Sabırla Bebeğini Bekleyenler

prensesim şu lesliyi nerden indiriyosun bende ona başlayayım aerobik gibi dimi :44::44::44::44::44::44::44:
ben internetten bakıp yapıyorum canım indirmedim bilgisayara

Evet canım diyete başladım ama benimki yeni sayılmaz çünkü hep aklımda sonra bi canım sıkılıyor bırakıyorum kendimi ama 3 hafta kadar oldu hatta 1 ay oldu bayağı bi yemeden içmeden kestim, spora başladım ama benim kilolarım taş gibi olmuş mübarek:47::47::47::47:
Ne zamandır dikkat etmem rağmen 73 ten 71 e düştüm, gerçi buna da şükür 71 i bile gördüm yaaaaaaa:8::8::8::8::8::8::8::8:
Rabbim devamını da getirmemi nasip etsin.

Hadi sen de başla ip atlamaya, ben de başlayayım leslie yapmaya:1::1::1::1::1::1:
:8::8::8::8::8::8::8::8::8:

Bu arada kız sen kaç kilodasın verdin mi biraz ?
Ben zayıflayamayışımı biraz da incir kürüne bağlıyorum ama olsun onu da bırakmıycam ramazana 1 hafta kala o kürü de tamamlamış oluyorum hamile kalamasam da takdir Allah' ın:31::31::31:
anladım canım inş istediğin kiloya inersin
ben hiç ip atlayamam ama leslie yaparım
ne vermesi canım ya kaynanamlar bende diye yaptım yadim 86 kilo oldum

86 diyorsun ya , nedense sen aklıma 55 kilolarda biri gibi geliyorsun, face resmini koysaydın görseydim seni:40:

Kızlar akşam akşam küçük bir kaza geçirdik Rana'la beraber:1::1::1::1:
Ben ip atlamaya yeltendim baktım bacaklarım çok ağrıyor,vazgeçtim, bari vaktim boş geçmesin egzersiz yapayım dedim. Ben egzersiz yaparken Rana' da iki de bir gelip kucağıma atlayıp oynuyordu.Sonra birden kafa kafaya çarpışmadık mı? Rana' nın dişleri burun kemiğine geldi. Feleğim şaştı:111::111::111::111::111:O kadar kötü oldum ki , çocuk ağlıyor onunla ilgilinemeyip düştüm kendi derdime ağlayasım geldi .Rana ağlayınca toparladım kendimi sarıldım ona korkmasın diye.Sonra demez mi zavallı annem. Allah Allah noldu ki bana dedim,
Sonra bi baktım burnumun üzerinde bir karaltı, kanıyor, sonra eşim de seslerimizi duyunca hemen panikleyip geldi yanımıza:1::1::1::1:
Buz koyduk burnuma yara bandı yapıştırdık:1::1::1::1:
Vel hasıl-ı kelam akşam akşam hafif yaralı olarak atlatmış olduk:1:
Başım hala zonkluyor:111:
Allah en kötü kazalarımızı böyle eylesin daha beterlerinden korusun inşallah..

Son düzenleme:

86 diyorsun ya , nedense sen aklıma 55 kilolarda biri gibi geliyorsun, face resmini koysaydın görseydim seni:40:

Ben ip atlamaya yeltendim baktım bacaklarım çok ağrıyor,vazgeçtim, bari vaktim boş geçmesin egzersiz yapayım dedim. Ben egzersiz yaparken Rana' da iki de bir gelip kucağıma atlayıp oynuyordu.Sonra birden kafa kafaya çarpışmadık mı? Rana' nın dişleri burun kemiğine geldi. Feleğim şaştı:111::111::111::111::111:O kadar kötü oldum ki , çocuk ağlıyor onunla ilgilinemeyip düştüm kendi derdime ağlayasım geldi .Rana ağlayınca toparladım kendimi sarıldım ona korkmasın diye.Sonra demez mi zavallı annem. Allah Allah noldu ki bana dedim,
Sonra bi baktım burnumun üzerinde bir karaltı, kanıyor, sonra eşim de seslerimizi duyunca hemen panikleyip geldi yanımıza:1::1::1::1:

he ne güzel geliyormuşum aklına evlendiğim zamanki halimdi o malesef
ben face resim koymayı sevmiyorum canım
zaten face de kk dan arkadaşlar için açtım
çok geçmiş olsun tahmin ederim o ağrıyı
çok şükür ufak atlatmışsınız

