Sabırla Bebeğini Bekleyenler

prensesim şu lesliyi nerden indiriyosun bende ona başlayayım aerobik gibi dimi :44::44::44::44::44::44::44:

Canım nette leslie yazınca videolar çıkıyor zaten indirmeden de az çok fikir sahibi oldun mu kendi kendine yaparsın bence, gerçi ben denemedim henüz ben ip atlamaktan çok zevk alıyorum canımı çıkarsa da:37::37::37::37:
:1::1::1::1::1:

Bir de saram bel basen incelten egzersizler diye yaz resimli bir site var ordaki hareketler de iyi çalıştırıyor vücudu, dün Rana' yla beraber yaptık çocuk iki de bir anneeeeeeeeee hadi yine yapalım diyor :1::1::1:
Bi de yemek yedirmeye çalıştığım zaman demez mi annneeee ben kilo almak istemiyorum o zararlı:1::1::1::1:

Bak saram link bu:40:
http://vucutgelistirme.co/basen-eritme-hareketleri/evde-basen-eritme-hareketleri.html

maydonoz limon ve sarımsak karışımını söylemiştin ama ben unuttum:30::30::30::30::30::30::30: tarifini bi daha verirmisin :17::17::17::17::17::17::17:

bu kiloda ip atlayamam lesliyi duymuştum canım olmazsa ona başlayacam spor şart yürümek lazım :8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

Canım saplarıyla birlikte 15- 16 dal maydanoz, 2 diş sarımsak, bir limon ve bir su bardağı kloru alınmış su ( ben kaynatarak kirecini alıyorum suyun öyle kullanıyorum) bunların hepsini robota atıp bir iki dakika geçiriyorsun sonra kahvaltıdan 15 dakika önce içiyorsun , şifa olsunnnnnn:40:

Canım nette leslie yazınca videolar çıkıyor zaten indirmeden de az çok fikir sahibi oldun mu kendi kendine yaparsın bence, gerçi ben denemedim henüz ben ip atlamaktan çok zevk alıyorum canımı çıkarsa da:37::37::37::37:
:1::1::1::1::1:

Bir de saram bel basen incelten egzersizler diye yaz resimli bir site var ordaki hareketler de iyi çalıştırıyor vücudu, dün Rana' yla beraber yaptık çocuk iki de bir anneeeeeeeeee hadi yine yapalım diyor :1::1::1:
Bi de yemek yedirmeye çalıştığım zaman demez mi annneeee ben kilo almak istemiyorum o zararlı:1::1::1::1:

Bak saram link bu:40:

ama ben ranişi yerim yer canım menim yaaaaaaa

yavrum şimdiden bilinçli ne güzel

link için teşekkürler tatlım menim hemen bakıyorum ama link vermek yasak sanırım sen sil bende alıntıdan siliyorum:34::34::34::34:

ama ben ranişi yerim yer canım menim yaaaaaaa

yavrum şimdiden bilinçli ne güzel

link için teşekkürler tatlım menim hemen bakıyorum ama link vermek yasak sanırım sen sil bende alıntıdan siliyorum:34::34::34::34:

üç hareketi yaptık şimdi dinleniyoruz teyzesi.
Emin misin link vermenin yasak olduğundan:44::44::44::44:
Ben çoğu yerde hep görüyorum linkleri:40:

tızım sen kilolu değilsinki kendini çok yorma

kızlaaaar hatresi görseniz diyete ihtiyacı olmadığını sizde söylersiniz

Aaaaa canım bunu da şimdi gördüm:1::1::1::1:

Canım ya aslında bir yer de haklısın ama beni bir de pardesüsüz ev halimle görsen zayıfsın demezdin inan:40::40::40:
Ben üstten gögüslerim küçük olduğu için zayıf olarak algılanıyorum ama iş aşağılara inince hiç de öyle değil:50::50::50:
Bacaklarım çok rahatsız ediyor beni önceki hallerim gibi olamasam da biraz 60lara çekebilsem kilomu ne iyi olur.Doğum yaptığım için çatı değişiyor ya zayıflsam bile kalçalarım geniş duruyor.E haliyle kilo olunca daha da fazla görünüyor eşim hep söylüyor zayıfla diye . Ben de adamı kırmayayım inşallah diyorum:1::1::1:

Son düzenleme:

üç hareketi yaptık şimdi dinleniyoruz teyzesi.
Emin misin link vermenin yasak olduğundan:44::44::44::44:
Ben çoğu yerde hep görüyorum linkleri:40:

