• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsız mucizemi bugün öğrendik ki H A M İ L E Y İ M !

Hayırlı olsun canım allah burda yazışan bende dahil tüm anne adaylarına bu güzelliği yaşatır işallahhhhhhhhhhhhhhhhh

tatlım ben keselerimi tam 5 haftalıkken gördüm allahıma bin şükür kalp atışlarınıda 6 haftalıkken duydum umarım seninde hayırlı haberlerini alırız çok öptümŞeniz

Amin canım , inşallah ..
şmdi ilk adet günümüzden itibaren saydığımız zaman sonucu aldığımızda hemen hemen minişler 4 haftalık oluyor ya , sonucu aldıktan 1 hafta sonra keseleri gördün ve ondan 1 hafta sonra da kalp atışlarını duydunuz , doğru mu anlamışım canım ?

çok Şeniz

Hayırlı olsun canım allah burda yazışan bende dahil tüm anne adaylarına bu güzelliği yaşatır işallahhhhhhhhhhhhhhhhh

iiiinnnnnnnnnnnnnnşallahhhhhhhhhhh canım benim :Saruboceq:
Allah sabır , inanç , maddi-manevi güç versin

ne güzell çok imrendim maşallahh sağlıklı bebişini sağlıkla doğur inşallahhh

canım yaaa çok tatlısın , Allah ennnnn kısa zamanda sana da yaşatsın bu duyguyu Şeniz
Ya " bu duyguyu " diyorum ama sizin de başınıza gelince anlayacaksınız , ilk sonucu aldığınızda inanamıyorsunuz bir süre , kağıda bakıp bakıp duruyorsunuz , sonucu bildirdiğinizde dr.unuzun sizi tebrik etmesi bile inanılmaz geliyor " rüyadayım kesin " diyorsunuz . belki de ne aşerme , ne bulantı / sıcak basması hariç / yaşamadığınız için havaya da giremiyorsunuz :1rolleyes: Ama hiç olmazsa " tuttu mu acaba , ya /yine / tutmadıysa ???? " kuşkuları sıkıştırmıyor sizi ..
Yine de herkes emeğinin karşılığını alsın en yakın zamanda demeli sanırım son olarak yerimseniben

ya canım inan çok sevindim.rabbim hepimize sabır versin ve sonundan senin gibi bizleride güldürsün.hayırlısıyla kucağına alıp koklamayıda nasip etsin allah.

çok çok çok teşekkür ederim canım a.s.
inşallah siz de en yakın zamanda , hayırlısıyla alırsınız güzel sonuçlarında , sonrasında bebşlerinizi kucağınıza :lepi:

canim benim gozun aydin ya valla iyiki varsiniz ben ilk tup bebek denememde negatif sonuc aldim ama inan sen ve senin gibi olan arkadaslarim sayesinde cabuk toparlandim ins subatta ikinciyi denemeyi dusunuyorum aslinda bi daha asla yapmam diyodum ama sizlerin sayesinde fikrimi degistirdim:))²

canim benim gozun aydin ya valla iyiki varsiniz ben ilk tup bebek denememde negatif sonuc aldim ama inan sen ve senin gibi olan arkadaslarim sayesinde cabuk toparlandim ins subatta ikinciyi denemeyi dusunuyorum aslinda bi daha asla yapmam diyodum ama sizlerin sayesinde fikrimi degistirdim:))²

çok ama çok ama çokkkkkkkkk sevindim fikrini değiştirmiş olmana ve bunda bir nebze de olsa benim katkım olmasına : ))))
süpersin , bak gör , sen istediğin , vaz geçmediğin sürece olacak bu iş :Saruboceq:
sen bir çokğumuza göre 1-0 öndesin , 5 yaşında 1 kızın varrrrr zaten :lepi: o da dua etsin , kardeşini dilesin , çocuklara malum oluyor gerçekten .
Ablamın kızı bana derdiki :
- teyze sen önder eniştemle evli misin ?
- evet teyzecim
- öyleyse niye senin karnında bebek yok
- ?????
- hani evlenen herkesin karnında bebek oluyor ya ondan soruyorum
- sen dua et teyzecim , olur bak o zaman .. pekiiiiiiiiii , kız mı olsun , erkek mi ?
- kız olsun kızzzzzzzzzzz

derdi şirinem benim .transferden sonra konuştuğumuzda ve ben yine aynı soruyu sorduğumdaysa ;

- kız da olsun , erkek de olsun , iki tane olsun , ikiz olsun ...

demişti . ablamın söylettiğini sanmıştım , ablamı telefona çağırıp sorduğumdaysa ablam " söyleyene değil söyletene bak " demişti ...

bu da böyle bir anımdır :roflol:

umudunu yitirme , en umutsuz olduğun zamanda / her gecenin sonu sabah misali / çok iyi bir şey yaşayacağına inan yerimseniben

slm kızlar ....çoktandır buraya girmiyodum..bizde çoçuk istiyoruz eşimle v bu ayla beraber 5 denememiz olacak ama bu ay bi gariplik var bende bikere çok akıntım var agırım var özellikle goguslerım buyudu şişti bıde koyu halkanın içerisinde kabarcıklar olustu ole bısey olabılrmı ya bilen varmı.......

