Sabırsızlanıyorum kızları:))

eşim beni hamile gibi beslemeye başladı yav süt içiriyor bana ama bebek yok ortada ama biz başladık beslenmeye

Emel var ya akşam öldürdün beni:mymeka:Ya buraya bakmıyosun bari profiline gelen mesajlara bak. Üstte bildiriminiz var diyo:mymeka:

Dünürüm anahtarı kapının üstünde unutup pazara gitmişssin..Valla hırsızlar için bulunmaz nimetsin:roflol:

Nasılsınız daha daha bakalım???kaydirigubbakcemile3

ya gelmeyecem diyonuz ben de dolanıyom okumuyom nerdeyse açıyorum sayfayı bazen öyle kalıyor bazen en baş ve en sonu okuyorum geçiyorum

Listene bayıldım Emel...Programlı olunca yorulmuyo insan..Ben de her gün tuvaletleri cifler gün aşırıda toz alırım..Kökten temizliği de kadın yapıyo zaten..

azarladın sonra nasıl olayım aynen böyleyimakannehirsonra böyleyimlaelaelaelaelaesonra bi de böylesositosositosonra şu şekildekafamçokkarıştıen son da böyleŞeniz

ben de her gün cifliyordum ama kocam kızdı deterjanla bu kadar haşır neşir olmama bi de bebek tutacağım diyorsun diyor kızıyor izin vermiyor

hoşgeldin dünürüm Şeniz

sorma bigünde yürüyüşe giderken bırakmıştım

içerdeyken bıraktıkarımı saymıyorum tabi :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…