Sabırsızlanıyorum kızları:))

burda yağmur yok ama acaba gitmesek mi iftara yaa çok kötü olcak hava diolar..
bence gitmeyin canım fena yağacak televizyonda söyleyip duruyolar alt katta oturanlar bile üst kattaki komşularına çıksın diyolar

31 aralık diye hesaplanıyo aytülcüm yılbaşı bebeği olucak heralde kızım

oyyy yerimm ben onuuuu benim gibi yılbaşı çocuğu olacak oğlak burcu olacak çok düzenli tertipli bir çocuk olur ama acayipte inat olur.

bence gitmeyin canım fena yağacak televizyonda söyleyip duruyolar alt katta oturanlar bile üst kattaki komşularına çıksın diyolar
.

evet ya mümkün olduğunca dışarı çıkmayın, alt kattakiler yukarılara çıksın deniyo

Allah yardımcısı olsun darda kalanların

aman inat olmasın ümmühancım babamız yeterince inat bide o olursa maf olurum heralde

bende çok inatım. annem hep ağlardı ben küçükken. hala söyler senin inadın kimsede yok der garibim çok çekti benden

evet ya mümkün olduğunca dışarı çıkmayın, alt kattakiler yukarılara çıksın deniyo

Allah yardımcısı olsun darda kalanların

aminn canım :Saruboceq:

ınsan haberlere bakamıyor bır taraftan sehıt olanlar bır taraftan sele gıdenler aksamdan berı sehıt haberlerıne aglaya aglaya gözlerım sıstı.bırde gecen sahurda kücük kadınlar vardı bıtene kadar agladım ya.

bende sel olsa kendimi değil kocamı düşündüm

evimiz alttaki dükkanlarla falan 6. kat oluyo da

kocam en alt katta dükkanda Allah korusun

allah korusun hakketten elifcim buranın çarşısı felan çok kötü kurulmuş caddenin altına dükkanları komuşlar bi yağmurda heryeri su basıyo şddetlisini düşünemiyorum yani allah esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…