• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabreden Dervi, muradna er.....?

bugün 16. günüm canım benim 300 leri bulmalıymış :( nasıl devam edeceğini de yine bekleyerek göreceğim galiba.. ne başlık seçmişim ama..

ayyy çok güldüm vallaa :roflol: hakkikaten ne başlık seçmişsin seninle birlikte burda herkes sabrediyor inşallah değerin 300 leri geçer :Saruboceq: dularımız seninle canım...
bu başlığı da mutlu sonla tamamlarsın umarım..

valla içime mi doğmuş ne tam bi soru işareti ??? umuyorum canım şansım yükseldi az da olsa dualarınızı bekliyorum rabbime sığındım ama sanki bebeğim kalacak gibi bi his var içimde.. inşallaahh

canım son değerin iyi katlamış bence ve kaç gündür bebeğin seninle.hadi bakalım iyi gitmeye başladı gibi.inşallah pazartesi günü 4-5'e katladığını görürüz.kalbimiz seninle.fakat pc.nin başında fazla kalma,dinlen.

saol hayatım yok yatıyorum sehpaya koydum arada bakıyorum.. masal diyorum ki acaba yerleşme kanaması olabilir mi dün ve önceki günki bugün tamamen kesildi kanamam..belki iyi artar artıkk inşalaaahh

düşük kanaması değil canım.eğer öyle olsaydı değerin de düşerdi.benim 1 hafta sürdü.üstelik adet kanaması gibiydi.meğer yerleşme kanamasıymış o.dr.um da değerlerimi gördükten sonra öyle söylemişti.zaten yerleşme değilde düşük kanaması ya da adet kanaması olsaydı şu anda adet görüyor olmazdım herhalde..değerlerin yükseldikten sonra bile aynı şekilde yatmaya devam et canım.ben şimdi suçluluk duymaya başladım yeterince yatmadım diye...

kızlar hocayla konuştum pazartesi bi daha kan istedi şansın yüzde 40 larda dedi. iğne verdi 3 tane..pazartesi 150 yi geçersen şans artar dedii.. dualarınıza çok ihtiyacım varr nolur bol bol dua edin bana

eğer artışlar bugünki gibi olursa bence p.tesi günü değerin 150 yi geçer. merak etme canım dualarım hep seninle çünkü şu anda senin neler hissettiğini çok iyi biliyorum ben de yaklaşık 4 ay önce dış gebelikte aynı şeyler yaşamıştım 2 ay içinde 15 ten fazla test yapmıştım ve her testten sonra bir umut ışığı beklemiştim ama değerler hiç düzenli artmamıştı dr yine de son ana kadar kesin dış gebelik teşhisi koymadı. senin değerlerin ise gayet güzel bir şekilde artıyor bence sakın üzme kendini de bebeğini de

düşük kanaması değil canım.eğer öyle olsaydı değerin de düşerdi.benim 1 hafta sürdü.üstelik adet kanaması gibiydi.meğer yerleşme kanamasıymış o.dr.um da değerlerimi gördükten sonra öyle söylemişti.zaten yerleşme değilde düşük kanaması ya da adet kanaması olsaydı şu anda adet görüyor olmazdım herhalde..değerlerin yükseldikten sonra bile aynı şekilde yatmaya devam et canım.ben şimdi suçluluk duymaya başladım yeterince yatmadım diye...

benim iki gün sürdü inşallah bebeğim tutunmuştur :) pazartesiye kadar kalkmıycam bide iğne verdi prolüton deport diye tutnmaya destekmiş..yatıcam hep..kısmetse olacak kısmet değilse gidicek ama dediğin gibi içim rahat etsin..

