Sabırla Bebeğini Bekleyenler

KIZLAR NASILSINIZ NERELERDESİNİZ ÖZLEDİM SİZİ ŞU SÜNET TELAŞIMIZ VE EŞİMİN KONTROLERİNDEN(inş her şey yolundadır eşim için ) PEK VAKİT KALMIYOR BU ARA AMA İNŞ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTADAN SONRA RAHATLAYACAĞIZ

Hayırlı sabahlar kuş uçmaz kervan geçmez topğimmmmmmmmmmmmmm:3::3::3::3::3::3::3:

Bugün 7 de kalktım, eşimi gönderdikten sonra sabah sporumu yaptım, bugün ancak 400 tane ip atlayabildim çünkü bacaklarım çok ağrıyor yapamıyorum pes etmek de istemiyorum ama böyle ağrıyla olmuyor işte:31::31::31:

Neyse sonra cüzlerime başladım tekrar çünkü adetim araya girerse bitirmek zor oluyor.

Sizler napıyorsunuz canlar :40::40::40:

Tamam anladım kimsenin canı gelip de yazmak istemiyor ama arada ses verin be hatunlar:26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar kuş uçmaz kervan geçmez topğimmmmmmmmmmmmmm:3::3::3::3::3::3::3:

Bugün 7 de kalktım, eşimi gönderdikten sonra sabah sporumu yaptım, bugün ancak 400 tane ip atlayabildim çünkü bacaklarım çok ağrıyor yapamıyorum pes etmek de istemiyorum ama böyle ağrıyla olmuyor işte:31::31::31:

Neyse sonra cüzlerime başladım tekrar çünkü adetim araya girerse bitirmek zor oluyor.

Tamam anladım kimsenin canı gelip de yazmak istemiyor ama arada ses verin be hatunlar:26::26::26::26::26:

sabah geldim topiğe baktım kimseler yazmamış en son ben yazmışım yeniden yazmak istemedim

günaydın canım çok haklısın arada ses vermek lazım ama ne bileyim işte :31::31::31::31::31::31::31::31:

sporu keşke yavaş yavaş artırarak yapsaydın vücudun alışmış olurdu :34::34::34::34::34::34::34::34:

günaydın canım çok haklısın arada ses vermek lazım ama ne bileyim işte :31::31::31::31::31::31::31::31:

sporu keşke yavaş yavaş artırarak yapsaydın vücudun alışmış olurdu :34::34::34::34::34::34::34::34:

KIZLAR BENDE 58 OLMUŞTUM (nasıl oldu anlamadım )AMA DÜN BİR TARTILDIM 55 OLMUŞUM NE ZAMAN VERMİŞİM NASIL GİTMİŞ BU 3 KİLO ANLAMADIM RAMAZNDA GELİYOR O ZMANDA GİDİYOR BENDEN BİRAZ

aaaaa çot ayıp ama kimse yazmasada sen yaz ben okuyorum hiç kimse gelmesede yeter bizi terketmez diyorum ama sendemi bizden vazgeçtin :5::5::5::5::5::5::5::5::5:

baktım ben yazmışım en son bir şey yazacaktım sonra dedimki delimiyim neyim kendim yazıp kendim okuyorum :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

KIZLAR BENDE 58 OLMUŞTUM (nasıl oldu anlamadım )AMA DÜN BİR TARTILDIM 55 OLMUŞUM NE ZAMAN VERMİŞİM NASIL GİTMİŞ BU 3 KİLO ANLAMADIM RAMAZNDA GELİYOR O ZMANDA GİDİYOR BENDEN BİRAZ

ne güzel işte keşke bende verebilsem kilo ne güzel olur

baktım ben yazmışım en son bir şey yazacaktım sonra dedimki delimiyim neyim kendim yazıp kendim okuyorum :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

yok delisin değilsin valla çünkü mende okuyom valla bak :17::17::17::17::17::17::17::17::9::9::9::9::9::9::9:

