Sabırsızlanıyorum kızları:))

Siz benim günahımı almaya devam edinkaydirigubbakcemile3

Hatlar gitti niye böyle oluyo anlamadım..Ben onunla uğraşana kadar kocam geldi..Sonra geri geldim size haber vermek için..Sen çıkmıştın..

Bi de aslında interneti pc bağlı gösteriyo ama hiç bi siteye girilmiyo o zaman..:sinifsinif:

günaydın emelcim kolay gelsin

bugün halıları almaya geliyolar benimde, akşam gidince heryeri silerim bende hazır halılar yok

Emelcim günaydın..Ben de evdeyim bugün..Yaşasın bugün kalabalık olcaz..:lepi:

hey gidi günler hey artık arkadaşlarımızdan profillerine girerek haber alıyoruz neyse biz birbirimizi kaybetmeyelim opuyorumnanaktanŞeniz ömür elif kardeş tuba onu sayıyorum çünkü burda olsaydı girerdi girince hemen yazıyor diğer arkadaşlarımız sadece cee deyip kaçıyor ya da hiç gelmiyor neyse sizi seviyom balkona gidiyom

Baktım şimdi evde tavuk yok..Sadece tavuk pirzola var..Üşendim şimdi gidip almaya bugün evde keyif yapcam..

taze fasülye
et sote, tavuk sote, kuru fasülye, patlıcan tava ,karışık kızartma,türlü,etli sulu patates,fırında tavuklu patates,etli bezelye,barbunya,karnıyarık,mantarlı tavuk inegöl köfteolabilir seç beğen yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…