Sabırsızlanıyorum kızları:))

:roflol::roflol::roflol:Sonuna elveda diye ekliycektin çünkü bi daha gelmiycek.:roflol:

yok burdayım da herkes hamilemi şimdi burda ....
muhgabbetten kaptığım kadarıyla kaçak internet kullanan biri varlmaz:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
herkes duycak bu gidişleeee
kimseyi tanıom ha bu arada kızlar...kimsinizzzz beeeeee sizzz:):uhm:

hosgeldın canım.bazılarımız hamıle mesala ben hamıle degılım ama ıstıyorum.ismim aytül bu arada.

meraba aytülcüm bende memnun oldum..
bende hamile değilim ama heralde seneye falan gibi düşünüyoruz aslında çok istiyoruz ama cesaretimiz yok daha doymadık heralde gezmeye tozmaya.....çok kararsızım büyük sorumluluk ama genç anne olmayı ayrıca istiyorum aklım karışık yani

iyi hadi ben yeniyim anlatayım.....

2,5 yılı biraz geçkindir evliyim çocuğum yok düşüncelerimi yukarda söyledim zaten bu konuda...:)
öğretmenim istanbuldayım .....internetim kaçak değil ayrıca:)))))))))))))

ben geldim gidiyorum sağlık ocağında ilaç yazdıracağım yarım saat sonra geliriöm tuba hoşgeldin iyi olmuş seni görmek güzel
aytülcüm geldim ama sancım var belim ağırıyor
ömürcüm nasılsın
elifçim sen nasılsın,
ebru ne var ne yok
kardeş sen nasılsın
yeni arkadaşım sen de hoşgeldin burası hamilelik için sabırsızlananlar açmıştı şimdi sohbet etmek için sabırsızlananların yeri oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…