Sabırsızlanıyorum kızları:))

ya adas ben kedılerı hıc sewmem bılıyonmu
kopecıkelrı sewerım ama cıwcıwlere bayılırımmmmm

yanı omurcum kızacak ama
ıyk ewde beslıyolar ya
benım ıcım fena oluyo tuylerı heryere ucuyor
hıc tahammulum yok

Tüyleri uçarsa uçsun elif..Benim evime temizlikçi geliyo temizliyo bende sürekli toz alıyorum kedimin aşıları da var..Öyle niye ıyk mıyk diyosun ki çok ayıp ama alındım şimdi..Benim kedimin odası bile var misafir gelince yanlarına bile çıkmaz mutfağıma giremez..ıyi yetiştirebilirsen hiç bi zararı yok..Iyk dencek kadar iğrenilecek bi durumda yok..Tamam herkes sevmek ve evinde beslemek zorunda değil ama besleyenede öyle diyemezsin..:1closedeyes:

kız cadı alınma hemen zemuszemus

ona bakarsan benim evimde de kuş tüyü dolu heryer, ne kadar temizlesem de uçuyolar, yayılıyolar

ama işte herkesin bakış açısı farklı oluyo, ben evimde kedi , köpek besleyemem çünkü özellikle kedilerden hiç hoşlanmıyorum diye söylüyorum hep biliyosunuz

ama başka biri diyebilir ki ya bu ne kuş tüyleri var bu evde yaşanır mı, o da onun görüşüdür

neyse sana bi sürü kedi aldım beğendin mi kaydirigubbakcemile3

Evlerinde besliyolar ıyk mıyk ayıp ama dünürüm..Biraz saygı..Birbirimizi saymıycaksak bırakalım bu işleri..Şurda alt tarafı mesajlaşıyoruz ağzımızdan direk çıkmıyo bu laflar biraz düşünerek yazışmak lazım..

Kedileri çok beğendim..Koyma bi daha kedi resmi falan dünürüm iğrendirmeyelim kimseyi..

Çok kalabalık çok sıcak ve aşırı trafik var..Okullar tatil ya burda..Pişman oldum çıktığıma..Çantada alamadım beğenmedim..Bi de başka bi yere bakıcam.

biz çanta alamıcaz bu gidişle kaydirigubbakcemile3

ekim geldi hava soğusun artık ya di mi kaydirigubbakcemile2

teyzen ne kadar kalcak daha?

benimde aysonunda kardeşim gelcek 2 günlüğüne

Teyzem bi 10 gün daha burda heralde..

Ben hareketli avatar yazmıştım google dan öyle bulmuştum..

direk yükleyince büyük geliyolar zaten

ama pc'ye yükleyince de hareketsiz sadece resim oluyolar

bi türlü beceremedim ya

Hareketli gifleri KK avatarına uygun hale getirmek için:

Alıntı:
Sardunya_Zakkum kullanıcısından alıntı
taminindirden "photoscape" adında ki programını indir...türkçe...

kurunca "anigif" i tıkla...

Hareketli gifi küçültmek için:
sol tarafta ki panelden pc nin içinden avatarı seç....ortaya sürükle....

sağ taraftan tuval boyutun ayarla de...açılan pencereye her iki kutuya da 100 yaz.......çok kolay

ıki gifi peşpeşe ortaya sürükleyerek farklı avatar yapılabilir...

harekettli gifleri avatarımıza eklemek için:
Beğendiğiniz avatarın üzerine mausu sağ tıklayıp - açılan pencerede özellikleri tıklayacaksınız.
Adres(URL) deki lingi kopyalayıp - avatar değiştire gelip (Birinci seçnek - Resmin URL adresini yazınız) bölümüne (http//www.) silerek -yapıştırıp (Değişiklikleri kaydet) tıkladığınızda işlem tamamdır.

Not: Bu işleme rağmen avatar hareker etmiyorsa ya ölçüsü 100x100 den büyük - yada formatı uygun değildir. Sağ ve özellikleri tıkladığında avatarın boyutunu görebilirsiniz. Kolay gelsin

bu burda dursunda akşam şu programı indireyim

ben evinde kedı besleyenlere ıyk demedım ömür
bastada belırttım omur kızacak dıye
yanı altı ustu bır kedı ıcın bırbırımızı saymadıgımızı dusunuyosan bu senın fıkrın
kedı besleyen kötüdür kakadır pistir demedım
ewıne gırılmez de demedım
ben tuylerınden we kendısınden hıccc hazzetmem hazzedenede ne demeye beslıyon demem
nasıl beslıyolar dıyede merak uyandırmıssam kendımde bu cok buyuk bı yaıp degıl
sahsına yapılmıs bı hakaret sezmedım
bu kadar buyuyecek bı durumda yok benım gozumde

Kedileri çok beğendim..Koyma bi daha kedi resmi falan dünürüm iğrendirmeyelim kimseyi..

ben öyle kıldan tüyden muhabbetlerle hemen arkadaslık ettıgım ınsanlara tawırda almam
madem kı sen alıyorsun ''kımseyı'' dıye degerlendırıyosun ıkı dakıkada nerdeyse 1 yıldır ıyı kotu mesajlarda arkadas oldugun kısıyı
buda senın secımın..
tepkı gosterılır ama fazlası olursa can sıkıcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…