Sabredenler Kulübü 2012 :)

ahsenelkasas canım yazdıklarını okudum ama çook üzülerek, evet bazen bu duygular sırtımıza her günden daha fazla yükleniyor, taşıyamaz hale geliyoruz,
ve bir şekilde içimizi döküyoruz...

elbette biliyoruz sağlıklıyız ve çok şükür diyoruz.. ama ... işte hep amalarımız olabiliyor... ben de senin buraya yazıp bir nebze gönül ferahlığı duyduğunu hissediyor ve hak veriyorum kuzum...

bak yarın hamiş kalınca tebessüm edeceğiz okuyup :34:

raavis canım kolaylıklar diliyorum sana kuzum, Rabbim kolay doğumlar nasip etsin.

egemn size de geçmiş olsun kuzum, inş hemen iyileşirsiniz..

ayy kimselerr yok kendi kendime kaldım :1: bir gören olsa kendi kendine konuşuyor hayırdır der yahu :1:
ben kaçtımmmm :54:

iyi gecelerrr :54:

bir de sdtive cim hiç gelmemiş bugün merak ettim, gerçi iş yoğunluğu vardı değil mi...

sinhusum, betselim ve diğerleri öpüyorum herkesi, seldacımmm hiç den gelemiyoruz bu aralarr :31:

raavis canım kolaylıklar diliyorum sana kuzum, Rabbim kolay doğumlar nasip etsin.

egemn size de geçmiş olsun kuzum, inş hemen iyileşirsiniz..

ayy kimselerr yok kendi kendime kaldım :1: bir gören olsa kendi kendine konuşuyor hayırdır der yahu :1:
ben kaçtımmmm :54:

iyi gecelerrr :54:

bir de sdtive cim hiç gelmemiş bugün merak ettim, gerçi iş yoğunluğu vardı değil mi...

sinhusum, betselim ve diğerleri öpüyorum herkesi, seldacımmm hiç den gelemiyoruz bu aralarr :31:

ah kuzuuuum ya hiiiç sorma, bugün öğlen yemeği yemeğe vaktim olmadı biliyor musun :53::53: sabah eğitime girdim eğitimden çıktım, toplantıya gittim, ofise döndüğümde saat 5i geçiyordu. biraz işlere bakıp maillerimi kontrol edip bitirdim mesaiyi. akşam eşim yok diye anneme gittim ve yeni geldim evime... öyle yoğunum ki anlatamam, sonbahar böyle oluyor. yazın işyerinde sıkıldığım günlerin acısı çıkıyor yani...

sizlerle sohbeti de özledim, hızlıca baktım da kızların canı sıkılmış herhalde. havaların da etkisi var tabi. depresif oluyor insan. arada bende de oluyor ama işlerden depresyona girmeye vakit bulamıyorum bu ara :1::1:

ama öyle yorgunum ki namazlarım da kaldı... :14::14: en çok buna üzülüyorum ama hiç halim yok. sabah namazına kalkıyorum genelde ama kazaya kalanları kılacağım vakitte ciddi boyutta yorgun oluyorum. ne muyfağımı toplayabildim, ne de askıdaki çamaşırları...yoğun çalışmak kadına göre değiş hakikaten... Rabbim ibadetleri eksiksiz yapabilmeme yardım eder inşallah :16::16:

yumurtlama zamanım da yaklaşıyor kızlar, ama 2-3 aydır yumurtlamıyorum size de söylüyorum. ne batma var ne de akıntı. bu ay da aynısı olabilir. sanırım böyle olunca fikren de tedaviye hazırlanıyorum. oluruna bırakma fikrine iyicealıştım. Kurban olduğum Rabbim hayırlısını versim hakkımda. öncelikle eşimle ikimize sağlık versın değil mi :16::16:

inşallah yarın girebilirim nete de konuşuruz canlarım, hepinize iyi geceler

kızlar merhaba

çok yoğunum çoookk öğleden sonra benim dersler sabah kalkıp yemek falan yapıyorum akşam eve geldiğimde halim olmuyor askıda 2 gündür duran çamaşırları ancak az önce topladım o derece tembelim yani. bazen giriyorum çok duramıyorum nette

zaten 1 haftadır geçmeyen bel ağrım var. bel ağrısı durup dururken olmaz dimi benim bir ortapediste gitmem lazım haftaya vakit bulursam gideceğim.