:nazar:

İnanması güç , hakkaten bir gün ben de bu satırları yazar mıyım , yazarken neler hissederim kim bilir derken Rabbim bana da nasip etti .
Neden sabırsız , çünkü reglim başladı , ağrılarım vardı . klasik regl öncesi açık kırmızı akıntı şeklinde gelince önce dünya başıma yıkıldı . Sonra bir akrabamız aklıma geldi , o da test gününe hem de 2 gün kala bariz bir şekilde regl olmuştu , artık tamam olmadı bu iş derken test günü usulen testini yaptırdı ve mucize ikizlerini dünyaya getirmişti .
Sesli sesli " niye ya niye yaa " diye ağlarken bir yandan akrabam Seda aklıma geliyordu kendimi daha fazla yıpratmamak için , ne de olsa daha kesin bir şey yoktu ortada ama bir yandan da beynimde hep şu soru çınlıyordu " ya değilse , ya BEN üstüne görmemişsem " ..

Tedavi boyunca hep iyimser oldum elimde değildi sanki kesinlikle olacak bu kez , ve ben gün tamamlıyormuşum gibi geliyordu . transferden sonraki ilk 2-3 gün yine çok umutluyum , sonraki 1 hafta belirsiz hisler yaşadım . 1-2 gündürse tuhaf iç sıkıntılarım vardı . belki eski tecrübelerim beni sıkıştırıyordu belki de halen kullanmakta olduğum horman bant ve fitilleri diyordum . Tek rahatladığım zamanlar elimi karnıma koyup varlıklarını hissetmeye çalıştığım , o şekilde onlarla konuştuğum ve dua ettiğim zamanlardı ..
Bugün ikiz kızlarımı gördüm rüyamda , eşimde uçsuz bucaksız bembeyaz kar örüntüsü görmüş . hep hayra yorduk ve çok sevindik . Sonrasında sevincimiz bir süre gölgelendiyse de hep dua ettim , hatta belki de tedavim süresince en çok bugün dua ettim sanırım :)
" Başıma gelen ve benim kötü olarak algıladığım/gördüğüm herşeyin arkası bir mutlulukla aydınlandı . Yine benzer bir şey olacak ve Rabbim sen bugün de benim yüzüm gldüreceksin , buna inancım sonsuz " diye dua ettim , karşılığını aldım şükürler olsun .
Bir arkadaşım vardı , bu mücadeleye başladığım 2005ten beri tanıdığım bir arkadaşım , hep bana " msn listemde birsen - bir ben , bir x , bir y kaldık hamile kalmayan " derdi . Ben de ona " onların hepsi hamile kalacak , sen de kalacaksın ve ben senden sonra yaşayacağım bu mucizeyi " derdim , öyle de oldu .
Tüm bunları neden mi yazıyorum ????
Benim gibi umudunu yitirmiş , yada " aman herkese olur da bana olmaz " diyenler varsa onların -naçizane- umudu olmak için yazıyorum .
Bu benim 4. denememdi , deneme sayısı arttıkça tedaviler - alınan olumsuz sonuçlar daha da yıpratır maalesef . Kimsenin umudunu yitirmemesini diliyorum . Hakikaten herşeyin bir zamanı var ve o zaman gelmeden hiçbirşey olmuyor ..
Umarım sizler benim kadar beklemez , yorulmaz ve en yakın zamanda , sağlıcakla alırsınız olumlu sonuçlarınızı ve koklarsınız mucizelerinizi .
Allah hepimizin yardımcısı olsun , yanında olsun , sabır-maddi/manevi güç-inanç ve umut versin ... :nazar:

sevgilerimle
Hayirli olsun canim.Insaallah ALLAH kucaginada almayi nasip eder. kendine iyi bak.

tebrikler canım.:emir_bebek allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı tüm isteyenlerin başına.:CüvCüv::dance::dance::dance:

:nazar:

İnanması güç , hakkaten bir gün ben de bu satırları yazar mıyım , yazarken neler hissederim kim bilir derken Rabbim bana da nasip etti .
Neden sabırsız , çünkü reglim başladı , ağrılarım vardı . klasik regl öncesi açık kırmızı akıntı şeklinde gelince önce dünya başıma yıkıldı . Sonra bir akrabamız aklıma geldi , o da test gününe hem de 2 gün kala bariz bir şekilde regl olmuştu , artık tamam olmadı bu iş derken test günü usulen testini yaptırdı ve mucize ikizlerini dünyaya getirmişti .
Sesli sesli " niye ya niye yaa " diye ağlarken bir yandan akrabam Seda aklıma geliyordu kendimi daha fazla yıpratmamak için , ne de olsa daha kesin bir şey yoktu ortada ama bir yandan da beynimde hep şu soru çınlıyordu " ya değilse , ya BEN üstüne görmemişsem " ..

