- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
hmmm tamam nazcım aklımda kulagıma küpe olsun
aynen yaa genel komple lokal belden aşagı değilmiydiki :26::26::26:
opu çok mu zor kiii :26::26::26: hsg den de mi acılı :18::18::18::18::18::18::18::18:
valla hiç narkoz almadım bugüne kdr ama narkozu versinler naparlarsa yapsınlar düşüncesindeyim
inşşallahh nazım inşşallah hayırlısıyla benimde tek dileğim bu
sadece acı sızı olarak değilde beni manevi üzüyo bu süreç zor insanlar saolsun destek yerine hepköstek oluyorlar
yada ilk olacak o yüzden bu kadar karma karışığım
aynen ölee canımm insanlarımız teselli verme özürlüben cevremden kimseye söylemek istemiyrm durumu
saolsunlar bana acıyarak gözlerle bakmaları yada züğürt teselli verişlerini duymak istemiyorum
benim morale ihtiyacım varken moralmanımı yerle br etmelerinden korkuyorum insanların
hayırlısıyla inşşallahh Rabbim duysun dualarımız canımmm
tabiii ranişte kardeş ister anneciği inşşşalllaahhh Rabbim ranişin dualarını kabul eylesin canımmm
menekşemi anneme götürdüm canım annem saksının değiştircek bide ben nası resim atılır bilmiyrm ki burda cahilcan
evet birden çorp söküğü gibi gelecek hersey farkındayım da insanlarla muhatap olmak beni yıpratıyo biraz
yalnız olsam herseyi bu kdr kafama takmazdım herhalde hayatımda aynı evde olmak çok zor
hatta bu zmn kdr dan bile daha zormuş onlar fındık fıstık çerezmiş
şimdi olayın boyutu farklılaştı kimse yüzüme demesede bu evliliğin meyvesi benim yüzümden yok
neysee hayırlısıyla inşşalahh Rabbim sana bana yeterime sarama nazıma
ve bizim gibi ne kdr bebek hasretiyle yanıp kavrulan anne olma hayaliyle yaşayan varsa
Rabbim hepimize nasip eylesin inşşallahhh![]()
tüp bebek sürecine girdiğinde yaşaman gerekenleri yaşayacaksın ve biz zaten burada sana elimizden gelen desteği verecez hem çok korkulacak bir olay değil emin ol o yüzden hiç kendini kasıp sıkma ve şimdi bunu düşünüp gereksiz stres yaratma
veeee kendini suçlamaktan vazgeç bbu durum ne senin nede eşinin nede bir başkasının suçu sadece Allahın takdiri ve Allahın takdirinin başımızın üstünde yeri var sınavımız buymuş deyip elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakacaz O doğru zamanda bize evlatlarımızı gönderip bizide sevindirecektir. çünkü biliyoruzki Yaradan kullarını darda bırakmaz yeterki O na sığınalım
dualarına amin diyorum canım