marifetli-kk-ascisi.html
Demek seninkiler de eniştem ve tayfası heeeee:44::44::44:
Hadi tayfayı anladımda bu enişteme ne oluyooooooo öleeeeeYa canım erkekler bazı şeyleri detaylı düşünemiyorlar, sen haklısın.Bizde de ben tedaviye geciktirdim eşim hep yaygara koparırdı yaşımız geçiyor diye.Sıkma canım bir ne dersek ni yaparsak da boş Allah demeyince gelmiyor bu veletler
Histeroskopi için teşekkür ederim.Keşke tüpü yapsaydınız canım ama hayırlısı kıszmet değilmiş demek ama canına yazık o kadar eziyet zahmet çekiyorsun neticede![]()
Sevgili sara_28; anketlere katılım icin cağrıda bulunabilirsiniz fakat isim vererek oy toplamak yasak. Dikkat edelim lütfen.
günaydınlarr Eki Görüntüle 880197 Eki Görüntüle 880197 Eki Görüntüle 880197 Eki Görüntüle 880197 Eki Görüntüle 880197 çok güzel bir hafta olur inşşş
Allah kolaylık versin ateş olunca insan çok korkuyorgece 24 gibi konuştuk biraz iyiyler demişti canım bakalım ateşleri varsa dr götüreceğiz
enişten tayfasının etkisinde desem anlarsın heralde bi ara anlatırım sana
hem eziyeti biz çekiyoruz canım bu yüzden cennet anaların ayağı altında yaaa ve biliyomusun histereskopiden sonraki ilk onbeş gün ilişki yasak sonrasında bizde iki defa oldu ve o ay benim adetim çok sancılı ama öyle böye değil doğum sancısı gibi oldu ve aşırı kanamalı doktora gitmiştim kontrol için doktor muayene etti ve ciğer karası gibi büyük bi parça çıkardı dur içeriyi temizleyyim dedi eliyle temizledi ve sonrasında bana ilişki olup olmadığını sordu ilk onbeş gün olmadı dedim heeeh tamam dedi sanki hamilelikten şüphelenir gibi geldi acaba dedim yine hamile kaldımda kimyasalmı oldu sanki düşük yaşıyor dgibiydim o ağrılarımı sana anlatamam