Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldinnnsaranın topiği var canımmm aslında orada yazıyorlardı da kimse yok diye ben buraya yazdım evet ben başladım
aleyküm selam canım
evet diyet yapmaya çalışıyorum sendemi kilolusun nazocum bence senin kilon normaldi
Nohut , bulgur pilavı, tarhana çorbası, havuçla turp salatası...
He yaw büyük benim akvaryum, aslında büyük olması çok güzel de temizleyip , su doldur boşalt işlemi zor, bi de balıklarım ölmeyeydi eyiydi
Şimdi tek bir balıkım bilem yok, hepsi rahmetli oldu. Su 1 hafta dinlensin, ısıtıcı ve filtre de alalım sonrada balık alacaz gene, ama inşallah öldürmeyiz.
Hoş geldin Nazcım, seni öteki topicte yakaladım, içimden dedim ki görüyor musun Nazı bize hiç uğramıyo bile
Bi baktım gelmişsin
Nasılsın canım ?
günaydın kızlar
gerçi tünaydın demek lazım ama benim için gün yeni başlıyo
sabah uyandım yumurtalı sucuklu ekmek kızarttım fırında harika bir kahvaltıdan sonra eşim dışarı çıktı biraz işleri vardı bende evi silip süpürecem ütülerim onları yapacam ama gözüm hep burda olacak ooooooh çok güzel bi gün hava bulutlu ama olsun benim havam güneşlibugünlerde ütüyü bilem seviyorum düşünün artık
sobamı yaktım çıtır çıtır yanıyo evim sıcacık benden mutlusu yok
akşamada bol yeşillikli salata ve hamsi yapayım diyorum yanına bide çorba yapabilirim daha ne olsun dimi![]()
hoşbuldum canım
hayırlı olsun bende yediklerimi biraz kıstım yavaş yavaş azaltayım diyorum şimdiden 1 kilom gitmiş bile
kemerle bile bol gelen pantolunumu kemersiz giyiyorum verdiğim kiloları geri almışım hep
havalar ısınıncada biraz yürüyüş yapsam istediğim kiloya gelirim ama şimdi soğukta hiç çıkasım gelmiyor
ve aleyküm selam
evet canım 42 bedene zor girmeye başladım ne güzel 40 bedene düşmüştüm verdiğim kiloları geri almışım hep boyumda küçük olunca iyicene kendimi abajur gibi hissediyorum çünkü kalçadan ve göbekten daha çok alıyorum
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın tedaviyi ne yaptın
ne zaman yaptıracaksın bidaha tüp
evet bende yazıp çıktım işim vardı şimdi gördüm yazını
çok güzelmiş
tünaydın canım bende 11 de kalktım yeni kahvaltımı yaptım
burası günlük güneşlik sobayı bile yakmadım güneş öyle güzel ısıtıyor ki odayı
tam gezmelik hava ama eşim bugün çalışıyor aksi gibi
geçen hafta çok soğuktu gezememştik bu haftada işte gezemiyoruz
canım bak bizim güneş var ama havam bulutlu seninde havan güneşli o daha güzel
eşim izinli olsaydı bizde güveçte kaşarlı alabalık yapacaktık![]()
merhaba nazoşum nasılsın ben çok iyiyim canım
sen azimli kızsın istediğin kiloya gelirsin eminim
olsun canım güneşli günler daha çok olur o zaman eşinle istediğiniz gibi gezersiniz sende şimdi evde olmanın tadını çıkar mesela çizgi film izle ben öyle yapıyorum bugün çocukluğumu hatırladım sanki tvde çizgi film açtım çok hoşuma gidiyo
kafaya koyunca veriyorum kilo ama tam olarak kafama yerleştiremdm dahasadece biraz kıstım yediklerimden o bile fark etti
evet daha çok olacak güneşli günler ama istanbula geldiğimizden beri ilk kez pazar günü yalnız kaldım
bende kaçırdığım dizileri açıyorum yada komik skeçler falan
ama çizgi filim de severim yani
nazocum ben gidip işlerimi halledeyim sonra görüşürüz olurmu canım
tamam canım bende yediklerimi deftere yazıyordum
tv de duydum diyetisyenden yediklerimizi yazmamız kilo vermede çok yardımcı oluyormuş
sonra görüşürüz![]()
selam canlar nasılsınız?
Saram havanın güneşli olmasına sevindim
Kızlar yazışmak istiyodum ama arkadaş aradı dışarı çıkıyoruz, görüşürüz![]()
Sağol canım, ama o kadar soğuktu hava, ama çok güzel geçti, soğukta da olsa gezmek iyi oldutatlım benim diyet günlüğünede yazabilirsin hem fikir alışverişinde de bulunabiliriz
aleyküm selam canım
dışarı çıkınca dikkat et üşütüp hasta olma
![]()
günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaar
belim çok fena ağrıyo ayaktayken daha iyi ama otururken dayanamıyorum ağrısına
Sağol canım, ama o kadar soğuktu hava, ama çok güzel geçti, soğukta da olsa gezmek iyi oldu
Biraz Rana' nın mısır krizi tuttu çarşıda ana kız biraz kavga ettik
Bir kere mısır aldım,yedi, yemek olarak da lahmacun aldım yemedi, yine mısırı görünce aramızda cıngar çıktı
Hayırlı akşamlar canım, şimdi nasıl oldun acaba:44::44::44:
güzel bi gün geçirmenize sevindim canım
belim hala çok ağrıyo