öyle biliyorum canım bi kaç yerde okudum çünkü başka sitelere ait link vermek yasak diye yinede emin olmak için editör arkidişime sorarım

dinlenme molası haaaaa sen spor yapda yeğenimi yorma çok fazla tızııııııım

Aaaaa canım bunu da şimdi gördüm:1::1::1::1:

Canım ya aslında bir yer de haklısın ama beni bir de pardesüsüz ev halimle görsen zayıfsın demezdin inan:40::40::40:
Ben üstten gögüslerim küçük olduğu için zayıf olarak algılanıyorum ama iş aşağılara inince hiç de öyle değil:50::50::50:
Bacaklarım çok rahatsız ediyor beni önceki hallerim gibi olamasam da biraz 60lara çekebilsem kilomu ne iyi olur.Doğum yaptığım için çatı değişiyor ya zayıflsam bile kalçalarım geniş duruyor.E haliyle kilo olunca daha da fazla görünüyor eşim hep söylüyor zayıfla diye . Ben de adamı kırmayayım inşallah diyorum:1::1::1:

benim eşimde zayıfla ama kendin için sağlığın için diyor :23::23::23::23::23::23::23::9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
öyle biliyorum canım bi kaç yerde okudum çünkü başka sitelere ait link vermek yasak diye yinede emin olmak için editör arkidişime sorarım

benim eşimde zayıfla ama kendin için sağlığın için diyor :23::23::23::23::23::23::23::9::9::9::9::9::9::9:

Ben baktım kknın yasaklarına ama net bir şey bulamadım, sadece kknın başka sitelerden alınan linklerde denetleme yapamadığı için paylaşılan bilgilerin güvenilirliği açısından sorumluluk taşımadıklarını yazdıkların gördüm.

Benim ki hem kendin hem de benim için zayıfla diyor, bir taşla iki kuş vurayım yani:40::40::40:

Evettttt sabah sporumu yapmış bulunmaktayım, Rana beni yarı yolda bırakıp çizgi filme kaçtı:1::1::1::1::1::1:
Maydanoz suyumu da içtim. Evin her tarafı kür dolu:1::1::1::1::1::1:Eşimle sabah gülüyoruz halimize:9::9::9::9::9::9::9:
Sonra da aslında normal olan doğal şeylerin hayatımızdan çıkarılışından sonra tekrar onlara dönmenin büyük bir vakaymış gibi oluşuna eseflendik:31::31::31::31:
Akşama doğru biraz vücudum izin verirse ve de enerjimi kaybetmezsem ip atlamaya çalışırım ama sanki yapamayacam gibi geliyor.

Son düzenleme:
oyyyyy Saram bir dünya ütüm var bacım gel bi el at bana daaaaaaa:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

Ya hu spor yaptım geldim suyumu içtim geldim gene ben gene ben , nirdesünüzzzzz ulennnnn :4::4::4::4::4::4:

Tamam ben de o zaman didiyom ütülerimi yapmaya:5::5::5::5::5:

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZZZ KIZLAR BAKIN SİZE BİR ŞEY DAHA SÖYLEYEYİM DİYETLE İLGİLİ KIZ KARDEŞİM BİR DÖNEME SARMSIK ÇAYI İÇİTİ (hiç diyet yapmadan ) 8 KİLO VERDİ

yetercim diyet listesi için teşekkürler

bende başlayacam yine yeni yeniden :9::9::9::9::9::9::9: bi kaç gündür sabahlar büyük bir bardak su içmeye başladım çayı zaten şekersiz içiyorum ekmeğide kestim sayılır sabah kahvaltısında yiyorum oda ince lavaş ekmekler olurya onlardan bir tane ama ara öğün şart çünkü insan gerçekten acıkıyor o saatlerde :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

CANIM GEÇEN GÜN HATERSEDE SÖYLEDİM KARDEŞİMİ PKOLU KİLO VEREMİYORDU SÜREKLİ YİYOR ELİNDE BİR ŞEYLER (biz ara öğün yemeyince çok yiyormuş gibi geliyor) BU LİSTE İLE GAYET GÜZEL KİLO VERDİ İNŞŞŞ SENDEDE İŞE YARAR

dün bir arkadaşımın hamile haerini aldım nun için çok mutlu oldum ama kendim içinçok üzüldüm uzun zamandır böyle hisetmemiştim akşam çok ağladımm şimdi başım ağrıyor gözlerim şişmiş

Ben baktım kknın yasaklarına ama net bir şey bulamadım, sadece kknın başka sitelerden alınan linklerde denetleme yapamadığı için paylaşılan bilgilerin güvenilirliği açısından sorumluluk taşımadıklarını yazdıkların gördüm.

