Sabırsızlanıyorum ...!

yaw benı delı edıyo
en son bı takım sorunlara sebep
konusmama kararı aldım onunla
yok yok ben dusunmım yoksa dellenırım kaydirigubbakcemile

yaa yine gülüyorum..
ay biri beni durdursun ayoollll... :roflol:

bu arada varya sende benim gibi deliliğe vur bu işi... boşverrrrrr... :1rolleyes:
naparlarsa yapsınlar anam.. bitmez kaynanaların işi :))))))))))))

kız kardeşşş yakalarsınız yumurtayı sonra...... kap bana bi çay demli olsun yanına atıştırmalık da gelsin cokacimcoook canım ya ne şekersin

buyrunnnncokacimcoook
cayınızzzz:içelim:
karsılıklı ıcıyoz o baptan yanlıs anlamaasırnaşık şey
yanına da sana özel dınazor yumurtalı omlet
hımm
yenı spesyell
ayde o wakıt ıcelım caylarıııı hüüüüpp:icecream:
anam bu dondurma bea ınsanı da dınden ımandan cıkartırlar canııımmm
dondurma yanıkaydirigubbakcemile3

bacıcagızlarımmm ben cıkıyom yaaa msn dende takılıyollarrrr
yetısemıyom anacımm
bı sıgara ıcım yutmaktaa yanı mutfak ıste beaaa

Aman Elifcim. Ne kadar uzak olurlarsa o kadar iyi. ıster istemez karışır onlar. Ben eltilerimle bile mesafeliyimdir. Komşularla samimiyimdir. Onlarla değilimdir. Çekerim kendimi. Fazla yüz vermem. Bi de küçük yaşta evlendim ben. Daha 19 uma bile basmamıştım. Yine de akıl edebildim kendimi çekmeyi.

He bir de küçük yaşta evlendim diyince aklıma geldi Elif. ılk evlendiğimiz zaman eşim bana sen daha küçüksün 5 sene çocuk isteme benden dedi. Ben de istemedim. 5 sene dolunca bu zamanda çocukta neymiş dedi. Zar zor bi çaba bende. Ay ne günlerdi ya efkarlandım şimdi.rüya gibi geliyo o çabalarım şimdi bana.

peeeeeeee hale uçtu hoca hanım zatı hıc yoktuusenağlama
ahada gıdeyım bende o wakıtt
ayde ıı aksamlarr

canım benim güzelim Allah'ım inşallah çabalarının,beklemenin,sabrının sonucunu vericek sana
dünyalar güzeli bi kızın olcağını düşünüyorum senin
annesi gibi dünya tatlısı

canım benim güzelim Allah'ım inşallah çabalarının,beklemenin,sabrının sonucunu vericek sana
dünyalar güzeli bi kızın olcağını düşünüyorum senin
annesi gibi dünya tatlısı

Canım benim. Ben kız çocuklarını çok severim. Daha farklı yaklaşırım onlara yani daha sevecen. İçine doğdu sanki. Ama geçmişi düşünüyorumda keşke diyorum evlenir evlenmez çocuk yapma imkanım olsaydı. Yani imkanım derken eşim istemediği için mecburen bekledim. Belki o zaman daha kolay hamile kalırdım. Bunu ara ara hep düşünürüm.senağlama

ayyyyyy kuşlar ne yazmışsınız yaaaa oku oku bitmedi kaydirigubbakcemile3 okuyana kadar uyku saatim geldi yaaa :bbo:

emellllll fatma abla gldi demek umreden. hemen mesaj atayım. Rabbim ikimiz için yaptığı duaları kabul etsin inş tez zamanda bebişlerimize kavuşalım :Saruboceq: buarada adet olmana üzüldüm ama olsun önümüzdeki ay daha çok çalışacağına eminim :jeyyar: :jeyyar:

halecim, elifcim, elifcecim, ömürcüm hepinize de selamlar kuşlarımmm :1hug:

benim midem yine fena yaaaa ilaçlar bitmek üzere ama midem yine başladı. adet yaklaştı gene başladı yaaa (( bu ay ilk kez göğüslerim şişti ama nasıl anlatamam yaaaa. bundan sonra bana nadide sultan diyebilirsiniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sanırım anatomim bozuldu kaydirigubbakcemile3

neyse ben kaçayım kuşlar öpüyorum hepinizii Şeniz Şeniz

Şu ana kadar neyi istediysem sahip oldum. Tek bir şey hariç. Biraz da hırs yaptım galiba. -tatlicadiarzu-

keşke deme tatlım
her şeyde bir hayır vardır

kız okumadan direk dalsaydın ortadankaydirigubbakcemile3
öptüm canım bende çıkçam zaten artık

çıktım çıktım..
zor oldu biraz ama ::))))

kızlar kaç yaşındasınız? ben 25..
hadi dökülün bakalım merak ettim de
:içelim:

24 canım ama 6 mayısta 25 olcam:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…