- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
göndereyim canım tartının lafımı olur
efsuncum amh yaptırmak için burada devlet ve üni. Hastanelerine gittim ikisi de biz bu testi yapmıyoruz dediler . Hele araştırma hastanesinin yapmamasına çok şaşırdım anlaşmaları yokmuş labaratuarla.
şimdiye kadar bu testi yaptırmadım ama yapılan ultrasonik muayenelerde rezervler hep iyi dediler ama hem yaşım ilerledi hem de sayısını bilmediğim bir çok klomen ,3 aşılama , 5 tüp tedavisi gördüm ve tedaviler yumurtalık rezervini düşürüyor haliyle. Ama tabi az da olsa önemli olan sağıklı bir çocuk dünyaya getirebilmek için 1 tane yumurta bile yeter insana.
şu an benim yaptırmak istediğim tek şey kromozom analizi. çünkü tedavi esnasında hiç bir aksaklık olmaması daha detaylı bir araştırma gerektiriyor aslında.
Sağol canım ama dün bayağı bi sıkıldı canım bu kilo işine. çünkü şimdi dikkat etmezsem ileride sorun olur.
öyle çok hızlı kilo verme taraftarı değilim de ama benim 1,5 ayda 3 kilo çok az geldi bana.
Kışın neredeyse hiç su içmiyorum ama şimdi ip atlarken çok su içiyorum derken günde çok şükür 2- 2,5 ltyi buluyor .
Canım tedavin hayırlı , sonu da bebekli olsun inşallah.mübarek cuma vaktindeyiz rabbim hepimizin muradını hayırlısıyla versin.
Bugün namaz sonrasında yine dua ettim hepimiz için kızlar.
Amin canım hepimize hayırlı ve bereketli cumalar olsun.burada cuma berektini yağmurla gösterdi bile.sıcaktan helak düşmüştük serinledik ohhhhhhhhhhhhh
Yeter senin o tartıyı bana da gönder belki beni de 55 gösterir
Maşallah tızım sana
Ben de eskiden bir kez olsun rejim yapmadım ama ne kilolar verdim ama şimdi bi kilo verene kadar canım çıkıyo
Gerçi o zaman okul ve çalışma hayatı vardı şimdi ne kadar spor yapsamda o eski aktivitemin yerini tutmuyor tabi
şimdi eşim yemeğe düşkün e rana' ya da pasta börek derken arada olanlar bana oluyor
Eşim aktif, rana da bir dakka deseniz yerinde durmaz onlar eritiyor , ben de onlar kadar değilsem bile yapıyorum bir şeyler ama bünyeme daha çok hareket lazım.
Aslında gün boyu rana'nın yaptıklarını yapsam kesin zayıflarım![]()