Benim ki hem kendin hem de benim için zayıfla diyor, bir taşla iki kuş vurayım yani:40::40::40:

Evettttt sabah sporumu yapmış bulunmaktayım, Rana beni yarı yolda bırakıp çizgi filme kaçtı:1::1::1::1::1::1:
Maydanoz suyumu da içtim. Evin her tarafı kür dolu:1::1::1::1::1::1:Eşimle sabah gülüyoruz halimize:9::9::9::9::9::9::9:
Sonra da aslında normal olan doğal şeylerin hayatımızdan çıkarılışından sonra tekrar onlara dönmenin büyük bir vakaymış gibi oluşuna eseflendik:31::31::31::31:
Akşama doğru biraz vücudum izin verirse ve de enerjimi kaybetmezsem ip atlamaya çalışırım ama sanki yapamayacam gibi geliyor.

efferim evde olunca sporunu yaparsın tabi ben sabahtan beri bilgisayar başında çalışıyorum:31::31::31::31::31::31::31:

oyyyyy Saram bir dünya ütüm var bacım gel bi el at bana daaaaaaa:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

Ya hu spor yaptım geldim suyumu içtim geldim gene ben gene ben , nirdesünüzzzzz ulennnnn :4::4::4::4::4::4:

Tamam ben de o zaman didiyom ütülerimi yapmaya:5::5::5::5::5:

ütü deme banaaaaaaa :36::36::36::36::36::36::36::36::36:

bendede var bir sürü ütü ooooooof oooooof

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZZZ KIZLAR BAKIN SİZE BİR ŞEY DAHA SÖYLEYEYİM DİYETLE İLGİLİ KIZ KARDEŞİM BİR DÖNEME SARMSIK ÇAYI İÇİTİ (hiç diyet yapmadan ) 8 KİLO VERDİ

günaydın canım

günün konusu diyet ve spor :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

sarımsağı çok tüketiyorum ama çayını hiç içmedim :44::44::44::44::44::44:

CANIM GEÇEN GÜN HATERSEDE SÖYLEDİM KARDEŞİMİ PKOLU KİLO VEREMİYORDU SÜREKLİ YİYOR ELİNDE BİR ŞEYLER (biz ara öğün yemeyince çok yiyormuş gibi geliyor) BU LİSTE İLE GAYET GÜZEL KİLO VERDİ İNŞŞŞ SENDEDE İŞE YARAR

inşallah canım işe yarasın yarasınki bebişim gelsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

dün bir arkadaşımın hamile haerini aldım nun için çok mutlu oldum ama kendim içinçok üzüldüm uzun zamandır böyle hisetmemiştim akşam çok ağladımm şimdi başım ağrıyor gözlerim şişmiş

seni çok iyi anlıyorum tatlım ama ağlayıp üzülme noluuuuuy bizimde olacak bebeğimiz bizde anne olacaz gör bak :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

o nasıl oluyo o:44::44::44::44:

Canım benim offff offfff haklısın yerden göğe kadar:31::31::31::31::31::31:
Ama üzülmek ağlamak sana fayda sağlamaz, gerçi için dolu olduğundan ağlamışsındır rahatlarsın en azından. Ama Allah KERİM Yeterim...
Ben anne olmama rağmen yeniden küçük bir bebeğin varlığını tekrar yaşamak istiyorum, e sizler haliyle istersiniz.Ama umudumuzu yitirmiyoruz asla.

efferim evde olunca sporunu yaparsın tabi ben sabahtan beri bilgisayar başında çalışıyorum:31::31::31::31::31::31::31:

He yawww sen de haklısın bacım:17::17::17::17:
ütü deme banaaaaaaa :36::36::36::36::36::36::36::36::36:

bendede var bir sürü ütü ooooooof oooooof

Dedim bileneeeee:52::52::52::52::52::52:
Ohhhh ben yaptım bitirdim darısı sana.:40:

o nasıl oluyo o:44::44::44::44:

Canım benim offff offfff haklısın yerden göğe kadar:31::31::31::31::31::31:
Ama üzülmek ağlamak sana fayda sağlamaz, gerçi için dolu olduğundan ağlamışsındır rahatlarsın en azından. Ama allah kerim yeterim...
Ben anne olmama rağmen yeniden küçük bir bebeğin varlığını tekrar yaşamak istiyorum, e sizler haliyle istersiniz.ama umudumuzu yitirmiyoruz asla.

