Sabırsızlanıyorum kızları:))

denizim de anne beni de al sz bişey istemicem demiş yaramazlık yapmam demiş ablama ablamda nerdeyse ağlayacaktım diyor sonra aradım açan olmadı son saate kadar moralim sıfır konsantre olamadım okula aklım onda kaldı eve gelinceye kadar gerinmiş meleğim

canım benım üzüldünmü sen dün de arkadsım kızını servısle göndermıs araba ıle arkadn gıtmısler servıse koyunca kızı aglamamıs arkasından benım arkads aglamıs ıse bır geldı gözlerı sısmıs aglamaktan.annelıkte bu olsa gerek.canım annemnasıl aglardı bız gıderekn okula falan.senağlama

bende anne olmak ıstıyorum ya bayramdan önce arıfe gün cok üzüldüm agladım cocugum olsaydı ona bayramlık alırdım dedım bırde okullar acılınca üzüldüm okula gıdenlerı gördükce.senağlama

üzülme bebegım bak ablanın yıgenının canı ssaolsun.benı aklına getır hastalık cok zor ya bır sene olcak gecen yıl ramazanda sırt agrıları baslamıstı ablamın.ıcım dolu sevınemıyorum hıcbırseye.

Emelcim sıkma bu kadar canını ya burda da bağıra çağıra sabahları okula giden çocuklar var nasıl ağlıyolar bi görsen..Olur böyle şeyler alışır..

haklısın aytülcüm ablam ve yeğenime karşı hassasım ablam kalp hastası kızı için sağlığından geçti o benim kıymetlim allahın ablama mucizesi deniz hayata tutundu kendi hastalığını unuttu dünyası kızı oldu canlarım ya üzülmelerine dayanamıyorum

ben cocukları cok sevıyorum ya gecen yıl ögrencılerımle nasıl aglasmıstık.müdüre dılekce yazmıslar cocuk aklı ıste ögretmenımızı almayın onu cok sevıyoruz geregını yapılmasını arzederız demısler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…