Sabreden Dervi, muradna er.....?

idil07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
1.822
9
156
44
Antalya
merhaba kızlarrr,
ben de sabredenlerdenim... bugün kan verdim ve telefon bekliyorum. sabrın sonu selamet mi bilemiyorum ama sabırla bir gözüm telefonda bekliyorum. şerife hemşire aramazsam korkabilrsin demişti ve hala aramadı.. endişeli bi şekilde bekliyorum....kalbim küt küt... aslında bugün 10. gün ama ankaradan dönmeden kanımı mayaya bırakmak istedim.. şimdi evimdeyim.. sizlerle paylaşmak istedim sabretmek daha kolaylaşır sizinle çünkü..dualarınıza hala ihtiyacım var :)) inşallah size hayırlı haber veririm:Saruboceq:

inşallah hayırlı haberlerini alırız tatlım
ben 9 gunum test yaptım 0,1 çıktı çok ama çok mutsusuzm senden guzel haberler alalalım

ınş canım.................sen sevındır barı bızı ınşşşşşşşşşşşşşşşşş dua ıle

insallah guzel haberlerini aliriz canim
dualarim seninle

hayır kızlar belli olmamış az önce aradım çok yoğunmuş ama sankiii olumsuz da söyleyemediler mi diyorum ben seni arıycam sabret dedi. ama hallaaa aramadı.(( umudum azalıyo

bence sıkma canını, gerçekten yoğundur belkide biraz daha sabır.. güzel haberler alacaksın inşallah :)

alllahım ya ne zor bişey bu beklemek eşim bi paket sigara bitirdi ben de tırnaklarımı.. bu saatte kalır mı kızlaar kan yaa (( bence artık eli varmıyo aramaya. 7:30 a kadar bekliycem arıycam bi daha

inşallah canım ALLAH ım hepimizi sırayla sevindirsin hayırlısıyla inşallah.......................

canım inşallah hayırlı haber alırda çok mutlu olursun bizlerede umut olursun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…