Sabırsız anne adayları

sutluturkkahvesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
220
39
98
Selam kızlar,
Forumdaki tüm hamilelik konularını hatmettim, her ay erken gebelik testlerine harcadığım paranın haddi hesabı yok =)
Çok şey öğrendim sayenizde.
Bu ay da BAT 7 Şubat, heyecandan dayanamadım az evvel kan testi yaptırdım, şimdi de sonuçları beklemek zor geliyor.
Benim gibi sabırsız anne adayları var mı, heyecanımı paylaşmak istedim.
Ay inşallah pozitif çıkarrrrr

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi laboratuvarı tamamen falso, bunu da buradan bildiririm.
Sabah 09:44'de verilen kan örneği saat olmuş 16:00 hala PSM cihazında görünüyor.

Merhaba kızlar birsey sormak istiyorum bat tarihime 8 gün var ama ben bugun uyduruk test ile idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı daha erkenmiydi yada ne bileyim doğrumu bilmiyorum. S.S. s ama testin içini açtım hala sağ taraftaki kirmizilar duruyordu anlamadım gitti ya offff lütfen yardım edin bana lütfennnnn

Sonucu öğrenebildiniz mi? Benim de spiralim kaydığı için 13 şubatı bekliyorum :)

Akşam 7 sularında internetten öğrendim. Hcg42 çıktı şu an 3 haftalık gebelikte eşdeğer görünüyor referans aralıklarına göre. Yarın en yakın dr a gidicem tekrarlayacağım hcg testini ki garanti olsun ayyyyy evde bir neşe

Merhaba kızlar birsey sormak istiyorum bat tarihime 8 gün var ama ben bugun uyduruk test ile idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı daha erkenmiydi yada ne bileyim doğrumu bilmiyorum. S.S. s ama testin içini açtım hala sağ taraftaki kirmizilar duruyordu anlamadım gitti ya offff lütfen yardım edin bana lütfennnnn

Fortel ya da Predictor gibi erken gebelik testlerinde dahi bat a 8 gün varken çıkmaz, ancak beta hcg kan testi ile çıkabilir bir ihtimal

Anladım canım benim çok saol çünkü çok umutluydum bian negatif görünce hüzünle bitti hersey dedim inşallah bende hamileyimdir. S.S. s

İnşallah umarım hamilesindir, o heyecanla cmt sabahtan dr a gittim progestan isimli düşük önleyici bir ilaç verdi, 22şubatta yeniden muayeneye çağırdı, haftaya da hcg testini tekrarlayacağım düzenli yükseliyor mu diye

İnşallah umarım hamilesindir, o heyecanla cmt sabahtan dr a gittim progestan isimli düşük önleyici bir ilaç verdi, 22şubatta yeniden muayeneye çağırdı, haftaya da hcg testini tekrarlayacağım düzenli yükseliyor mu diye

Anladım canım benim ama bu sabah kalktım kasigimdaki şişlik ortaya çıkmış eşim de şaşırdı daha önce ben söylemiştim yok dedi şişlik bu sabah kendi de gördü şaşırdı test yapmak istemiyorum bilmiyorum napcam. S.S. s.

Back
X