- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar
ben yine gezmelere gidiyorum yarın sabah bursa yolcusuyum haber edeyim dedim![]()
Hayırlı sabahlar kuş uçmaz kervan geçmez topğimmmmmmmmmmmmmm
Bugün 7 de kalktım, eşimi gönderdikten sonra sabah sporumu yaptım, bugün ancak 400 tane ip atlayabildim çünkü bacaklarım çok ağrıyor yapamıyorum pes etmek de istemiyorum ama böyle ağrıyla olmuyor işte
Neyse sonra cüzlerime başladım tekrar çünkü adetim araya girerse bitirmek zor oluyor.
Sizler napıyorsunuz canlar
Tamam anladım kimsenin canı gelip de yazmak istemiyor ama arada ses verin be hatunlar:26::26::26::26::26:
Hayırlı sabahlar kuş uçmaz kervan geçmez topğimmmmmmmmmmmmmm
Bugün 7 de kalktım, eşimi gönderdikten sonra sabah sporumu yaptım, bugün ancak 400 tane ip atlayabildim çünkü bacaklarım çok ağrıyor yapamıyorum pes etmek de istemiyorum ama böyle ağrıyla olmuyor işte
Neyse sonra cüzlerime başladım tekrar çünkü adetim araya girerse bitirmek zor oluyor.
Sizler napıyorsunuz canlar
Tamam anladım kimsenin canı gelip de yazmak istemiyor ama arada ses verin be hatunlar:26::26::26::26::26:
sabah geldim topiğe baktım kimseler yazmamış en son ben yazmışım yeniden yazmak istemedim
günaydın canım çok haklısın arada ses vermek lazım ama ne bileyim işte
sporu keşke yavaş yavaş artırarak yapsaydın vücudun alışmış olurdu![]()
aaaaa çot ayıp ama kimse yazmasada sen yaz ben okuyorum hiç kimse gelmesede yeter bizi terketmez diyorum ama sendemi bizden vazgeçtin![]()
KIZLAR BENDE 58 OLMUŞTUM (nasıl oldu anlamadım )AMA DÜN BİR TARTILDIM 55 OLMUŞUM NE ZAMAN VERMİŞİM NASIL GİTMİŞ BU 3 KİLO ANLAMADIM RAMAZNDA GELİYOR O ZMANDA GİDİYOR BENDEN BİRAZ
baktım ben yazmışım en son bir şey yazacaktım sonra dedimki delimiyim neyim kendim yazıp kendim okuyorum![]()
günaydın canım çok haklısın arada ses vermek lazım ama ne bileyim işte
sporu keşke yavaş yavaş artırarak yapsaydın vücudun alışmış olurdu![]()
aaaaa çot ayıp ama kimse yazmasada sen yaz ben okuyorum hiç kimse gelmesede yeter bizi terketmez diyorum ama sendemi bizden vazgeçtin![]()
KIZLAR BENDE 58 OLMUŞTUM (nasıl oldu anlamadım )AMA DÜN BİR TARTILDIM 55 OLMUŞUM NE ZAMAN VERMİŞİM NASIL GİTMİŞ BU 3 KİLO ANLAMADIM RAMAZNDA GELİYOR O ZMANDA GİDİYOR BENDEN BİRAZ
baktım ben yazmışım en son bir şey yazacaktım sonra dedimki delimiyim neyim kendim yazıp kendim okuyorum![]()
Sen bu aralar iyi değilsin gibime geliyor da neyse:44::44::44:
Pehhhhhhh
Diyene bak, asıl tızım sen terkediyorsun bizleri
Aaaaaaa Yeterrrrrrr adam mı çatlatıyon sen burdaaaaa
Banane ya ben de artıkım fit olmak istiyorum bekarlığımdaki gibi
