Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugünlerde yeşil soğan aşeriyorum ekmeğin arasına koyup tuzlayıp yiyorum çok güzel oluyo hatta sabah sabah bile yiyebilirim soğan aşkım nerden geliyosa![]()
annem derki bu zamanda iç güvesi kadarsan herkesden iyisindircanım hala boğazım çok kötü ama ilk günlerde ateş vs oluyordu onlar yok halsizim o kadar
Yeşil soğan iyidir c vitaminidir kanseri önlüyor , kan pıhtılaşmasını azaltır (benimde yemem lazım)
yalnız çok yeme şişkinlik yapar fıstık![]()
yetercim çok geçmiş olsun hastalığın baya uzun sürmüş yeni yazmaya fırsatım oldu hemen düzelirsin inşallahhh
hastalığın boyunca sen şimdi cimcimenide görememişsindir![]()
canım hoş geldin nasılsın ben daha iyiyim
kuru soğansız yemek düşünemiyorum ama yeşil soğanı her zaman yemem bu sıra canım çekiyo resmen aslında midemde gastritte var ama belkide dokunuyodur midem çok ağrıyo bu sıralar ama dün yine pazarda gördüm dayanamadım aldım bi kaç demet yeşil soğan
tatlım sende kan pıhtılaşması varsa ye hem taıda güzel kokusunuda boş ver her şeyin başı sağlık dimi
sağol canımuzun sürdü evet :44: Canım cimcimem girp oldu
Sonrada su çiçeği
Görüşdük sık sık:44: Ama öpüp koklayamadım
![]()
sağol canımuzun sürdü evet :44: Canım cimcimem girp oldu
Sonrada su çiçeği
Görüşdük sık sık:44: Ama öpüp koklayamadım
![]()
ev işleri var temizlik vs ama yapmayacağım bir dışarı çıkmama lazım oda kendimi hazır hisedinceannenin ellerinden öpüyorum canım
halsizlik bi süre devam ediyo ben dün yine grip geri geliyor sandım ama neyseki bugün daha iyiyim sende bol bol dinlen iş falan yapma bide bol limonlu çorba iç![]()
kızlar bugünlerde yeşil soğan aşeriyorum ekmeğin arasına koyup tuzlayıp yiyorum çok güzel oluyo hatta sabah sabah bile yiyebilirim soğan aşkım nerden geliyosa![]()
Zaten öyle bi anlattınki ekmek arası tuzlayıp yiyorum dedin canım çekti taze soğanı ballandıra ballandıra anlattan ilk insan
Ben çok şanslıyım pazar alışverişini eşim yapar ben 4.5 senelik evliyim 2 kere gitmişimdir pazara Eşime söylim alsın
Ama bi yandan da şansızım çok kötü bi eltim olacakSende de elti vardı dimi sanki öyle bişi hatırlıyorum :44:
Olaya bak taze soğandan elti muhabbetine getirdimAhhh ahhh bebişlerimiz olsa hiç kimseyi kafaya takmıcaz allahım tez zamanda hepimize bebişler nasip eder inşallahhhhhh
![]()
geçmiş olsun canım cimcimene hep söylerim çocukların hasta olması daha zor
ev işleri var temizlik vs ama yapmayacağım bir dışarı çıkmama lazım oda kendimi hazır hisedince
soğan yeşil kuru en sevdiğimmmm![]()
EVET YAAA ABİSİ OKULDAN GETİRMİŞ ÇİÇEĞİ O KOLAY ATLATTI AMA KIZ ZORLANDI (aşısı yoktu daha)HALA GEÇMEDİ KÜÇÜCÜK PARMAKLARIYLA KAŞIYOR MELEĞİM
taze soğanı ballandıra ballandıra anlatan ilk insanım dimikız valla çok güzel oluyo dene bak sürekli yemek isteyeceksin üzerine birazda limon sık ooooh mis mis
benim eltim yok canım ben tek gelinim keşke eltim olsa görümceklerim onunla uğraşır beni rahat bırakırlardı belki bende iki tane evde kalmış görümcek varki düşman başına
senin eltin kötümü boş ver canım diyecem ama insan öyle kolay boş veremiyo takma sallama sende bırak o çatlasın![]()
Tamam şimdi hatırladım ikram arkadaşımızın vardıBuarada hiç görünmüyor nerde acaba herşey yolundadır inşallahh
ikramaya diyete başladı fitnesede gidecekti bide memleketten kızkardeşi geldi onlarla ilgileniyo bu aralar yoğun kendisi![]()
Ayyyy ne güzel kızkardeşi gelmiş ondan mutlusu yoktur![]()
boş ver ev işini tızım yaaaaa ev işi yapmakla bitmiyor zaten
iyileşince yaparsın sağlıktan önemlisi yok
sende seviyon soğanı dimi soğan sevilmezmi yaaaa bugünlerde iyice aşeriyorum taze soğana![]()