Sabırsızlanıyorum kızları:))

Günaydın kuzucuklar!opuyorumnanaktan

Dün evde yoktum..Bugünde yokum birazdan yemek yapcam çıkcam..

Herkes iyi dimi?

günaydın fıstıklar

dünürüm ne kadar gezenti oldun kaydirigubbakcemile3 otur evde azcık bizi ihmal etme :gitme:

emelişkom napıyosun? bugünkü iş planın ne topiğin hamaratı :hulya:

yaptım bile oooo sen uyuyordun tozumu aldım banyo ve wc yıkadım bugünkü işlerim bunlardı
sen ne yaptın iş palnı yaptın mı benimkini kullan iyi plan yaptım dur yooluyayım
ömür gelmeyecekmiş bugün çıkıcakmış

sabah 7 kalktım kocama kahvaltı hazırladım o gidince yatıyordum yatmadım işlerimi hallettim
şimdide dosyamı düzenliyorum kahvaltımı edicem ilacımı içicem yemeğim var dünden kuru fasülye et sote var salata bugün bunları yeriz

ömür iki gündür bizi ihmal ediyor ceza verelim tek ayak üzerinde evin içinde zıplasın bize mamalar yapsın bi sürü değil mi

ben her gün işplanı yapıyorum

eve gidince de oofff diyorum kim uğraşçak

ama bugün ütülerimi yapıp, yarın da yerleri silmem lazım

yani şimdilik planım bu kaydirigubbakcemile3

Daha gitmedim burdayım emel...Hemen başlamış dedikoduma :mymeka:

Teyzem burda ya kızlar birazda onu gezdiriyorum onun için evde durmuyorum..Akşam burdayım Yarında burdayım..Yarın temizlikçi var..

ömür iki gündür bizi ihmal ediyor ceza verelim tek ayak üzerinde evin içinde zıplasın bize mamalar yapsın bi sürü değil mi

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

mamaları da tek ayak üstünde mi yapçak :roflol: :roflol: :roflol:

bi de temizlik yapsın tek ayak üstünde kötükedihüso :jeyyar: sengözlerimebaksanab

Daha gitmedim burdayım emel...Hemen başlamış dedikoduma :mymeka:

Teyzem burda ya kızlar birazda onu gezdiriyorum onun için evde durmuyorum..Akşam burdayım Yarında burdayım..Yarın temizlikçi var..

yarın temizlikçi yok

sen tek ayak üstünde yapçaksın temizliği kaydirigubbakcemile3

dünürüm sorması ayıp ne kadara geliyo bu kadın sana?

pazar günü baktım benim kociş yayılmış yatıyo, bugün benim izin günüm diyo

Allah Allah dedim sanki ben hergün tatil yapıyorum

diyorum 2 haftada 1 biri gelsin cam kapı güzel temizlik yapsın yerimseniben

onun canı varsa, benim yok mu? kötükedihüso

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

mamaları da tek ayak üstünde mi yapçak :roflol: :roflol: :roflol:

bi de temizlik yapsın tek ayak üstünde kötükedihüso :jeyyar: sengözlerimebaksanab

Ben sizinle konuşabilmek için sabahın 8 inde kalktım siz bana neler ediyosunuz..:1closedeyes:

Günlüğü 70 lira canım..15 günde gerek yok ayda bir gelsin yeter.

Günlüğü 70 lira canım..15 günde gerek yok ayda bir gelsin yeter.

sana haftada bir mi geliyo?

ya zaten heryeri kaldırıp temizlik yapıyorum her hafta da camlar kalıyo bitek

2 haftada 1 gelse bende şu koltuk, halı kaldırma işinden kurtulsam diyorum

heryeri güzel kaldırıp temizliyolar di mi? banyo falan?

düdüklü tencereden sonra bu konuda soru yağmuru başladı :roflol: :roflol: :roflol:

Bana 15 günde bi geliyo..Her yeri temizliyolar tabi halılar kalkıyo..Koltuklar çekiliyo..Banyo tuvaletler temizleniyo fayanslar yıkanıyo..Aynı şekilde mutfakta öyle..Bi tek mutfak dolaplarını boşaltmıyo..Onu arada ben yapıyorum..Cam kapı her yeri temizliyo işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…