• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabirsizim

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Selaam . Tatildeyken bi cocukla tanistim. O bana arkadasimla benden hoslandigini ve numarami istedigine dair haber yolladi. Tatilin son günü git no'mu ver dedim. Cocuktan hoslaniorum. Ve aramasi icin sabirsizlaniorum. Kafamda sorular cogaliyor. Bi sure kafamdan nasil atabilirim ki

Selaam . Tatildeyken bi cocukla tanistim. O bana arkadasimla benden hoslandigini ve numarami istedigine dair haber yolladi. Tatilin son günü git no'mu ver dedim. Cocuktan hoslaniorum. Ve aramasi icin sabirsizlaniorum. Kafamda sorular cogaliyor. Bi sure kafamdan nasil atabilirim ki

yaşınız küçükse sabırsızlanır, büyükse "herşey olacağına varır" deyip işinize bakarsınız. siz işinize bakın, ararsa konuşursunuz, aramazsa zaten oturup beklemediğiniz için zaman da kaybetmemiş olursunuz. binicilik, ahşap oyma, tenizle meşgul olunuz. işe yarayacaktır.

Tamam da sabırsız olsan ne olur
Çocuğun nosu sende yok ki arayasın
Ama iyi ki de yok
Bırak sen koşma Ouslar koşsun peşinden

Bence sakin olup beklemelisin.. hatta düşünmemeye çalış.. başka şeylerle ilgilen zaman geçir.

Heyecanlı ve sabırsızlıkla onun aramasını bekliyorsan , kafandan bu durumu atmak isteyişin nedendir peki ..

Back
X