Yahu bu yaşıma kadar kilo vermek de hiç bu kadar zorlandığımı bilmem, bana noldu anlamıyorum, 2 aydır iflahımı söküyorum, canım çıka çıka ip atlıyorum topu topu verdiğim kilo 3 kilo. O diyet listelerinin yarısı kadar yiyiyorum bazen ama yok yokkkkkk deli olcam yawwwwww
Bugün tartıda 69,9 u gördüm ve keyfim hiç yok, 1 gram 1 gram ancak gidiyor bu uyuz kilolar ya
Merak etmeeeee, tek deli sen değilsin ben de varım bak
Şu an kendi kendime yazıyorum deli ve bugün çok sinirli. asabi hatres men![]()
ne güzel işte keşke bende verebilsem kilo ne güzel olur
yok delisin değilsin valla çünkü mende okuyom valla bak![]()
ya kızlar bende anlamdım bu 3 kilo nasıl gitmiş farkındada değilim aslında dün sağlık ocağına gidince orada tartıldım anammm 55 yanlışmı acaba dedim yok dedi hemşire sonra eczanede tartıldım o da 55 inanmadım eve geldim evede tartıldım yine 55 inandım artık kızlar ya gerçektende burası çok sesiz oldu
Sen bu aralar iyi değilsin gibime geliyor da neyse:44::44::44:
Pehhhhhhh
Diyene bak, asıl tızım sen terkediyorsun bizleri
Aaaaaaa Yeterrrrrrr adam mı çatlatıyon sen burdaaaaa
Banane ya ben de artıkım fit olmak istiyorum bekarlığımdaki gibi
Yahu bu yaşıma kadar kilo vermek de hiç bu kadar zorlandığımı bilmem, bana noldu anlamıyorum, 2 aydır iflahımı söküyorum, canım çıka çıka ip atlıyorum topu topu verdiğim kilo 3 kilo. O diyet listelerinin yarısı kadar yiyiyorum bazen ama yok yokkkkkk deli olcam yawwwwww
Bugün tartıda 69,9 u gördüm ve keyfim hiç yok, 1 gram 1 gram ancak gidiyor bu uyuz kilolar ya
Merak etmeeeee, tek deli sen değilsin ben de varım bak
Şu an kendi kendime yazıyorum deli ve bugün çok sinirli. asabi hatres men![]()
Sağlık olsun canım tabi ki iş güç olur , bir nedeni vardır dönemeyişinin. İyi ol da gerisi mühim dellllllllllllllllyoooo iyiyim canım ama işlerim çok yoğun o yüzden buraları ihmal ediyorum dün sen aramışsın sonradan gördüm ama geç olmuştu bugünde bu saat oldu hala arayamadım ama az işlerim kaldı onları halledeyim arayacam![]()
ya kızlar bende anlamdım bu 3 kilo nasıl gitmiş farkındada değilim aslında dün sağlık ocağına gidince orada tartıldım anammm 55 yanlışmı acaba dedim yok dedi hemşire sonra eczanede tartıldım o da 55 inanmadım eve geldim evede tartıldım yine 55 inandım artık kızlar ya gerçektende burası çok sesiz oldu
DUALRINA YÜREKTEN AMİNNNN DİYORUMMMCANIM ALDIĞIN YENİ KARARLAR YENİ VE HAYIRLI KAPILAR AÇSIN SANA İNŞŞŞ SENİ BEKLEDİKLEİRNLE BULUŞTURSUN RABBİM
![]()
Efsuncum aldığın kararların hayırlı olsun gerçi incir kürü yaptım diyorsun inşallah sonuc verir de başka şeylerle uğraşmazsın.
Doktordan gelince haber ver bakalım inşallah gelişmeler olumludur.
