Sabırsızlanıyorum kızları:))

Hoşgeldin Halecim..

Ebru izinlidir yoksa damlardı buraya.

Evet aşkı memnuya son 1 gün:roflol:

Bu arada biri doğurmuş galiba:kedi:Size haber vermiş ben tanımıyorum..:kedi:

Benim arkadaşımın bebeğini görmeye gittik çok güzel bi bebek dünürüm..

iyiyim bende kızlar...
yoğun bir bayram tatilinden sonra :))))
evde durmadık hiç desem yeridir, bir uyumaya geldik valla..

bende adetine son 1 gün sandım :mymeka:

bende bebek görmeye gittim halamın torununu, maşallah çok güzel bi kız

elif halasının aldığı cicileri giydirdiler hemen bayramda opuyorumnanaktan çok sevindim kaydirigubbakcemile3

sabriyenin bebeği olmuş, eski topikte ilk hamile olan, hatırlamıyo musun sen onu?

Dünürüm hatırladım şimdi ya mesajına döndüm tekrar baktım..Sanırım ilk hamile olandı dimi..Ben geldim o bi daha girmedi onun için pek hatırlayamadım..Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğini..

Ben adetimi saymıyorum dünürüm..Bu ay zaten mola verdim bi şey olmaz:kedi:

Sanki moladan önce oluyodu:roflol:Belki molada olur:roflol:

bayramın ilk günü karnım felaket şişti, bi de adettim, bol bi gömlek vardı üzerimde de

kuzenimi kandırdım hamileyim diye, o da inandı kaydirigubbakcemile3

hamile sanan sadece o değildi o gün tabi

öyle bi şişmişim ki

Benimde adet zamanım gelince karnım çok şişiyo..Kocam diyo bebek mi var hemen şişecek sanıyo heralde:mymeka:

di mi sanki hamile kalsak hemen karnımız büyücek kaydirigubbakcemile3

gece midem felaketti ya, sabaha kadar midem bulandı, yattığım yerde başım dönüyodu

Bugünler benimde midem bulanıyo dünürüm..Sabah zor kahvaltı yaptım..:bbo:

Ne kötü bi cümle kurmuşum..Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim..laelaelaelaelae

Tuğba gelse bugün ben burdayken çok özledim onu..:1hug:

Profiline bayram mesajı attım bayramını kutladım döverek:roflol:

hoşbulduk ballarım çöreklerim sizleri çok özledim vallaa
sormayın ya ben de elbise giydim bayramda her yerde yemek yiyince 5 aylık hamile göbeği çıktı ben de herkes soruyor hamile misin diye yok diorum çok kilo almışsın o zaman diyorlar haklılar bayramda 59 oldum acil kilo vermeliyim
açım ama yemek yiyemem şimdi az sonra kocamla markete gideceğiz
bir sürü işim var ama önce çamaşırı yıkıyayım bi sürü var ya

Herkeste çamaşır birikmiş bende de var bi sürü Emelcim..Yıkıyorum bende akşamada yokuz evde 2 gün sürer benim çamaşır..

hoşgeldin emelcim

dünürüm bi çamaşır sepetini dolup taşıran daha geldi kaydirigubbakcemile3

59 kilo akannehir akannehir ben bi olsam 59 kilo

Benim kirli sepeti doluydu çamaşır makinasının içi doluydu kirli sepetinin üstüne koydum sabah bi de bi sürü..Bi de bende misafir vardı ya onların çarşafları havluları bi de bizimkileri değiştirdim allahtan hava güzel yoksa bi de kurutma derdi olacaktı..

Kocama dedim ki kış geliyo çamaşır kurutmak zor olacak bana bi kurutma makinası alsanalaelaelaelaelaeTabi cevap koycak yer yok:mymeka:

Aynı şekilde derin dondurucu istemiştim ona da yer yok :mymeka: demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…