• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabreden Dervi, muradna er.....?

önemli olan 12. gün değerin canım. evet 5 biraz düşük ama umudunu yitirme bence belki geç tutunmuştur bebişin.sakın olmadı diye düşünüp bebişini üzme.....

canım değer düşük evet ama hakkında herşeyin en hayırlısı olsun, sağlıklı gelişecekse değerin artsın inşallah

canım kesinlikle 12.gün tekrar et.mutlaka ama doktoruna sor oda aynı şedyi söyleyecektir.hiç belli olmaz.Rabbim gönlüne göre versin inş:emir_bebek:

evet öyle dedi ama ben çok üzgünüm çünkü daha önce de 4. 95 i gördüm sonu hüsran olmuştu

Canim sen kendini negatife hazirla ama cok da uzme kendini. Insallah p.tesi yukselir.
ne desek bos ne kadar uzuldugunu tahmin edebiliyorum. inan bana sonra kaybetmektense en basindan negatif cikmasi daha iyi. ben 2 bebegimi de 8 haftalikken kaybettim ve keske en basindan negatif ciksaydi dedim.

arkadsım üzülme ya belki yükselir biz böyle dua edelim gün doğmadan neler dogar inş pzt. güzel bi haber veririsin bizlere dualarımız senınle:olmaz:kaydirigubbakcemile5

saolun kızlar yaa ama umudum hiç kalmadı bari6 olsaydı 5 ten yüksek derdim öyleki tam sınırda...hiç olmamış gibi davranmak istiyorum bi daha baktırmak istemiyorum :(

hakkında hangisi hayırlı ise o olsun inşallah..üzülme diyemicem insan nasıl üzülmezki..yanında olduğumu bil ..

canım çok saol hepiniz çok saolun zaten sizinle rahatlıyorum desteklerinizle kendime gelmeye çalışıyorum iyi ki varsınız

Back
X