Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
önemli olan 12. gün değerin canım. evet 5 biraz düşük ama umudunu yitirme bence belki geç tutunmuştur bebişin.sakın olmadı diye düşünüp bebişini üzme.....
Canim sen kendini negatife hazirla ama cok da uzme kendini. Insallah p.tesi yukselir.
ne desek bos ne kadar uzuldugunu tahmin edebiliyorum. inan bana sonra kaybetmektense en basindan negatif cikmasi daha iyi. ben 2 bebegimi de 8 haftalikken kaybettim ve keske en basindan negatif ciksaydi dedim.
arkadsım üzülme ya belki yükselir biz böyle dua edelim gün doğmadan neler dogar inş pzt. güzel bi haber veririsin bizlere dualarımız senınlelmaz:kaydirigubbakcemile5
saolun kızlar yaa ama umudum hiç kalmadı bari6 olsaydı 5 ten yüksek derdim öyleki tam sınırda...hiç olmamış gibi davranmak istiyorum bi daha baktırmak istemiyorum