Efsun kürü uygularken kilo aldın mı acaba:44:
Ben de yapıyordum ya , zayıflamak için hem rejim hem diyet da yapmama rağmen 1,5 ayda ancak 3 kilo verebildim.Sebebini küre bağlıyorum ama çok şükür benim kür de bitti ama galiba doktorla gene gideceğim, ne gelen var ne giden
Rabbim hayırlısıyla kabul eylesin dualarımızı , Beratı verilen kullardan olmuşuzdur inşallah.
yoooo iyiyim canım ama işlerim çok yoğun o yüzden buraları ihmal ediyorum dün sen aramışsın sonradan gördüm ama geç olmuştu bugünde bu saat oldu hala arayamadım ama az işlerim kaldı onları halledeyim arayacam![]()
Sağlık olsun canım tabi ki iş güç olur , bir nedeni vardır dönemeyişinin. İyi ol da gerisi mühim dellllllllllllllll
Geçenlerde yeteri aradım o da dönmedi
Sizi gidi yami yamiler
Sonra Yeter döndü bana o zamanda arkadaşım gelmişti yine konuşamamıştık nasip
Hay maşallah Yeterim ne güzel ya, darısı başıma olsun hayırlısıyla, şu basenlerimi gördükçe sinirden onları dövesim var
Gerçi 50 kilolardayken bile tombul bir bacak yapım vardı hep ya olmaz olaydı o tombul basenler
Neyse Allah' ım sağlığımızdan etmesin bizleri de belkim sabrımı kaybetmezsem olur istediğim kilo inşallah
Bugünkü menüme bi bakın kızlar sizce nasıl?
Sabah 8 debir çay tabağı kadar kabak yemeği
bir bardak lahana suyu
yarım litre su
( 400 ip atlama )
10 da yarım porsiyon fırında kızarmış balık
Domates , salatalık
1 Çay şekersiz ama 10 tane kuru üzüm
öğen 2 de bir kase beyaz leblebi
bir bardak su
Akşam 7 de bir porsiyon salatalı makarna
Bir kase yoğurt
bir kase mercimek çorbası
En son olarak da 8 de akşam çayı( bugün biraz erken içtik)
Yanına 25 tane kuru üzüm ( bu arada üzümlerim de küçük yani.1 yemek kaşığı kuru üzümde 45 kalori varmış, ben bi sabah çayında ( o zaman ancak en fazla 15 tane tüketiyorum akşamları da 30 tane kadar olabiliyor bazen.Toplam 100 kalori oluyor ama onu da yemediğim ekmeğim veya meyvenin yerine sayıyorum , burda orta yolu bulduğumu düşünüyorum çünkü neredeyse ekme hiç tüketmez oldum, çok nadir yiyiyorum
Bugün suyu biraz az içtim, sanırım 1 litreyi geçemedim ama bazen özellikle de ip atlarken dolduruyorum bir kaç tane pet şişeyi alıyorum yanıma , yoruldukça içiyorum ve günde toplam 3 litreye yakın su içiyorum.
Hadi yeterin ideal kilosu geri gelmiş Sara sen napıyon tızım ya, akşam yürüyüşlerine devam ediyor musun?
Ben spor yaparken ilk önce yarım litre su içiyorum başka hiç bir şey yiyip içmiyorum ve böyle çok daha rahat atlıyorum. Spor esnasında da su ihtiyacım artığı için bunu da o esnada içince günlük tüketilmesi gereken su miktarının büyük çoğunluğunu aradan çıkarmış oluyorum.
