Sabırsızlanıyorum kızları:))

Benimki de dünürümün kocasıyla aynı fikirde ebrucum biz bazen kardeş olduklarını düşünüyoruz

kocam aradı yemek yedin mi dedi ben de yemedim dedim gelince hazırlarım dedi ama o 12.30 da çıkacak

ben sabah kocama adet oldum diyorum ne biliyorsun belki üstüne görüyorsun diyor ama sancım var diyorum olabilir üşütmüşsündür bekle bakalım belki bebiş ben burdayım diyor diyo kocam

Senin kocan bayağı tecrübeli emel benimki hiç anlamaz öyle üstüne görmelerden falan..:roflol:

bilmezdi eskiden ben bişey öğrendikçe anlatıyorum kk sağolsun öyle o bebek istiyor ya ondan biliyor

Ben de hastayım oturdum kaldım hiç halim yok ben de azcık mızmızlanıyım hiç bi şey yemek istemiyo canım ben de bu ay üşüttüm heralde zor geçiriyorum

bu tipler ama ilk başta istemezler sonra çocuk olunca çocuk manyağı bir adam olur çıkarlar.

en güzeli seninki emel ne güzel çocuk istiyor.

hadi oturun siz kuzucuklar ben size ikram yaparım

ama yok ben beğenmedim, şundan isterim, ay aman bu ne böyle, çayım açık, kahvem koyu , yumurtam az pişmiş, ay bi de omlet olsaydı vs.vs.... diyenleri döverim :mymeka:

ona göre lmaz:

bayıldım bayıldım
ebru elif bize ne verse ona takıldık ondan baştan önlemini alıyor:roflol::roflol:

Tamam işte sen bana 2 şeker vermişsin ben tek şekerli istedim:sinifsinif:

gör ebru işte, gel de kızma bu cadılara kaydirigubbakcemile3

yok size bişey verin kahvaltıyı geri :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…