• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

Şenizben çıkacam kızlar birazdann ...yarın görüşürüz ..dua edin benim içinde... öpüyorum sizi kocamannnn,iyiki varsınız canlarrımm.ŞenizŞeniz:nazar::nazar::nazar:

kızzlarrr nerdesiniz ya çıkamadınız kocalarınızın koynundan herhalde canım sıkılıyo hadi yarın aklıma geldikce kafayı yiyecem kız trakkeki sen yüklü bir kadınsın ne o dışarılara çıkmalar valla yeğenim en az 3 bucuk kilo doğmazsa yandın ha yok öyle

Günaydın kızlar nasılsınız?
Hamilelik haberi alanlara hayırlı olsun bekleyenlerde İnş. iyi haberleri alırlar.

günaydın arkadaşlar nasılsınız

burkemciğim tebrik ederim hayırlı olsun allah bizlerede nasip eder inş.

Saolun arkadaşlar darısı bekleyenlere İnş.
Ama birden tedirgin oldum. nasıl bir döneme giriyorum diye bir garip olduk eşim hergün bebek var mı diyordu hamile olduğumu görünce öylece kaldı hiç birşey demedi.Anlamadım ki ne oldu.

daha hamile değilim ama olsam bende şok olurdum heralde.
hiç tedirgin olma,bebişin seninle ne güzel

heyecandan dili tutulmuştur canım onun tabi yok lafına alıştıysa birden hamiş haberini duyunca şok geçirmiştir ne güzel nasıl verdin bu güzel haberi eşine anlatırmısın biraz

Ay çok komik ama o bana verdi haberi aslında,
Ben o şırınga gibi olan şeyi doldurup ona verdim, oda test çubuğuna nakşetti aynen ben elimi yıkayıncaya kadar sonuç çıkmış.Ben biliyordum sende göbek olmaya başlamıştı dedi eşim.Göbek değil bebekmiş.

Ay çok komik ama o bana verdi haberi aslında,
Ben o şırınga gibi olan şeyi doldurup ona verdim, oda test çubuğuna nakşetti aynen ben elimi yıkayıncaya kadar sonuç çıkmış.Ben biliyordum sende göbek olmaya başlamıştı dedi eşim.Göbek değil bebekmiş.

Hayırlı olsun canım.Adet belirtilerin var mıydı? Allah kucağında görmeyi nasip etsin.

Saolun arkadaşlar Allah herkese nasip etsin İnş.
Evet Adet belirtilerim vardı pek farkedemeyebilir insan acaba hamilemiyim adet mi olacağım diye şüphe ediliyor.Ama Uyku vardı farklı olarak sürekli uyumak istiyorum.İşte olduğum için gün içinde uyuyamadığım içinde yemekten sonra uyuyakalıyorum.

Back
X