- Konu Sahibi Kelebek_00
trakkeki azönce ağrım yoktu şimdi mütiş bir ağrı var kasıklarımda ozaman bütün ümidimi yitiriyorum sanki adet olacam gibi birde üşütdüm galiba durmadan idrara çıkıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimde 10 günüm kaldı kafayı yicem aceba hamilemiyim diee
Arkadaşlar hamilelik testi en iyisi hangisi bana yazar mısınız ?
valla clear blue diyorlar bide fortel
Senef son yarım saate girdin canım.Bizim için zaman geçmiyor seni düşünemiyorum.
Ben hastalanıcam kesinleşti burnumun içinde sivilce çıktı benim için idrar testi gibidir.
İnşallah senin bebk haberinle mutlu oluruz.

sinir oldum kızlar yaa oturdum ağlıyorum test yarına kalmış makinelerimi ne bozulmuş offf deli olmamak elde değil![]()
hadi yaaaaaaa amaaaaaaaaannnn ...neyse tatlım sabret:teselli::teselli: üzme kendinii herşeyde bi hayır varr..sinir oldum kızlar yaa oturdum ağlıyorum test yarına kalmış makinelerimi ne bozulmuş offf deli olmamak elde değil![]()
Aaaaaaa olmaz canım ne bu böyle..
Nereye yaptırdın ki sen testini hayatım..Töbe töbe:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canım ben ankarada oturuyorum evime yakın iyi bi tıp merkezi vardı oraya gittim deli ettiler beni ya valla sinirimden ağlıyorumsenağlama
hadi yaaaaaaa amaaaaaaaaannnn ...neyse tatlım sabret:teselli::teselli: üzme kendinii herşeyde bi hayır varr..
Bende senin yerinde olsam deli olurdum yani neyse hakkında hayırlısı bakalım canım.
İnş yarın güzel haberlerle gelirsinnnnhihoyyythihoyyyt