• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm kızlarrrr nalsınız ben bu gün oruca başalaybildim çok şükür birazdanda köye gideceğim hatersim kilo vermisin oh mis gibi saramı özledimmm evsunummmm allahtan duacıyım güzzel haberlerin için

saollll canımmm bende güzel hbr vermek için sbırsızlanıyrm inşalllahh veririm Allahın izniyle

slm kızlarrrr nalsınız ben bu gün oruca başalaybildim çok şükür birazdanda köye gideceğim hatersim kilo vermisin oh mis gibi saramı özledimmm evsunummmm allahtan duacıyım güzzel haberlerin için

Canım güle güle gidin ne güzel ohhh:40:
Sen oruca başlamışsın ben hala başlayamadım bir kaç günüm daha var, ancak cumartesi günü oruca başlayabilirim. Ama diyette olduğum için benim kahvaltıyı sahur yerine koyuyuorum:1::1:
Çok şükür canım ya 70 in altına düşebileceğime bile inanmıyordum ama azimli ve sabırlı olmak gerekiyormuş bir kez daha anladım:40:
İnşallah pes etmem pes edersem beni uyarın haaaa:27::27::27::27:

saollll canımmm bende güzel hbr vermek için sbırsızlanıyrm inşalllahh veririm Allahın izniyle

Rabbim inşallah seninle beraber hepimize hayırlısıyla nasip eder :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım güle güle gidin ne güzel ohhh:40:
Sen oruca başlamışsın ben hala başlayamadım bir kaç günüm daha var, ancak cumartesi günü oruca başlayabilirim. Ama diyette olduğum için benim kahvaltıyı sahur yerine koyuyuorum:1::1:
Çok şükür canım ya 70 in altına düşebileceğime bile inanmıyordum ama azimli ve sabırlı olmak gerekiyormuş bir kez daha anladım:40:
İnşallah pes etmem pes edersem beni uyarın haaaa:27::27::27::27:

Rabbim inşallah seninle beraber hepimize hayırlısıyla nasip eder :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben uyarırım canımm merak etme :20::20::20::20::20::20::20::20::20::27::27::27::27::27:

aminnnnnnnnnnnn inşşşallaahhhhhhhhhhhhhhh topikçek doğuralımmmm :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Son düzenleme:

bu arada sara ablam bi yere gitti de benim mi haberim yok yaaa
nerelerde bu karıcıkkk :26::26::26::26::26::27::27::27::27::27::27::16::16::16::16::16:

mrb arkadaşlar topiclerde gezerken bu topiği gördüm gerçekten birbirinize olan dayanışmanız çok güzel benim hikayeme gelince 3 yıllık evliyim son 2 yıldır istiyorum ama daha olmadı eşim varikoselden ameliyat oldu geçen yıl bende de bu sene prolaktin 36 çıktı doktor gebeliğe engel dedi ilaç kullandım düştü çok şükür bu ay korunmadan deneme yaptık hormon ilacından dolayı doktor 2 ay korunma vermişti. geçenlerde aşırı sıcaklardan mı ne ishal oldum acile gittik o zaman adetime 10 gün vardı ve kanda 2 çıktı biliyorum negatif ama şimdiye kadar 2 bile çıkmamıştı hep 0 lı bişeylerdi acaba die umut ettim. benim hikayem de bu kızlar hatta eşim hadi bida ölçtürelim dior da ben yoksa daha çok üzülmeyelim die hayır diyorum Allah herkese nasip eder inş. o güzel duyguyu.

mrb arkadaşlar topiclerde gezerken bu topiği gördüm gerçekten birbirinize olan dayanışmanız çok güzel benim hikayeme gelince 3 yıllık evliyim son 2 yıldır istiyorum ama daha olmadı eşim varikoselden ameliyat oldu geçen yıl bende de bu sene prolaktin 36 çıktı doktor gebeliğe engel dedi ilaç kullandım düştü çok şükür bu ay korunmadan deneme yaptık hormon ilacından dolayı doktor 2 ay korunma vermişti. geçenlerde aşırı sıcaklardan mı ne ishal oldum acile gittik o zaman adetime 10 gün vardı ve kanda 2 çıktı biliyorum negatif ama şimdiye kadar 2 bile çıkmamıştı hep 0 lı bişeylerdi acaba die umut ettim. benim hikayem de bu kızlar hatta eşim hadi bida ölçtürelim dior da ben yoksa daha çok üzülmeyelim die hayır diyorum Allah herkese nasip eder inş. o güzel duyguyu.

sende hosgeldin tatlim

kanda bi daha baktir detim belki gec dollenmedir belli mi olur :34:

bende seni özledim yeterim koye gitmissin gule gule git gule gule gel

mrb arkadaşlar topiclerde gezerken bu topiği gördüm gerçekten birbirinize olan dayanışmanız çok güzel benim hikayeme gelince 3 yıllık evliyim son 2 yıldır istiyorum ama daha olmadı eşim varikoselden ameliyat oldu geçen yıl bende de bu sene prolaktin 36 çıktı doktor gebeliğe engel dedi ilaç kullandım düştü çok şükür bu ay korunmadan deneme yaptık hormon ilacından dolayı doktor 2 ay korunma vermişti. Geçenlerde aşırı sıcaklardan mı ne ishal oldum acile gittik o zaman adetime 10 gün vardı ve kanda 2 çıktı biliyorum negatif ama şimdiye kadar 2 bile çıkmamıştı hep 0 lı bişeylerdi acaba die umut ettim. Benim hikayem de bu kızlar hatta eşim hadi bida ölçtürelim dior da ben yoksa daha çok üzülmeyelim die hayır diyorum allah herkese nasip eder inş. O güzel duyguyu.

aramıza hoş geldin inşş bebişin daha fazla bekletmeden gelir prolaktin gebe kalmaya engeldir ama kolay tedavi edilir

canım güle güle gidin ne güzel ohhh:40:
çok şükür canım ya 70 in altına düşebileceğime bile inanmıyordum ama azimli ve sabırlı olmak gerekiyormuş bir kez daha anladım:40:
Inşallah pes etmem pes edersem beni uyarın haaaa:27::27::27::27:

sağol canım köydeyim çok güzel burası serin hiç zorlanmıyorum oruçtaa veririsin canımmm biraz kararlı olursan inanaki olur kardeşmin ev sahibi 4 ayda 20 küsür kilo verdi

sağol canım köydeyim çok güzel burası serin hiç zorlanmıyorum oruçtaa veririsin canımmm biraz kararlı olursan inanaki olur kardeşmin ev sahibi 4 ayda 20 küsür kilo verdi

Canım çıkar keyfinin doğanın doya doya:40::40::40:
Yeerim bu sabah 67.9 u gördüm çok şükür , durmak yok yola devam Allah' ın izniyle:40:
Fatma ve Yağmur adlı arkadaşlar topiğimize hoşgeldiniz canlar, bazen çok sessiz sedasiz olsa da buralar biz genelde burdayız :40:

canım çıkar keyfinin doğanın doya doya:40::40::40:
Yeerim bu sabah 67.9 u gördüm çok şükür , durmak yok yola devam allah' ın izniyle:40:
Fatma ve yağmur adlı arkadaşlar topiğimize hoşgeldiniz canlar, bazen çok sessiz sedasiz olsa da buralar biz genelde burdayız :40:

olacak canım sen birazcık diren CANIM HARİKA VALLA DÜNAKŞAM ÜZERİ TOROSLARA GİTTİK KAR GÖRDÜK ÇOK GÜZELDİ ZATEN SUSAMADAN İFTAR YAPIYORUZ

Son düzenleme:
Back
X