Sen bu aralar iyi değilsin gibime geliyor da neyse:44::44::44:

aaaaa çot ayıp ama kimse yazmasada sen yaz ben okuyorum hiç kimse gelmesede yeter bizi terketmez diyorum ama sendemi bizden vazgeçtin :5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Pehhhhhhh:33::33::33::33::33:
Diyene bak, asıl tızım sen terkediyorsun bizleri:63::63::63::63::63::63:

Aaaaaaa Yeterrrrrrr adam mı çatlatıyon sen burdaaaaa:52::52::52::52::52::52::52:

Banane ya ben de artıkım fit olmak istiyorum bekarlığımdaki gibi:59::59::59::59::59::59:

Yahu bu yaşıma kadar kilo vermek de hiç bu kadar zorlandığımı bilmem, bana noldu anlamıyorum, 2 aydır iflahımı söküyorum, canım çıka çıka ip atlıyorum topu topu verdiğim kilo 3 kilo. O diyet listelerinin yarısı kadar yiyiyorum bazen ama yok yokkkkkk deli olcam yawwwwww:47::47::47::47::47::47:
Bugün tartıda 69,9 u gördüm ve keyfim hiç yok, 1 gram 1 gram ancak gidiyor bu uyuz kilolar ya:47::47::47::47::47:

Merak etmeeeee, tek deli sen değilsin ben de varım bak:1::1::1::1::1:

Şu an kendi kendime yazıyorum deli ve bugün çok sinirli. asabi hatres men:1::1::1::1:

Aaaaaaa Yeterrrrrrr adam mı çatlatıyon sen burdaaaaa:52::52::52::52::52::52::52:

Banane ya ben de artıkım fit olmak istiyorum bekarlığımdaki gibi:59::59::59::59::59::59:

Yahu bu yaşıma kadar kilo vermek de hiç bu kadar zorlandığımı bilmem, bana noldu anlamıyorum, 2 aydır iflahımı söküyorum, canım çıka çıka ip atlıyorum topu topu verdiğim kilo 3 kilo. O diyet listelerinin yarısı kadar yiyiyorum bazen ama yok yokkkkkk deli olcam yawwwwww:47::47::47::47::47::47:
Bugün tartıda 69,9 u gördüm ve keyfim hiç yok, 1 gram 1 gram ancak gidiyor bu uyuz kilolar ya:47::47::47::47::47:

Şu an kendi kendime yazıyorum deli ve bugün çok sinirli. asabi hatres men:1::1::1::1:

yoooo iyiyim canım ama işlerim çok yoğun o yüzden buraları ihmal ediyorum dün sen aramışsın sonradan gördüm ama geç olmuştu bugünde bu saat oldu hala arayamadım ama az işlerim kaldı onları halledeyim arayacam :34::34::34::34::34::34::34::34:

ne güzel işte keşke bende verebilsem kilo ne güzel olur

yok delisin değilsin valla çünkü mende okuyom valla bak :17::17::17::17::17::17::17::17::9::9::9::9::9::9::9:

ya kızlar bende anlamdım bu 3 kilo nasıl gitmiş farkındada değilim aslında dün sağlık ocağına gidince orada tartıldım anammm 55 yanlışmı acaba dedim yok dedi hemşire sonra eczanede tartıldım o da 55 inanmadım eve geldim evede tartıldım yine 55 inandım artık kızlar ya gerçektende burası çok sesiz oldu

yoooo iyiyim canım ama işlerim çok yoğun o yüzden buraları ihmal ediyorum dün sen aramışsın sonradan gördüm ama geç olmuştu bugünde bu saat oldu hala arayamadım ama az işlerim kaldı onları halledeyim arayacam :34::34::34::34::34::34::34::34:
Sağlık olsun canım tabi ki iş güç olur , bir nedeni vardır dönemeyişinin. İyi ol da gerisi mühim dellllllllllllllll:40::40::40:
Geçenlerde yeteri aradım o da dönmedi:1::1::1::1:

Sizi gidi yami yamiler:1::1::1::1:
Sonra Yeter döndü bana o zamanda arkadaşım gelmişti yine konuşamamıştık nasip:40:

ya kızlar bende anlamdım bu 3 kilo nasıl gitmiş farkındada değilim aslında dün sağlık ocağına gidince orada tartıldım anammm 55 yanlışmı acaba dedim yok dedi hemşire sonra eczanede tartıldım o da 55 inanmadım eve geldim evede tartıldım yine 55 inandım artık kızlar ya gerçektende burası çok sesiz oldu

Hay maşallah Yeterim ne güzel ya, darısı başıma olsun hayırlısıyla, şu basenlerimi gördükçe sinirden onları dövesim var:47::47::47::47:
Gerçi 50 kilolardayken bile tombul bir bacak yapım vardı hep ya olmaz olaydı o tombul basenler:40::40::40:
Neyse Allah' ım sağlığımızdan etmesin bizleri de belkim sabrımı kaybetmezsem olur istediğim kilo inşallah:40:

Bugünkü menüme bi bakın kızlar sizce nasıl?

Sabah 8 debir çay tabağı kadar kabak yemeği
bir bardak lahana suyu
yarım litre su
( 400 ip atlama )

10 da yarım porsiyon fırında kızarmış balık
Domates , salatalık
1 Çay şekersiz ama 10 tane kuru üzüm

öğen 2 de bir kase beyaz leblebi
bir bardak su

Akşam 7 de bir porsiyon salatalı makarna
Bir kase yoğurt
bir kase mercimek çorbası

En son olarak da 8 de akşam çayı( bugün biraz erken içtik)
Yanına 25 tane kuru üzüm ( bu arada üzümlerim de küçük yani.1 yemek kaşığı kuru üzümde 45 kalori varmış, ben bi sabah çayında ( o zaman ancak en fazla 15 tane tüketiyorum akşamları da 30 tane kadar olabiliyor bazen.Toplam 100 kalori oluyor ama onu da yemediğim ekmeğim veya meyvenin yerine sayıyorum , burda orta yolu bulduğumu düşünüyorum çünkü neredeyse ekme hiç tüketmez oldum, çok nadir yiyiyorum

Bugün suyu biraz az içtim, sanırım 1 litreyi geçemedim ama bazen özellikle de ip atlarken dolduruyorum bir kaç tane pet şişeyi alıyorum yanıma , yoruldukça içiyorum ve günde toplam 3 litreye yakın su içiyorum.

Hadi yeterin ideal kilosu geri gelmiş Sara sen napıyon tızım ya, akşam yürüyüşlerine devam ediyor musun?
Ben spor yaparken ilk önce yarım litre su içiyorum başka hiç bir şey yiyip içmiyorum ve böyle çok daha rahat atlıyorum. Spor esnasında da su ihtiyacım artığı için bunu da o esnada içince günlük tüketilmesi gereken su miktarının büyük çoğunluğunu aradan çıkarmış oluyorum.

Evet hal böyle kızlar ama sadece üç kilo 1,5 ayda az değil mi ya:44::44::44:
Neden bu kadar zorlanıyorum kilo vermekte.KKdaki diyet topiclerine bakıyorum ayda 4-5 kilo verenleri gördükçe üzülüyorum:59::59::59::59:

Son düzenleme:
DUALRINA YÜREKTEN AMİNNNN DİYORUMMM :16::16::16:CANIM ALDIĞIN YENİ KARARLAR YENİ VE HAYIRLI KAPILAR AÇSIN SANA İNŞŞŞ SENİ BEKLEDİKLEİRNLE BULUŞTURSUN RABBİM :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aminn yeterim inşşallahhhhh hayırlısıyla inşşallahhh :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Efsuncum aldığın kararların hayırlı olsun gerçi incir kürü yaptım diyorsun inşallah sonuc verir de başka şeylerle uğraşmazsın.
Doktordan gelince haber ver bakalım inşallah gelişmeler olumludur.
Efsun kürü uygularken kilo aldın mı acaba:44:
Ben de yapıyordum ya , zayıflamak için hem rejim hem diyet da yapmama rağmen 1,5 ayda ancak 3 kilo verebildim.Sebebini küre bağlıyorum ama çok şükür benim kür de bitti ama galiba doktorla gene gideceğim, ne gelen var ne giden:31:

Rabbim hayırlısıyla kabul eylesin dualarımızı , Beratı verilen kullardan olmuşuzdur inşallah.

yok bacım incir mincir fayda etmedi malesef
valla kilo almadım aslında ama belkim sıkıntılı oldugum içindir almayışımın nedeni,
normal bi dönemde olsam alırdım sanırım çok tatlı oluyo çünkü incir kürü
hatresim sen amh yaptırdınmı hiç yanii senin değerlerinde mi çok düşükki acep
benimki ciddi anlamda çok düşük çünkü

vvvavvvvv maşallah maşallahhh 55 heee güzelll
bende bu ara sıkıntıdan 55-56 arasında geziyorum inşşallah bende almam
senin adına da sevindim canımmm

sara ablam bana küsmüş mü acaba :26: bana hiç yazmamışsın :14::14::14::14::14::14: menide ayaaaa :43::27: benide arayınnnn :27::27::27:

nasıl gittiğinin önemi yok canım boşver önemli olan o 3 kilonun gitmesi değil mi kiii

Sağlık olsun canım tabi ki iş güç olur , bir nedeni vardır dönemeyişinin. İyi ol da gerisi mühim dellllllllllllllll:40::40::40:
Geçenlerde yeteri aradım o da dönmedi:1::1::1::1:

Sizi gidi yami yamiler:1::1::1::1:
Sonra Yeter döndü bana o zamanda arkadaşım gelmişti yine konuşamamıştık nasip:40:

Hay maşallah Yeterim ne güzel ya, darısı başıma olsun hayırlısıyla, şu basenlerimi gördükçe sinirden onları dövesim var:47::47::47::47:
Gerçi 50 kilolardayken bile tombul bir bacak yapım vardı hep ya olmaz olaydı o tombul basenler:40::40::40:
Neyse Allah' ım sağlığımızdan etmesin bizleri de belkim sabrımı kaybetmezsem olur istediğim kilo inşallah:40:

Bugünkü menüme bi bakın kızlar sizce nasıl?

Sabah 8 debir çay tabağı kadar kabak yemeği
bir bardak lahana suyu
yarım litre su
( 400 ip atlama )

10 da yarım porsiyon fırında kızarmış balık
Domates , salatalık
1 Çay şekersiz ama 10 tane kuru üzüm

öğen 2 de bir kase beyaz leblebi
bir bardak su

Akşam 7 de bir porsiyon salatalı makarna
Bir kase yoğurt
bir kase mercimek çorbası

En son olarak da 8 de akşam çayı( bugün biraz erken içtik)
Yanına 25 tane kuru üzüm ( bu arada üzümlerim de küçük yani.1 yemek kaşığı kuru üzümde 45 kalori varmış, ben bi sabah çayında ( o zaman ancak en fazla 15 tane tüketiyorum akşamları da 30 tane kadar olabiliyor bazen.Toplam 100 kalori oluyor ama onu da yemediğim ekmeğim veya meyvenin yerine sayıyorum , burda orta yolu bulduğumu düşünüyorum çünkü neredeyse ekme hiç tüketmez oldum, çok nadir yiyiyorum

Bugün suyu biraz az içtim, sanırım 1 litreyi geçemedim ama bazen özellikle de ip atlarken dolduruyorum bir kaç tane pet şişeyi alıyorum yanıma , yoruldukça içiyorum ve günde toplam 3 litreye yakın su içiyorum.

Hadi yeterin ideal kilosu geri gelmiş Sara sen napıyon tızım ya, akşam yürüyüşlerine devam ediyor musun?
Ben spor yaparken ilk önce yarım litre su içiyorum başka hiç bir şey yiyip içmiyorum ve böyle çok daha rahat atlıyorum. Spor esnasında da su ihtiyacım artığı için bunu da o esnada içince günlük tüketilmesi gereken su miktarının büyük çoğunluğunu aradan çıkarmış oluyorum.