Tedavi boyunca hep iyimser oldum elimde değildi sanki kesinlikle olacak bu kez , ve ben gün tamamlıyormuşum gibi geliyordu . transferden sonraki ilk 2-3 gün yine çok umutluyum , sonraki 1 hafta belirsiz hisler yaşadım . 1-2 gündürse tuhaf iç sıkıntılarım vardı . belki eski tecrübelerim beni sıkıştırıyordu belki de halen kullanmakta olduğum horman bant ve fitilleri diyordum . Tek rahatladığım zamanlar elimi karnıma koyup varlıklarını hissetmeye çalıştığım , o şekilde onlarla konuştuğum ve dua ettiğim zamanlardı ..
Bugün ikiz kızlarımı gördüm rüyamda , eşimde uçsuz bucaksız bembeyaz kar örüntüsü görmüş . hep hayra yorduk ve çok sevindik . Sonrasında sevincimiz bir süre gölgelendiyse de hep dua ettim , hatta belki de tedavim süresince en çok bugün dua ettim sanırım :)
" Başıma gelen ve benim kötü olarak algıladığım/gördüğüm herşeyin arkası bir mutlulukla aydınlandı . Yine benzer bir şey olacak ve Rabbim sen bugün de benim yüzüm gldüreceksin , buna inancım sonsuz " diye dua ettim , karşılığını aldım şükürler olsun .
Bir arkadaşım vardı , bu mücadeleye başladığım 2005ten beri tanıdığım bir arkadaşım , hep bana " msn listemde birsen - bir ben , bir x , bir y kaldık hamile kalmayan " derdi . Ben de ona " onların hepsi hamile kalacak , sen de kalacaksın ve ben senden sonra yaşayacağım bu mucizeyi " derdim , öyle de oldu .
Tüm bunları neden mi yazıyorum ????
Benim gibi umudunu yitirmiş , yada " aman herkese olur da bana olmaz " diyenler varsa onların -naçizane- umudu olmak için yazıyorum .
Bu benim 4. denememdi , deneme sayısı arttıkça tedaviler - alınan olumsuz sonuçlar daha da yıpratır maalesef . Kimsenin umudunu yitirmemesini diliyorum . Hakikaten herşeyin bir zamanı var ve o zaman gelmeden hiçbirşey olmuyor ..
Umarım sizler benim kadar beklemez , yorulmaz ve en yakın zamanda , sağlıcakla alırsınız olumlu sonuçlarınızı ve koklarsınız mucizelerinizi .
Allah hepimizin yardımcısı olsun , yanında olsun , sabır-maddi/manevi güç-inanç ve umut versin ... :nazar:

sevgilerimle

canım tebrik ederim bende seninle aynı zamanlarda hamile kalmışım benimde kan değerim 225 çıktı Akkah ikimizede kucağımıza almayı nasip etsin :) tebrik ederim tekrar a.s.a.s.

teşekkür ederim berfunum , comebaby , irem naz
a.s.a.s.a.s. İnşallah sizin de mutlu , müjdeli haberlerinizi okuruz buradan ...

kuzuum ve sevtapcım , sizlere de teşekkürederim a.s.a.s. .. size de hayırlı , sağlıklı ve zamanında doğumlar diliyorum ...

arkadaşlarım allah yavrularınızı size sizide yavrularınıza bağışlasın mutluluğunuz daim olsun.
Bende 3. denememdeyim şuan lucrin kullanıyorum ama üçüncü denemesinde hamile kalana hiç rastlamadım desem yeridir.Hayırlısı olsun allahım hepimize hayırlı evlat nasip etsin

arkadaşlarım allah yavrularınızı size sizide yavrularınıza bağışlasın mutluluğunuz daim olsun.
Bende 3. denememdeyim şuan lucrin kullanıyorum ama üçüncü denemesinde hamile kalana hiç rastlamadım desem yeridir.Hayırlısı olsun allahım hepimize hayırlı evlat nasip etsin

benim 4. de oldu , bir arkadaşımın 7. sinde desem senin neden 3.de olmasın , Allah yardımcın olsun , umudun ve şansın bol , bahtın açık olsun :Saruboceq:

tebrikler canım...bende çooooooooook umutsuzken mucizem gelmişti,şuan 26+3 günlük hamileyim...Allah hepimizin yüzünü güldürsün...:)))

Tebriklerr canım .Rabbim bu sabırlı bekleyişinin sonunda yüzünü güldürdüü.Rabbim sağlıcakla kucahına almayı nasıp etsın ınsallhh

Tebriklerr canım .Rabbim bu sabırlı bekleyişinin sonunda yüzünü güldürdüü.Rabbim sağlıcakla kucahına almayı nasıp etsın ınsallhh

teşekkürler canım a.s. inşallah drısı en yaın zamanda sana da olur Şeniz

Back
X