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49: :52: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]6 kasım
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]23 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]:49: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]:48:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]8 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]9 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]12 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]15 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sdtive arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Günaydın yavru ceylanlarııııııııııımmmmmmm :21: gününüz çoook güzel ossun emiii :16:

Periii kuzuumm bu sabah aklımdan geçtin dün hiç gelmedi acaba nerde diye aneemm sabah baktım gelmiçsin yazmış gitmişsin :16: Seninle sanki yıllardır konuşmuyorum gibi hissediyorum kendimi özledim valla kuzumuu :16:

Günaydın canlarım,
bir dua günümde yine birlikteyiz :1::1::1:
dua eden edemeyen herkesten Allah razı olsun :16::16:
herkese de hayırlı cumalar demiş olıyım...
belki bugün düne göre daha çok gellebilirim buraya...
görüşürüz

günaydın kızlar,bgn kardeşimle gezmelerdeyim:32: hepinize hayırlı cumalar,sdtiveciğim rabbim mübarek gün yüzü suyu hürmetine kalbinden geçen btn dua ve dilekleri hakkında hayırlı kılarak nasip etsin:16: hadi öptğm hepinizi,görüşürüz:10:

tünaydin kuzular bugun temizlik yapcam gelemicem sanırım sdtive Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin
60gelsinim friedmanım egemnim raravis betsel ve heskesleriiii kocaman öptümmmmmmmmmmmmm:54::54:

Cnm sen neden tup bebek yaptırcan sebebınız ney..
Hoş benle aynı gun transferi olan bı kız vardı ıkı senedır olmamış cocukları ve ne kadında ne erkekte sorun yokmuş tup bebek doktoru 1 sene daha bekleyın demıs ama sabırsızlığından bekleyememıs ..

kuzum pco var bende biliyorsun ben 2 yıldır tedavi görüyorum yumoşum büyümüyor..

bu yüzden tüp bebek le deneyecez şansımızı dedik...

kısmet

kuzular tüp bebek merkezinden geldim şimdik....

doktora 2 yılda görüğüm tedavinini doayasını verdim yaşadıklarımı birbir dinlediler... allahım bir sağlık kurumunda doktarundan hemşiresine seni özel hissettiriyorlar

doktar çok sıcak cana yakın herşeyi dinledi not etti ilgi alaka süper dediki hiç aşılama yapıldımı dedi yok dedim filmim çekilemedi ki dedim anlattım film çekilirken yaşadıklarımı ve ardından olanları anlattım çekilemedim dedim tamam dedi sana anestezi ile film çektirelim dedi iğnelerimide verdiler bu arada yarın başlıyorum çarşambaya kontrole gidecem yumoşlara bakılacak hemde filmim çekilecek... vakit kaybetmemek için hepsini bu ay yapacaklar öyle işte

bundan sonrakileri adım adım size yazarım orda kabloısuz ağda var giderken laptopumu götürürrüm aşılamada 2 saat yatacakmışım orda :D

eloserce,inş hakkınızda hayırlısı olur canım.bence tedavide en önemli şey iyi bir doktora denk gelmek ve doktora kanının ısınması.öyle olunca baştan morali iyi oluyor insanın,inş sonucu da çokkkk güzel olur.

sdtive canım,senin de hakkında herşeyin en hayırlısını versin rabbim,ben sana nedense hep ikiz bebek için dua etmek istiyorum, kendim gibi :34: inşşş rabbim seni de çok bekletmeden hayırlı ve sağlıklı ikiz evlat nasip eder sana :16:

bu arada herkesin cuması mübarek olsun,hayırlara ve güzelliklere vesile olsun inşşş.
ben ara ara gelip bi kolaçan ederim ortalığı:34: görüşürüzzz:16:

ahsenelkasas canım yazdıklarını okudum ama çook üzülerek, evet bazen bu duygular sırtımıza her günden daha fazla yükleniyor, taşıyamaz hale geliyoruz,
ve bir şekilde içimizi döküyoruz...

elbette biliyoruz sağlıklıyız ve çok şükür diyoruz.. ama ... işte hep amalarımız olabiliyor... ben de senin buraya yazıp bir nebze gönül ferahlığı duyduğunu hissediyor ve hak veriyorum kuzum...

bak yarın hamiş kalınca tebessüm edeceğiz okuyup :34:

inşşş canım yaa,inşşş burda hamişliği bekleyen tüm arkadaşlarımızla birlikte çok beklemeden hayırlı ve sağlıklı bebişlere kavuşuruz.Rabbim tez zamanda sağlıklı bebeklere gebe kalmayı nasip etsin hepimize:16::16:

eloserce,inş hakkınızda hayırlısı olur canım.bence tedavide en önemli şey iyi bir doktora denk gelmek ve doktora kanının ısınması.öyle olunca baştan morali iyi oluyor insanın,inş sonucu da çokkkk güzel olur.

sdtive canım,senin de hakkında herşeyin en hayırlısını versin rabbim,ben sana nedense hep ikiz bebek için dua etmek istiyorum, kendim gibi :34: inşşş rabbim seni de çok bekletmeden hayırlı ve sağlıklı ikiz evlat nasip eder sana :16:

tşk ederim... evet doktor öyle ilgilendiki hemşire hepsi çok cana yakın bağırığ çağırma yok hatta nerdeyse beni tepelerine alacaklardı.... .

friedman bacııı listede benim batı 8 kasım yapar mısın..

bu ay aşılama olacam rabbim kısmet ederse eğer....

tüp bebeğe gerek kalmaz inş.....

kuzular tüp bebek merkezinden geldim şimdik....