Evet hal böyle kızlar ama sadece üç kilo 1,5 ayda az değil mi ya:44::44::44:
Neden bu kadar zorlanıyorum kilo vermekte.KKdaki diyet topiclerine bakıyorum ayda 4-5 kilo verenleri gördükçe üzülüyorum:59::59::59::59:

hiç üzülme hatresim sağlıksız kilo vermekte iii değil çünkü hemen geri alınıyo onar emin olll
komple aç kalıp 4-5 kio veren arkadaslarım benimde var ama çok çabuk aldılar geri kiloları
çünkü full tıme aç kaldılar o 4-5 kiloyu vermek için
eee verdilerde noldu diyet bitti eski hale geri dönüş
versende az yemeye yie dikkat etmek lasım her zmn yoksam aynı tas aynı hamam devam olur
bence suyun üstüne fazla düş hem sağlığn için hemde spordan dolayı

selamün aleyküm hayırlı geceler canlar
fırsattan istifade eşim maça dalmışken bende size kaçam haber verem dedim

pazartesi normal gününden önce erken regl oldum ve salı günü kontrole gittim
kontrollerim yapıldı yine 3 yımırtam varmış karar verildi ve tüpüş tedavimiz başlamış oldu
eşimin kafasına takılan bazı şeyler vardı doktorla oturup konusunca oda daha iiii anladı
amh değerim çok düşük oldugu için aşılama önermediğini anlattı doktor ve karar verildi evraklar hazırlandı hayırlısıyla başladık
şuan günlük 2 tane iğnem var biri göbişten diğeri kalçadan
göbişten olan kolay oldugu için kendim vuruyorum kalçadan olan içinde her akşam abimlere gidiyorum
yengoşum eczacı kalfası oldugu için o vuruyo iğnelerimi
yarında ilk kontrolüm var yımırtacıklarıma bakacaklarmış büyümüşlermi diye bide anestezi içn ön hazırlık aşamam varmış
kafamdaki sorular biraz daha cevap buldu salı günü hayırlısı diyorum artık
benden şimdilik bu kadar canlar kocişim yatalım dio :16::16::16::16::16::16:
kendinize çokkk ciciş bakın emiiiii öpüldünüzzzzzz :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

DİLİMİZE DÜŞEN KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLEMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP RABBİM KABUL ETSİN İNŞŞŞ HAYIRLI BEREKETLİ cumalar

alıntı yapmıştım ama gitti nereye gitti bilmiyorum kızlar sağolun cevaplarınız güzel sözleriniz için yaaa 55 olduğumu baskülde görünce bir kendime geldim yaffff

aminn yeterim inşşallahhhhh hayırlısıyla inşşallahhh :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yok bacım incir mincir fayda etmedi malesef
valla kilo almadım aslında ama belkim sıkıntılı oldugum içindir almayışımın nedeni,
normal bi dönemde olsam alırdım sanırım çok tatlı oluyo çünkü incir kürü
hatresim sen amh yaptırdınmı hiç yanii senin değerlerinde mi çok düşükki acep
benimki ciddi anlamda çok düşük çünkü

Efsuncum amh yaptırmak için burada devlet ve üni. hastanelerine gittim ikisi de biz bu testi yapmıyoruz dediler . Hele araştırma hastanesinin yapmamasına çok şaşırdım anlaşmaları yokmuş labaratuarla.:47:
Şimdiye kadar bu testi yaptırmadım ama yapılan ultrasonik muayenelerde rezervler hep iyi dediler ama hem yaşım ilerledi hem de sayısını bilmediğim bir çok klomen ,3 aşılama , 5 tüp tedavisi gördüm ve tedaviler yumurtalık rezervini düşürüyor haliyle. Ama tabi az da olsa önemli olan sağıklı bir çocuk dünyaya getirebilmek için 1 tane yumurta bile yeter insana.
Şu an benim yaptırmak istediğim tek şey kromozom analizi. Çünkü tedavi esnasında hiç bir aksaklık olmaması daha detaylı bir araştırma gerektiriyor aslında.

