Sabırsızlanıyorum ...!

Yarın benim misafirim var ya sizlerden uzak kalıcam özliycem ben sizi:çok üzgünüm:

lafımı olur biz buralardayız :lepi:gel biz de eğlence varr dostluk var acını paylaşır derdine derman olmaya calışırız:1closedeyes::1hug:

ayyy güzelim aç bilgisayarı mutfağa koy misafire size birçay getireyim de gel yaz tekrar git olmaz mı biz de seni özleyeceğiz

enfeksiyon için çörek otunu kaynat ılıyınca iç ben yapıyorum inşallah faydasıını görcem

Akşam açarım artık pc yi. Akşam görüşürüz canım.

enfeksiyon için çörek otunu kaynat ılıyınca iç ben yapıyorum inşallah faydasıını görcem

insallah canım allahın izniyle inandıgın sürece görürsün bende soğan suyuna çok inanmıştım içtim sonra dkktora gittim pco dan dolayı bi dünya kisim vardı hepsi geçmiş allahın izniyle sen yeterki inan rabbimede dua et bişeyler vesile olur

selam kızlar geçmiş sayfaları okudum da koparmışsınız siz olayı .yalnız ben 2 aydır bu lıngır lıngırla deniyorum hem adama hemde çocuğa faydası olur diye ama nafile bu ayda beklemedeyim. olursa haber vercem size test edip onaylanmıştır diye:)

bu arada sunways sen hamileydin sanırım tebrkler canım Allah tamamına erdirsin inş. hayırlısyla

Tamam bekliyoruz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…