doktora 2 yılda görüğüm tedavinini doayasını verdim yaşadıklarımı birbir dinlediler... allahım bir sağlık kurumunda doktarundan hemşiresine seni özel hissettiriyorlar

doktar çok sıcak cana yakın herşeyi dinledi not etti ilgi alaka süper dediki hiç aşılama yapıldımı dedi yok dedim filmim çekilemedi ki dedim anlattım film çekilirken yaşadıklarımı ve ardından olanları anlattım çekilemedim dedim tamam dedi sana anestezi ile film çektirelim dedi iğnelerimide verdiler bu arada yarın başlıyorum çarşambaya kontrole gidecem yumoşlara bakılacak hemde filmim çekilecek... vakit kaybetmemek için hepsini bu ay yapacaklar öyle işte

bundan sonrakileri adım adım size yazarım orda kabloısuz ağda var giderken laptopumu götürürrüm aşılamada 2 saat yatacakmışım orda :D

canım, hadi hayırlısı olsun...
bu topikte ilk aşılamayı ben yaptıracağım galiba diyordum kiiii, sen birinci oldun :34::34: yolları aç bakalım elifim, ben de arkandan geleceğim yeni yılda... filmle aşılama aynı ay oluyormuş demek öyle mi... bazen rahim filmi çektirenlere korunun diyorlardı, öyleyse bu çok da gerekli değil. inşallah ilk aşılama tutar kuzum da tüp bebekle uğraşmanız gerekmez. maddi olarak daha zorlayıcı ya tüp bebk o açıdan diyorum. gelişmeleri çok merak ediyorum, kablosuz net olduğu iyi olmuş :1::1:

canım fiyat olarak ne çıkardılar, benim de bir fikrim olsun diye soruyorum

amin kuzum amin, annemin arkadaşı da falda ikiz görmüş. belki de doğal yoldan olmaz da yardımcı yollara, aşılamaya falan geçersek olabilir ikiz. yoksa benim ailemde ikiz yok hiç. ama ikiz bebk de çok zor, bebklikleri de büyümüş halleri de zor. Rabbim hayırlısını versin :16::16:

canım, hadi hayırlısı olsun...
bu topikte ilk aşılamayı ben yaptıracağım galiba diyordum kiiii, sen birinci oldun :34::34: yolları aç bakalım elifim, ben de arkandan geleceğim yeni yılda... filmle aşılama aynı ay oluyormuş demek öyle mi... bazen rahim filmi çektirenlere korunun diyorlardı, öyleyse bu çok da gerekli değil. inşallah ilk aşılama tutar kuzum da tüp bebekle uğraşmanız gerekmez. maddi olarak daha zorlayıcı ya tüp bebk o açıdan diyorum. gelişmeleri çok merak ediyorum, kablosuz net olduğu iyi olmuş :1::1:

canım fiyat olarak ne çıkardılar, benim de bir fikrim olsun diye soruyorum

amin kuzum amin, annemin arkadaşı da falda ikiz görmüş. belki de doğal yoldan olmaz da yardımcı yollara, aşılamaya falan geçersek olabilir ikiz. yoksa benim ailemde ikiz yok hiç. ama ikiz bebk de çok zor, bebklikleri de büyümüş halleri de zor. Rabbim hayırlısını versin :16::16:

cnm benim gittiğim emrkez özel hatta sormulştum sana ankara merkezli diye..

bu sabah gittim muayene ettiler adetin 2, günü diye kan aldılar 200 tl verdim muayene ve tahlil için özel diye ..

rahim filmimi tüp bebek soktoru kendisi çekecek özel bi yerden randevu aldılar benim için anestezili olacak 650 tl miş film çünki ben sorunluyum daha önce çekemeilder inş tüpşerde sorun çıkmaz ise 10 tane iğne olmamgerekşiyor iğneleri indirimkli merkez tedarik ediyor benim için 200 tl 10 adedi eczanede 300 tl miş

aşılamada 600 tl tutacak sperm yıkama işlemi falan hepsini kendileri yapacaklar aşılama yapılacağı gün eşim benden önce gidecek verecek onlar sperm yımama işlemini orda yapıyolarmış hazır olunca hebr verecekler ben gidecem orda işlemi yapacaklar..

bakalım filmin çekilecği ay hamile kalma olayı şu yüzdenmişsordum onuda film çekilmeden önceki zaman korunmak lazım geliyomuş çünki hamilelik oluşursa film zararlı ışık saçtığı için bebeğe zarar veriri düşürürümüş ama filmden sonra bişe olmaz dedi doktor..

kendi doktorumuarayıp sordum hepsinden haberim var doktorun beni aradı dedi önce aşılama dene belkide o kadar para harcamana gerek kalmaz dedi bende güvendim samimiyuetlerine ve sıcaklıklarına eşimde para önemli değil dedi gereken ne varsa yapalım dedi öyle... inş bende tek aşıöamada tutar sendede gerek kalmaz aşılama kuzum bebişin gelir sana...

Back
X