• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredemiyorum artik bosaniyorum.

Yineyanginlaryineben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
44
31
38
37
Önceki konumda eşimle birlikte çalıştığı bir bayan için tartıştığımızi yazmıştım 1 hafta kuslukten sonra bir tanıdık aracı olmuş eşim geldi özür diledi ıs stresi falan filan neyse konuştuk barıştık. geçmişte benim esimin uyku hastalığı vardı uyuyup uyanamamak 2 gün 3 gün uyanamıyor ise gitmiyor duzen oluşturamiyordu uyandırmaya çalışırsam aşırı sınırlı oluyor yakip yıkıyor sonra pişman oluyordu . Dra gitti tedavi oldu 1 senedir iyidi ama bu ayrılık sürecinde tekrardan hastalığı nuks etmiş sabah kalkmıyor çocukları kreşe bırakmıyor ise geç gidiyor (kendi isi) sorumluluklarını başkasına yani bizlere yıkıp uyuyor 3 gun dayanabildik kaç sene uğraştık heba etme biraz çaba göster diye çok uğraştım ama yok ters cevaplar aldim yaşadığım hayal kırıklığı ile bende ofkeme hakim olamadım ve büyük kavga çıktı hakaretler edildi çocukların yanında kaba tabir itiş kakis oldu ve ben çocuklarla evden çıktım o eşyalarını alıp evden gitmiş biz geri geldik eve artık olmayacağını biliyorum ama içime bir sıkıntı girdi sanırım boşanma stresi sadece dertleşmek amacım lütfen blöf yaptın adam yemedi tarzı şeyler yazmayın biliyorum artık biz bosanacagiz ama içimde bir ateş yanıyor korkuyorum bor taraftan belki boşanmış cocuklu bayanların iyi olduğunu duymak beni rahatlatır.

Konuyu bilmeyenler için ekliyorum. Eşiniz zaten size değer vermiyormuş adam bir kadın için boşanalım bile demişti. Zaten tonla sorunu varmış çabalayacaksa bırakın o çabalasın düzelmesi gereken o, siz değilsiniz. Ne kadar üzülürseniz o kadar size zarar. Boşverin.
70F42719-F511-4D01-AE98-9B0D27F3AFC9.webp

Bu olmayanı oldurmak, zorla güzellik yapmak, adam olamayani evin adamı yapmak için zorlamak sanırım ortadoğudan başka bir coğrafyada görülebilen bi şey değil.

Şu yazılanların sadece birini bir erkek değil de bir kadın yapsaydı adam çoktan kadını öldürmüş üstüne haksiz tahrik indirimi bile almıştı.

Olanda 1 hayır
Olmayanda bin hayır derler

Eşinizin olmaması bin kere daha hayırlı.

Konuyu bilmeyenler için ekliyorum. Eşiniz zaten size değer vermiyormuş adam bir kadın için boşanalım bile demişti. Zaten tonla sorunu varmış çabalayacaksa bırakın o çabalasın düzelmesi gereken o, siz değilsiniz. Ne kadar üzülürseniz o kadar size zarar. Boşverin. Eki Görüntüle 2896596
Evet eskisi gibi değer vermediğini bende biliyorum hissediyorum zaten ama iş stresi fazla belki geçici bir süreç diye hep oteledim gormezden geldim bazen ses çıkardım ama boşanmaya karar veremedim çünkü cocuklarim çok küçük 3 yasinda isim yok şuan. Düzeltmek değil artık zaten gücümde yok artık buna ama gelecek kaygısı çocukların baba düşkünlüğü nasıl baştan başlayacağım korkuları beni sanırım depresyona itiyor.

Bu olmayanı oldurmak, zorla güzellik yapmak, adam olamayani evin adamı yapmak için zorlamak sanırım ortadoğudan başka bir coğrafyada görülebilen bi şey değil.

Şu yazılanların sadece birini bir erkek değil de bir kadın yapsaydı adam çoktan kadını öldürmüş üstüne haksiz tahrik indirimi bile almıştı.

Olanda 1 hayır
Olmayanda bin hayır derler

Eşinizin olmaması bin kere daha hayırlı.
Evet çok uğraştım biraz sorumluluk alsın ama olmadı her tartışmada işi gücü çocukları bile birakiyor görmüyor günlerce uyuyor

Evet eskisi gibi değer vermediğini bende biliyorum hissediyorum zaten ama iş stresi fazla belki geçici bir süreç diye hep oteledim gormezden geldim bazen ses çıkardım ama boşanmaya karar veremedim çünkü cocuklarim çok küçük 3 yasinda isim yok şuan. Düzeltmek değil artık zaten gücümde yok artık buna ama gelecek kaygısı çocukların baba düşkünlüğü nasıl baştan başlayacağım korkuları beni sanırım depresyona itiyor.
Adamın ne mal olduğunu bugün mü öğrendiniz? Neden bugünler için hazırlık yapıp bir işe girip çalışmadınız?

Bizim kadınlarımız erkek eline bakmaya çok alışkın, bu yüzden de iş boşanmaya gelince cesaret edemiyorlar. Üzgünüm, sizin durumunuz da bu. Yine de bu adamla olmaktansa ayrılmak her türlü hayırlı.

Adamın ne mal olduğunu bugün mü öğrendiniz? Neden bugünler için hazırlık yapıp bir işe girip çalışmadınız?

Bizim kadınlarımız erkek eline bakmaya çok alışkın, bu yüzden de iş boşanmaya gelince cesaret edemiyorlar. Üzgünüm, sizin durumunuz da bu. Yine de bu adamla olmaktansa ayrılmak her türlü hayırlı.
Çocuklarım henuz 3 yasinda annem yok kayinvalidem yok anca kres yaşına geldiler nereye bırakabilirdim? Senelerce calistim ben hamileyken bile calistim çalışmaktan korkmuyorum yetememekten korkuyorum lütfen anlayarak yorum yapın.

Günlerdir uyuyan insan ağır hastadır canım.. Eşinin sağlık problemleri var Tedavi olması gerekir sağlıklı bir insanlar günlerce uyuyamazlar.
Evet dedim ya tedavi gördü bir dönem sonra bıraktı yaklaşık 1 senedir de iyiydi hasta olduğunu zaten kendiside biliyor ama tedavi olmuyor ve şu zamana kadar uğraşıyordu en azından şimdi o da kalmamış

Hala barismak icin can atiyorsunuz, yazdiklarinizdan belli, olmayan seyleri oldurmaya zorlamazsaniz her sey cok güzel yoluna girer. Bunu kendinize neden yapiyorsunuz?
Öyle mi görünüyorum aslında artık kendi hayatıma bakmayı ve huzurlu olmayı çok istiyorum sadece konuşacak kimsem yok belki bu durumu yasayanlar vardır rahatlarım niyetinde konu açtım

Çocuklarım henuz 3 yasinda annem yok kayinvalidem yok anca kres yaşına geldiler nereye bırakabilirdim? Senelerce calistim ben hamileyken bile calistim çalışmaktan korkmuyorum yetememekten korkuyorum lütfen anlayarak yorum yapın.
Bakıcı tutulur yine baktırılır, imkansız değil, çok insan var böyle çalışan.
Yetememek konusuna gelince de babaları var bu çocukların, nafaka ödemeyecek mi? Ekonomik olarak çok mu zorda?

Back
X