ben 2. çocuk istiyorum ama nasıl olcak hiç bilmiyorum
bu kadar uykuya hasretken
hala gram uyutmadı musab
gece boyu 10 dk arayla uyanıp sallanmak istedi çoğu günler gibi
namazdan sonra babası yatağa yatırdı anneeee diye bir ağlaması vardı
sanki ben kaçmışım gibi
sonra aldım salıncağına koydum habire sallıyorum
zaten uyku muyku da kalmadı

günaydııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar

herkese bol enerjik günler dilerim :8::8::8::8::8::8::8::8::8:

anladım canım bende başlayacam şu bahar temizliğini bitireyim artık tam gaz spor

şincik sadece yürüyüşe başladım

geçmiş olsun canım ya Allah korumuş sizi

zaıflayacam diye kafa göz kalmayacak :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

hala gram uyutmadı musab
sanki ben kaçmışım gibi

2.çocuk inşallah hayırlısıyla gelir canım

musabın uyku düzeni hala oturmadımı :44::44::44::44::44::44::44::44:Allah kolaylık versin tatlım

Ya canlar size bir şey söyleyecem aklıma gelmişken:40:

İsimlerimizin dinimize göre bir esması ( yani Allah' ü tealanın 99 isminden biri) ve bunun bir ebcet değeri vardır bilmem bilir misiniz? Mesela benim isminin esması EL- Müntekim, ebcet değeri ise 630.Bunu en az 21 kez çekmek gerekiyor dua ve dileklerin kabulüne vesile olması için.Özellikle bir yere giderken alıyorum elime zikir matiği başlıyorum çekmeye.Şimdiye kadar 9 kez yaptım yapmaya da devam.

Fatih Sultan Mehmet İstanbul' u bur türlü alamayınca hocası Akşemseddin hazretleri bütün saray erbabını toplamış Ya FETTAH esmasını çekmişler sonsuz sayılarca.Daha sonra Akşemsedidn hazretlerinin önüne manevi bir perde açılır ve fethi görür koşar Sultan Mehmet' in yanına:

Padişahım hemen fetih hazırlıklarına başlayın Allah' ın izniyle 29 mayısta fetih müyesser olacaktır, der ve Fatih Sultan Mehmet İstanbul' u 29 mayısta alır.

Kimbilir belki bizim dualarımızın kabulüne de vesile olur esmalar.

Saram senin gerçek adının ebced değeri : 1007
... isminin esması ve okuma sayısı : Ed-Darr : 1001
Ed-Darr esmasının anlamı : Zarara uğratan, hikmeti gereği elem, keder ve zarar verici şeyler yaratan demektir.

El- BÂRİ
Eşyayı ve her şeyin vücudunu birbirine uygun halde yaratan
günde 214 İşinde Başarılı olur, şöhret bulur

Yeterim bu da senin gerçek adının ebced değeri : 76
... isminin esması ve okuma sayısı : El-Hakîm : 78
El-Hakîm esmasının anlamı : İlim ve hikmet sahibi, emir ve buyrukları, bütün işleri yerli yerinde ve mükemmel olan demektir.
El- BÂSIT Açan, Genişleten
günde 72 kez
İşlerin büyümesi mal ve paranın bereketi
çok teşekür ederim hem bu bilgi için hemde isimlerimizin ayrıca listelediğin için

İşlerle uğraşmak iyi kafa dağıttırıyor.

Canım neden böyle düşünüp kendini kahrediyorsun:20::20::20:
Ben sana geçen gün anlattım mı bilmiyorum hani hastaneye gitiğimde bir bayanla tanışmıştım.Rana' yı severken kardeşin yok mu diye sordu.Biz de istiyoruz dedim ama olmuyor deyince benim 13 yıl sonra tüp bebekle oldu dedi iki tane, ayrı ayrı denemelerle ikisi de tüp. Eşinde sperm iç yokmuş tese yöntemiyle almışlar, birinci olunca diğer spermi dondurmuşlar onunlada ikinci çocukları olmuş ve bu bayan doktorlar bize boşuna uğraşmayın sizin çocuğunuz olmaz demişlerdi dedi.

