Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabit beta değeri kimyasal gebelik mi dış gebelik mi
Kızlar benim 48 saat önce Beta hcg 44.54 çıktı bugün ise 45.53 malesef. Doktor kimyasal gebelik de olabilir dış gebelik de olabilir diyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mı acaba?
Stres yapmamaya çalışın her şey olacağına varıyor ama benim bildiğim dış gebelikte yükselme oluyor sabit kalmiyor. kese rahimde gorunmeyince dış gebelik olduğu anlaşılıyor. Sanırım daha erken dış gebelik diye düşünmeniz için
2 gün sonra düşmeye başladı mı peki çünkü benim korkum 48 saatte sabit kaldı. Doktorum 12 saat sonra bugün tekrar baktı hala sabit ve bu beni çok korkutuyor
2 gün sonra düşmeye başladı mı peki çünkü benim korkum 48 saatte sabit kaldı. Doktorum 12 saat sonra bugün tekrar baktı hala sabit ve bu beni çok korkutuyor
Sırasıyla 7, 10, 25, 25, 58,100,150, 55 idi sonra kanamam başladı. Biliyorum stresli bir durum ama sakin kalmaya çalışın zaten saglikliysa bebeğiniz sizinle kalır. İki günde bir artısı takip edin aynı saatte aynı kurumda test vermeye çalışın