eğer artışlar bugünki gibi olursa bence p.tesi günü değerin 150 yi geçer. merak etme canım dualarım hep seninle çünkü şu anda senin neler hissettiğini çok iyi biliyorum ben de yaklaşık 4 ay önce dış gebelikte aynı şeyler yaşamıştım 2 ay içinde 15 ten fazla test yapmıştım ve her testten sonra bir umut ışığı beklemiştim ama değerler hiç düzenli artmamıştı dr yine de son ana kadar kesin dış gebelik teşhisi koymadı. senin değerlerin ise gayet güzel bir şekilde artıyor bence sakın üzme kendini de bebeğini de

canımm çok teşekkür ederim..belki de senin mucizenin ardından benimki gelir..iyiki varsınız..destekleriniz için hepinize teşekkür ederimm..umudum artıyo her geeçen gün bebeğimi bana bağışlasın rabbim inşallah..

idilciğim ümitlerimizin bitme noktasına geldiği anda bence osman hocanın söylediği % 40 çok iyi bir ihtimal. en azından şansın var. hem de çok küçük değil.

tekrar ediyorum. lütfen moralini bozma, bebeğinle konuş, okşa onu. konsantre ol ve dua et. sevdiklerinden de rica et, dua etsinler. sen de ümidini kesmeden sabırlı bir şekilde dua et. beslenmene dinlenmene dikkat et.
haber bile izleme. sadece pozitif hikayeler unutma bunu kaydirigubbakcemile4

allah yardımcın olsun canım. o kadar çok istiyorum ki pazartesi 200 oldu demeni, heyecanla bekliyorum... kaydirigubbakcemile2

öpüyorum...

idilciğim ümitlerimizin bitme noktasına geldiği anda bence osman hocanın söylediği % 40 çok iyi bir ihtimal. en azından şansın var. hem de çok küçük değil.

tekrar ediyorum. lütfen moralini bozma, bebeğinle konuş, okşa onu. konsantre ol ve dua et. sevdiklerinden de rica et, dua etsinler. sen de ümidini kesmeden sabırlı bir şekilde dua et. beslenmene dinlenmene dikkat et.
haber bile izleme. sadece pozitif hikayeler unutma bunu kaydirigubbakcemile4

allah yardımcın olsun canım. o kadar çok istiyorum ki pazartesi 200 oldu demeni, heyecanla bekliyorum... kaydirigubbakcemile2

öpüyorum...[/QUOTE

canımm benim inan 4 gözle seni bekliyodum..inşallah canım iyiye gideriz hep içim umut dolu. heyecan dolu..osman hoca %50-60 düşük riskimiz var ama geri kalanı da devam edicek demek dedi. dış gebelik olduğunu düşünmüyorum dedi.. takviye iğne verdi.. inşallah bebeğim kalıcak benimle.. maya anneleri klübü kurucaz seninle...inşallah canımm.. sen nasılsın;? durumun nasıl?

canım değerin artmış sevindim inşallah yükselmeye devam eder aman kalma yerinden dinlen iğneleri bile evde yaptır dışarı çıkma sabret az kaldı yavaş ilerliyor ama inşallah sonu güzel olur :)

canımm inşallah benim de içimde bi umut var.. hazyırlısı ile pazartesi bi olsa da değer fırlasa diye dua ediyorum.. sen nasılsın?

canım bende 2. denemye 22 temmuzda doğum kontrol hapı vitamin ve aspirin ile başlıyorum sonra lucrin, puregon vs biliyosun gidişatı başlıcam işte inşallah sonum güzel olur allah yardımcımız olsun ne emekler ne çabalar sarfediliyor umarım boşa çıkmaz

amin canım inşallah iyi haberler verirsin moralini yüksek tut bi de ne derlerse desinler iyi dinlen..ben dinlenmedim şimdi suçluluk duyuyorum..inşallah güzel haberlerle şenlenirizz

aynen canım katılıyorum dr 3gün dinlesen yeter demişti bende çok yatmamıştım. o yüzden bu sefer sonuca kadar dışarı çıkmamayı düşünüyorum nasip kısmet varsa nasipte olur ne diyelim artık

Back
X