Sabırsızlanıyorum kızları:))

ıyi akşamlar kızlar nasılsınız
Buarada ben 6haftalık hamileyim
Daha keseyi göremedik
Yarın kontrolüm var
Ne olur dua edin kızlar bu sefer keseyi görelim

göreceksin inşallah büşracım
çiçekçik (çiğdem)yeni geldi bebiş için uğraşıyor o da ben önceden tanıyordum 30luk çıtırlardan
hera derin bir bulut olsam var

geçmiş olsun kanka dün aklımdaydın ama nete giremedim kayınvalidemler vardı

sağol canımmm Şeniz Şeniz 8 de tam orda oluyordum ben Allahtan güvenlik amiri ço yağış var gelmeyin diye uyardı da yoldan geri döndük. yoksa o suların içinde kalacaktık. güvenlik görevlileri kendilerini yüksek yerlere zor atmış 5 dk içinde şirketi yutmuş sular :gitme:

geçmişolsun canımyaa
çok üzüldüm valla
:gitme:

çok sağol halecimm Şeniz

terk edildim yavvv

canım kusura bakma bilgisayar arızalı aniden kapanıyor. kaç saat açılmıyor sonra. kapandı sonra da açamadım bunlar sana affet beni a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydın hemşom artık evdeyim biliyosun buralardayım bekliyorum haydii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

geldim canım çok geçmiş olsun büyük felaket atlatmışsınız sizde

allah korumuş valla iyi ki orda değilmişsiniz

akşam babamla konuştum da orası da çok kötüymüş çarşı su altında kalmış, dükkanlar mahvolmuş

bi köyü su basmış ,boşaltmışlar

benim daha önce çalıştığım fabrika 3 metre su basmış

bütün fabrikalar, depolar aynı şekilde

cuma cumartesi daha kötü olcak diyolar ya bakalım Allah can kaybından korusun

bizim köyde de tarlalar hep su altında kalmış baya kötü vurmuş yağmur. Allah hepsinin yardımcısı olsun. köydeki arkadaşlarımı arayıp konuşucam bakalım detayları öğrenirim

Bugün çok aşırı yağış bekleniyodu daha gelmedi buralara inşallah yağmaz..

günaydın heracım , günaydın dünürüm opuyorumnanaktan

inşallah güzel bi gün olur felaketlerden uzak

burda da hava kapalı bugün, gece yağmur vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…