He yawww sen de haklısın bacım:17::17::17::17:

Dedim bileneeeee:52::52::52::52::52::52:
Ohhhh ben yaptım bitirdim darısı sana.:40:
kader kısmet canım yapacak pek bir şey yok :14::14::14:dün bende ütü yaptım 2 sepetti bu günde buzdolabını toparladım pazara gideceğim birazcık ayar yaptım dolabımıma canım sarmsak çayınını netten sipariş etti kardeşim bitkilerden oluşan bir karışımdı

günaydın canım

günün konusu diyet ve spor :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Sarımsağı çok tüketiyorum ama çayını hiç içmedim :44::44::44::44::44::44:

Inşallah canım işe yarasın yarasınki bebişim gelsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Seni çok iyi anlıyorum tatlım ama ağlayıp üzülme noluuuuuy bizimde olacak bebeğimiz bizde anne olacaz gör bak :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bilmiyorum be saram belkide hiç olmayacak :14::14::14::14:

Ya canlar size bir şey söyleyecem aklıma gelmişken:40:

İsimlerimizin dinimize göre bir esması ( yani Allah' ü tealanın 99 isminden biri) ve bunun bir ebcet değeri vardır bilmem bilir misiniz? Mesela benim isminin esması EL- Müntekim, ebcet değeri ise 630.Bunu en az 21 kez çekmek gerekiyor dua ve dileklerin kabulüne vesile olması için.Özellikle bir yere giderken alıyorum elime zikir matiği başlıyorum çekmeye.Şimdiye kadar 9 kez yaptım yapmaya da devam.

Fatih Sultan Mehmet İstanbul' u bur türlü alamayınca hocası Akşemseddin hazretleri bütün saray erbabını toplamış Ya FETTAH esmasını çekmişler sonsuz sayılarca.Daha sonra Akşemsedidn hazretlerinin önüne manevi bir perde açılır ve fethi görür koşar Sultan Mehmet' in yanına:

Padişahım hemen fetih hazırlıklarına başlayın Allah' ın izniyle 29 mayısta fetih müyesser olacaktır, der ve Fatih Sultan Mehmet İstanbul' u 29 mayısta alır.

Kimbilir belki bizim dualarımızın kabulüne de vesile olur esmalar.

Saram senin gerçek adının ebced değeri : 1007
... isminin esması ve okuma sayısı : Ed-Darr : 1001
Ed-Darr esmasının anlamı : Zarara uğratan, hikmeti gereği elem, keder ve zarar verici şeyler yaratan demektir.

El- BÂRİ
Eşyayı ve her şeyin vücudunu birbirine uygun halde yaratan
günde 214 İşinde Başarılı olur, şöhret bulur

Yeterim bu da senin gerçek adının ebced değeri : 76
... isminin esması ve okuma sayısı : El-Hakîm : 78
El-Hakîm esmasının anlamı : İlim ve hikmet sahibi, emir ve buyrukları, bütün işleri yerli yerinde ve mükemmel olan demektir.
El- BÂSIT Açan, Genişleten
günde 72 kez
İşlerin büyümesi mal ve paranın bereketi

Son düzenleme:
kader kısmet canım yapacak pek bir şey yok :14::14::14:dün bende ütü yaptım 2 sepetti bu günde buzdolabını toparladım pazara gideceğim birazcık ayar yaptım dolabımıma canım sarmsak çayınını netten sipariş etti kardeşim bitkilerden oluşan bir karışımdı
İşlerle uğraşmak iyi kafa dağıttırıyor.
bilmiyorum be saram belkide hiç olmayacak :14::14::14::14:

Canım neden böyle düşünüp kendini kahrediyorsun:20::20::20:
Ben sana geçen gün anlattım mı bilmiyorum hani hastaneye gitiğimde bir bayanla tanışmıştım.Rana' yı severken kardeşin yok mu diye sordu.Biz de istiyoruz dedim ama olmuyor deyince benim 13 yıl sonra tüp bebekle oldu dedi iki tane, ayrı ayrı denemelerle ikisi de tüp. Eşinde sperm iç yokmuş tese yöntemiyle almışlar, birinci olunca diğer spermi dondurmuşlar onunlada ikinci çocukları olmuş ve bu bayan doktorlar bize boşuna uğraşmayın sizin çocuğunuz olmaz demişlerdi dedi.

Umudunu asla yitirme canım, inan ben Rana yokken hep umutluydum olacak diye, bu son bir yılda yaşadıklarımı sen biliyorsun kesin olur, tutar dediklei halde olmadı.Üstelik doktor bana da artık bundan sonra boşuna uğraşırsınız dedi ama ben yine verecek olan Allah' tan istediğim için yine umutlum,Allahın izniyle hepimizin de olacak bebekleri:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X