- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
maalesef canım ben çabuk atlatamıyorum hastalığım yapışıyor üstüme![]()
narinsin bayaaa desene canım sen şuna

Eki Görüntüle 1015566
Eki Görüntüle 1015567
Eki Görüntüle 1015568
ALLAH ım şu bebeklerin güzelliğine bakın
ALLAH ım isteyen herkese bu güzellikleri nasip etsin
sabah topiği açınca bu güzelliklerle güne başlayın istedim![]()
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn hepiciğimize innşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
ya kızlar kaynana takımından adama dost olurmu cevap koskacaman bi H A Y I I I I I I I I R
tam iyi oldular diyorum sinirlerimi zıplatmaya başlıyolar yaaaaaaa
şu kadarını söyleyeyim eşimin sevgililer gününde bana aldığı çiçeği gördüler eşime bende buna çok heves ettim aynından banada alacaksın diyor seksen küsür yaşında kadın yaaaao bana özel git başka al daha önce yeni evlendiğimdede aynısını yapmıştı eşimde aynılarını onada almıştı şimdide sen gözümden iste anacım almazmıyım dedi bana çiçek almakta hiç düşünceli olmayan eşim anası isteyince böyle istekli oluyoya çıldırıyorum bıktım bunlardan bıktıııııııııııııııım
![]()
stres atmak için lif işliyorum kaygana bana diyoki sen bunu boşver filkete oya öğren hanımefendi bana oya işletip hayrına millete dağıtacakmış bababababaaaaaaagaliba ben bunlara farkında olmadan fazla yüz verdim
zaten hep ne çektiysem hayatta iyi niyetimden çektimmelek yüzlerinin arkasında
şeytan gizlediklerini biliyodum ama belki bu sefer düzelmişlerdir diye umut ediyodum ne çok yanılmışım![]()
sankim kendimi gördüm ablam sendeee
ahhh ahhhhhhhhh Allah ıslah eylesin bize bulaşanları

mrhb kızlar nasılsınız ben hala çok hastayım bahar geldi ya alerjim baş gösterdi dr gittim doğru düzgün ilaç yazmadı gözlerim kırmızı ve şiş ilaçlar pek işe yaramadı ama kulanıp artık birazda dinleneceğim inşş bir an önce atlatırım
geçmiş olsunnn canım tekrar dikkat eyle kendineeee