hiç üzülme hatresim sağlıksız kilo vermekte iii değil çünkü hemen geri alınıyo onar emin olll
komple aç kalıp 4-5 kio veren arkadaslarım benimde var ama çok çabuk aldılar geri kiloları
çünkü full tıme aç kaldılar o 4-5 kiloyu vermek için
eee verdilerde noldu diyet bitti eski hale geri dönüş
versende az yemeye yie dikkat etmek lasım her zmn yoksam aynı tas aynı hamam devam olur
bence suyun üstüne fazla düş hem sağlığn için hemde spordan dolayı

Sağol canım ama dün bayağı bi sıkıldı canım bu kilo işine. Çünkü şimdi dikkat etmezsem ileride sorun olur.
Öyle çok hızlı kilo verme taraftarı değilim de ama benim 1,5 ayda 3 kilo çok az geldi bana.
Kışın neredeyse hiç su içmiyorum ama şimdi ip atlarken çok su içiyorum derken günde çok şükür 2- 2,5 ltyi buluyor .

kontrollerim yapıldı yine 3 yımırtam varmış karar verildi ve tüpüş tedavimiz başlamış oldu
eşimin kafasına takılan bazı şeyler vardı doktorla oturup konusunca oda daha iiii anladı
amh değerim çok düşük oldugu için aşılama önermediğini anlattı doktor ve karar verildi evraklar hazırlandı hayırlısıyla başladık
göbişten olan kolay oldugu için kendim vuruyorum kalçadan olan içinde her akşam abimlere gidiyorum
yarında ilk kontrolüm var yımırtacıklarıma bakacaklarmış büyümüşlermi diye bide anestezi içn ön hazırlık aşamam varmış
kendinize çokkk ciciş bakın emiiiii öpüldünüzzzzzz :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Canım tedavin hayırlı , sonu da bebekli olsun inşallah.Mübarek cuma vaktindeyiz rabbim hepimizin muradını hayırlısıyla versin.
Bugün namaz sonrasında yine dua ettim hepimiz için kızlar.

DİLİMİZE DÜŞEN KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLEMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP RABBİM KABUL ETSİN İNŞŞŞ HAYIRLI BEREKETLİ cumalar
Amin canım hepimize hayırlı ve bereketli cumalar olsun.Burada cuma berektini yağmurla gösterdi bile.Sıcaktan helak düşmüştük serinledik ohhhhhhhhhhhhh:8::8::8::8::8:

alıntı yapmıştım ama gitti nereye gitti bilmiyorum kızlar sağolun cevaplarınız güzel sözleriniz için yaaa 55 olduğumu baskülde görünce bir kendime geldim yaffff

Yeter senin o tartıyı bana da gönder belki beni de 55 gösterir :1::1::1::1:
Maşallah tızım sana:nazar::nazar::nazar:
Ben de eskiden bir kez olsun rejim yapmadım ama ne kilolar verdim ama şimdi bi kilo verene kadar canım çıkıyo:37::37::37::37:
Gerçi o zaman okul ve çalışma hayatı vardı şimdi ne kadar spor yapsamda o eski aktivitemin yerini tutmuyor tabi:31::31::31:
Şimdi eşim yemeğe düşkün e Rana' ya da pasta börek derken arada olanlar bana oluyor:9::9::9::9::9::9:
Eşim aktif, Rana da bir dakka deseniz yerinde durmaz onlar eritiyor , ben de onlar kadar değilsem bile yapıyorum bir şeyler ama bünyeme daha çok hareket lazım.
Aslında gün boyu Rana'nın yaptıklarını yapsam kesin zayıflarım:1::1::1:

Son düzenleme:

CANIM HADİ HAYIRLI OLSUN SONU BEBİŞLİ BİTSİN TEDAVİYİN İNŞ :49::emir_bebek:

Back
X