Umudunu asla yitirme canım, inan ben Rana yokken hep umutluydum olacak diye, bu son bir yılda yaşadıklarımı sen biliyorsun kesin olur, tutar dediklei halde olmadı.Üstelik doktor bana da artık bundan sonra boşuna uğraşırsınız dedi ama ben yine verecek olan Allah' tan istediğim için yine umutlum,Allahın izniyle hepimizin de olacak bebekleri:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canımm elbette verecek olan allah ben hep diyorum rabbimden geleniçin rabbime sığınıyorum AMA DAHA İYİYİM AĞLAYINCA KENDİME GELDİM SANIRIM:1:

Kızlar akşam akşam küçük bir kaza geçirdik rana'la beraber:1::1::1::1:
Ben ip atlamaya yeltendim baktım bacaklarım çok ağrıyor,vazgeçtim, bari vaktim boş geçmesin egzersiz yapayım dedim. Ben egzersiz yaparken rana' da iki de bir gelip kucağıma atlayıp oynuyordu.sonra birden kafa kafaya çarpışmadık mı? Rana' nın dişleri burun kemiğine geldi. Feleğim şaştı:111::111::111::111::111:o kadar kötü oldum ki , çocuk ağlıyor onunla ilgilinemeyip düştüm kendi derdime ağlayasım geldi .rana ağlayınca toparladım kendimi sarıldım ona korkmasın diye.sonra demez mi zavallı annem. Allah allah noldu ki bana dedim,
sonra bi baktım burnumun üzerinde bir karaltı, kanıyor, sonra eşim de seslerimizi duyunca hemen panikleyip geldi yanımıza:1::1::1::1:

geçmiş olsun canımmmmm allah korusun daha kötülerinden

he ne güzel geliyormuşum aklına evlendiğim zamanki halimdi o malesef
ben face resim koymayı sevmiyorum canım
zaten face de kk dan arkadaşlar için açtım
çok geçmiş olsun tahmin ederim o ağrıyı
çok şükür ufak atlatmışsınız

CANIM YYAA FACEDE GRUP KURABİLİRİZ KK DEN (neredeyse tüm topiklerin grubu var )OARADA SADECE BİZİM İSTEDİĞİMİZ KİŞİLER OLUYOR HOŞ BENİM FACEDE TÜM ARKADAŞALRIM SİLİNDİ TAMİRE GİDİNCE ŞİMDİ İSTEKTE GÖNDEREMİYORUM AMA GRUPLARDA SOHBET RESİM VS ÇOK DAHA GÜVENLİ OLUYOR

hala gram uyutmadı musab
sanki ben kaçmışım gibi

VALLA CANIM KIZ KARDEŞİMDE 2 TANE SON 3 AYDIR GÖZLER ŞİŞ:37::37::37::37::37: (BEBEK 11 aylık ve kız 11 aydır uyumuyor)BAZI GÜNLER YALVARIYOR ABLA NE OLUR GEL ÇOCUKLARA BAK DİYE HATTA BAZI GECELER ARIYOR BAK GEL GELMEZSEN BU KIZI ÇÖPE ATACAĞIM DİYE :1::1::1::1::1:YANİ ZOR HELEDE UYKU DÜZENİ OLMAYAN ÇOCUKLAR İÇİN

günaydııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar

herkese bol enerjik günler dilerim :8::8::8::8::8::8::8::8::8:

BU GÜN ADET OLDUMMMM YANİ ENERJİ 0 :37::37:YEĞENİMİ DİŞÇİYE GÖTÜRECEĞİM ÜSTELİK İLE GİDECEĞİZ ÜSTELİK YEĞENİM KÜÇÜK AMA TATLI BİR CANAVAR :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:BU GÜN YORUCU BİR GÜN OLACAK:26::26::26::26:AMA BEN BU YORGUNLUKTAN MUTLU OLACAĞIM SANIRIM :1::1::1:

günaydınlar kızlarr

günaydın canım

BU GÜN ADET OLDUMMMM YANİ ENERJİ 0 :37::37:YEĞENİMİ DİŞÇİYE GÖTÜRECEĞİM ÜSTELİK İLE GİDECEĞİZ ÜSTELİK YEĞENİM KÜÇÜK AMA TATLI BİR CANAVAR :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:BU GÜN YORUCU BİR GÜN OLACAK:26::26::26::26:AMA BEN BU YORGUNLUKTAN MUTLU OLACAĞIM SANIRIM :1::1::1:

geçmiş olsun tatlım neyseki yeğenin var onu severek ağrılarını unutursun

Eklentiler

• $014.webp
    $014.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $010.webp
    $010.webp
    18 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Back
X