- 23 Mayıs 2018
- 44
- 31
- 38
- 37
- Konu Sahibi Yineyanginlaryineben
Önceki konumda eşimle birlikte çalıştığı bir bayan için tartıştığımızi yazmıştım 1 hafta kuslukten sonra bir tanıdık aracı olmuş eşim geldi özür diledi ıs stresi falan filan neyse konuştuk barıştık. geçmişte benim esimin uyku hastalığı vardı uyuyup uyanamamak 2 gün 3 gün uyanamıyor ise gitmiyor duzen oluşturamiyordu uyandırmaya çalışırsam aşırı sınırlı oluyor yakip yıkıyor sonra pişman oluyordu . Dra gitti tedavi oldu 1 senedir iyidi ama bu ayrılık sürecinde tekrardan hastalığı nuks etmiş sabah kalkmıyor çocukları kreşe bırakmıyor ise geç gidiyor (kendi isi) sorumluluklarını başkasına yani bizlere yıkıp uyuyor 3 gun dayanabildik kaç sene uğraştık heba etme biraz çaba göster diye çok uğraştım ama yok ters cevaplar aldim yaşadığım hayal kırıklığı ile bende ofkeme hakim olamadım ve büyük kavga çıktı hakaretler edildi çocukların yanında kaba tabir itiş kakis oldu ve ben çocuklarla evden çıktım o eşyalarını alıp evden gitmiş biz geri geldik eve artık olmayacağını biliyorum ama içime bir sıkıntı girdi sanırım boşanma stresi sadece dertleşmek amacım lütfen blöf yaptın adam yemedi tarzı şeyler yazmayın biliyorum artık biz bosanacagiz ama içimde bir ateş yanıyor korkuyorum bor taraftan belki boşanmış cocuklu bayanların iyi olduğunu duymak beni rahatlatır.