Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün 16. günüm canım benim 300 leri bulmalıymışnasıl devam edeceğini de yine bekleyerek göreceğim galiba.. ne başlık seçmişim ama..
kızlar hocayla konuştum pazartesi bi daha kan istedi şansın yüzde 40 larda dedi. iğne verdi 3 tane..pazartesi 150 yi geçersen şans artar dedii.. dualarınıza çok ihtiyacım varr nolur bol bol dua edin bana
düşük kanaması değil canım.eğer öyle olsaydı değerin de düşerdi.benim 1 hafta sürdü.üstelik adet kanaması gibiydi.meğer yerleşme kanamasıymış o.dr.um da değerlerimi gördükten sonra öyle söylemişti.zaten yerleşme değilde düşük kanaması ya da adet kanaması olsaydı şu anda adet görüyor olmazdım herhalde..değerlerin yükseldikten sonra bile aynı şekilde yatmaya devam et canım.ben şimdi suçluluk duymaya başladım yeterince yatmadım diye...
eğer artışlar bugünki gibi olursa bence p.tesi günü değerin 150 yi geçer. merak etme canım dualarım hep seninle çünkü şu anda senin neler hissettiğini çok iyi biliyorum ben de yaklaşık 4 ay önce dış gebelikte aynı şeyler yaşamıştım 2 ay içinde 15 ten fazla test yapmıştım ve her testten sonra bir umut ışığı beklemiştim ama değerler hiç düzenli artmamıştı dr yine de son ana kadar kesin dış gebelik teşhisi koymadı. senin değerlerin ise gayet güzel bir şekilde artıyor bence sakın üzme kendini de bebeğini de
Allah yardımcınız olsun,yüzünüzü güldürsün inşallah.
idilciğim ümitlerimizin bitme noktasına geldiği anda bence osman hocanın söylediği % 40 çok iyi bir ihtimal. en azından şansın var. hem de çok küçük değil.
tekrar ediyorum. lütfen moralini bozma, bebeğinle konuş, okşa onu. konsantre ol ve dua et. sevdiklerinden de rica et, dua etsinler. sen de ümidini kesmeden sabırlı bir şekilde dua et. beslenmene dinlenmene dikkat et.
haber bile izleme. sadece pozitif hikayeler unutma bunu
allah yardımcın olsun canım. o kadar çok istiyorum ki pazartesi 200 oldu demeni, heyecanla bekliyorum... kaydirigubbakcemile2
öpüyorum...[/QUOTE
canımm benim inan 4 gözle seni bekliyodum..inşallah canım iyiye gideriz hep içim umut dolu. heyecan dolu..osman hoca %50-60 düşük riskimiz var ama geri kalanı da devam edicek demek dedi. dış gebelik olduğunu düşünmüyorum dedi.. takviye iğne verdi.. inşallah bebeğim kalıcak benimle.. maya anneleri klübü kurucaz seninle...inşallah canımm.. sen nasılsın;? durumun nasıl?