- 23 Ocak 2008
- 439
- 0
- 96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmmm en başından beri ilgi ve merakla okuyordum çok sevindim süper oldu bu..... hafta böyle devam etsin inşallah tebrikler :sm_cool:
harıka canım ya................çokkk guzel...........sağlıkla ınş
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allaha emanet ol tebrikler......
çok sevindim canım ya Rabbim yüceliğini bir kere daha gösterdi zor oldu bu bebeğin varlığını anlamak senin için nazlı bir bebek olacak annesi inş.Sağlıkla kucağına almanı diliyorum...
canım cok sevindim bugunku degerin harika gecen haftalarda hep takip etmistim guzel rabbim ol demis senin miniklerde tutunmuslar iste daha guzeli var mi.... insallah saglikli bir gebelik gecirip sonrada saglıkla yavrularını kucagina alırsın.
benimde durumum senin gibi 12. gun bugun ve degerim 16 cikti. doktorun sana verdigi bir igne vardı prolutan mi demistin ne icinmis o acaba bende doktoruma sorsam mı diyorum.
gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın..
idil tanışmıyoruz ilk defa yazıyorum ama bende anne olmak isteyen bir anne adayıyım.baştan sona inanılmaz heyecanla okudum.hatta kocaman bir parça düşürdüm dediğinde nasıl içim gitti bilemezsin.mutlu sonla biten film gibi oldu.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı bütün anne olmak isteyen herkese inşallah.
idil canım hayırlı olsun, rahat ol artık, bebişlerin seninle ve daha bi 8 ay daha bırakmayacaklar, hayırlı olsun.
canım çooook sevindim.artık endişelenme.çok savaş verdi bebeğin.bence herşey çok iyi gidecek.gözün aydın.