Evet hal böyle kızlar ama sadece üç kilo 1,5 ayda az değil mi ya:44::44::44:
Neden bu kadar zorlanıyorum kilo vermekte.KKdaki diyet topiclerine bakıyorum ayda 4-5 kilo verenleri gördükçe üzülüyorum![]()
aminn yeterim inşşallahhhhh hayırlısıyla inşşallahhh
yok bacım incir mincir fayda etmedi malesef
valla kilo almadım aslında ama belkim sıkıntılı oldugum içindir almayışımın nedeni,
normal bi dönemde olsam alırdım sanırım çok tatlı oluyo çünkü incir kürü
hatresim sen amh yaptırdınmı hiç yanii senin değerlerinde mi çok düşükki acep
benimki ciddi anlamda çok düşük çünkü
hiç üzülme hatresim sağlıksız kilo vermekte iii değil çünkü hemen geri alınıyo onar emin olll
komple aç kalıp 4-5 kio veren arkadaslarım benimde var ama çok çabuk aldılar geri kiloları
çünkü full tıme aç kaldılar o 4-5 kiloyu vermek için
eee verdilerde noldu diyet bitti eski hale geri dönüş
versende az yemeye yie dikkat etmek lasım her zmn yoksam aynı tas aynı hamam devam olur
bence suyun üstüne fazla düş hem sağlığn için hemde spordan dolayı
selamün aleyküm hayırlı geceler canlar
fırsattan istifade eşim maça dalmışken bende size kaçam haber verem dedim
pazartesi normal gününden önce erken regl oldum ve salı günü kontrole gittim
kontrollerim yapıldı yine 3 yımırtam varmış karar verildi ve tüpüş tedavimiz başlamış oldu
eşimin kafasına takılan bazı şeyler vardı doktorla oturup konusunca oda daha iiii anladı
amh değerim çok düşük oldugu için aşılama önermediğini anlattı doktor ve karar verildi evraklar hazırlandı hayırlısıyla başladık
şuan günlük 2 tane iğnem var biri göbişten diğeri kalçadan
göbişten olan kolay oldugu için kendim vuruyorum kalçadan olan içinde her akşam abimlere gidiyorum
yengoşum eczacı kalfası oldugu için o vuruyo iğnelerimi
yarında ilk kontrolüm var yımırtacıklarıma bakacaklarmış büyümüşlermi diye bide anestezi içn ön hazırlık aşamam varmış
kafamdaki sorular biraz daha cevap buldu salı günü hayırlısı diyorum artık
benden şimdilik bu kadar canlar kocişim yatalım dio
kendinize çokkk ciciş bakın emiiiii öpüldünüzzzzzz![]()
Amin canım hepimize hayırlı ve bereketli cumalar olsun.Burada cuma berektini yağmurla gösterdi bile.Sıcaktan helak düşmüştük serinledik ohhhhhhhhhhhhhDİLİMİZE DÜŞEN KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLEMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP RABBİM KABUL ETSİN İNŞŞŞ HAYIRLI BEREKETLİ cumalar
alıntı yapmıştım ama gitti nereye gitti bilmiyorum kızlar sağolun cevaplarınız güzel sözleriniz için yaaa 55 olduğumu baskülde görünce bir kendime geldim yaffff
CANIM HADİ HAYIRLI OLSUN SONU BEBİŞLİ BİTSİN TEDAVİYİN İNŞ
selamün aleyküm hayırlı geceler canlar
fırsattan istifade eşim maça dalmışken bende size kaçam haber verem dedim
pazartesi normal gününden önce erken regl oldum ve salı günü kontrole gittim
kontrollerim yapıldı yine 3 yımırtam varmış karar verildi ve tüpüş tedavimiz başlamış oldu
eşimin kafasına takılan bazı şeyler vardı doktorla oturup konusunca oda daha iiii anladı
amh değerim çok düşük oldugu için aşılama önermediğini anlattı doktor ve karar verildi evraklar hazırlandı hayırlısıyla başladık
şuan günlük 2 tane iğnem var biri göbişten diğeri kalçadan
göbişten olan kolay oldugu için kendim vuruyorum kalçadan olan içinde her akşam abimlere gidiyorum
yengoşum eczacı kalfası oldugu için o vuruyo iğnelerimi
yarında ilk kontrolüm var yımırtacıklarıma bakacaklarmış büyümüşlermi diye bide anestezi içn ön hazırlık aşamam varmış
kafamdaki sorular biraz daha cevap buldu salı günü hayırlısı diyorum artık
benden şimdilik bu kadar canlar kocişim yatalım dio
kendinize çokkk ciciş bakın emiiiii öpüldünüzzzzzz![]()