• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

ikisini birlikte içince sütteki kalsiyum,pekmezde kanla ilgili demir vb.vitaminler birbirini götürüyormuş,sadece bir içecek gibi oluyormuş.etkileşime girince ölüyor kalsiyum,vitamin,demir.
ben de yeni öğrendim.

cnm valla öyle diyorlar ben de duydum ama ben içmeye devam edicem çünkü başka türlü pekmez tüketemiyorum :)

ne bileyim bir de kuzenimin doktoru tavsiye etmişti zararlı ya da faydası olmayan bişey olsa tavsiye etmez diye düşünüyorum :))

sen nasılsın buarada? bebiş nasıl?

canlarım biraz daha iyiyim şimdi hafifledi gibi ağrım..biraz araştırdım böyle ağrılar oluyomuş rahim doğuma hazırlanıyomuş son ayda ama işte psikolojimi bozuyor :) eşim de delirdi benle beraber dün gece rüyasında doğuruyomuşum bugün 50 kere aradı :) sanki doğursam haber vermicem herife işte böyle bizimki bu ay ha geldi ha gelcek diye geçicek galiba :))

canım dediğin gibi bu haftalarda gayet normal,hatta bazen etrafımda bikaç kere hastaneye giden duydum doğum başladı diye.inşallah dilediğin gibi tam zamanında gelir yavrun,erken gelmesinden korktuğun için bu sancıları doğumla kıyaslaman normal,yüreğini ferah tut,bebiş geleceği zamanı bilir,erken de olsa:16::16::16:

ya anlatamam perihancım, gerçekten o kadar kalben istiyorum ki daha az işte yıpranmayı, daha az vakit geçirmeyi. resmen hayatı kaçırıyormuşum gibi geliyor. zaten ömür ne kadar ki? İnşallah bir fırsat çıkar önüme. Resmen sabah 8 akşam 7 işteyim, 7-8 saat uyuyorsun. günün o kadar az vakti bana kalıyor ki. Şimdiki aklım olsa öğretmen olurdum... Artık kocam zengin olsun da çalışmıyım diye bekliyorum :1::1:

inşallah dediğin gibi o bebek telaşlarını yaşarım. isteğim her geçen gün artsa da bebek olacağına inancım azalıyor :(

canım benim onlar vakit saatini bekliyor, haliyle bizi de bekletiyor yaramazlar... içini ferah tut, çok şükür eşinle her şey yolunda tatlım, sağlık sıkıntısı yok...:34: :nazar:

miniğin sana da süpriz yapacak bak gör :34:

cnm valla öyle diyorlar ben de duydum ama ben içmeye devam edicem çünkü başka türlü pekmez tüketemiyorum :)

ne bileyim bir de kuzenimin doktoru tavsiye etmişti zararlı ya da faydası olmayan bişey olsa tavsiye etmez diye düşünüyorum :))

sen nasılsın buarada? bebiş nasıl?

dün akşam ilk kez denemiştim,çok güzel gelmişti.ama öğrenince duruldum bir anda.kansızlık için pekmeze,kalsiyum demir için süte ihtiyacım var.ikisi bir arada çıkıyordu valla.:1:

dün akşam ilk kez denemiştim,çok güzel gelmişti.ama öğrenince duruldum bir anda.kansızlık için pekmeze,kalsiyum demir için süte ihtiyacım var.ikisi bir arada çıkıyordu valla.:1:

ben sütü normal de tüketiyorum gerçi sadece 1 bardak pekmezle tüketiyorum..dolabı açtıkça 1 bardak süt alıp içiyorum mutlaka hatta aklıma gelmişken 1 bardak daha içeyim bari :)

olmazsa tahin pekmez fln mı yapsam hoş onu da sevmem ki :) off off o kadar alışmışım ki abuk subuk beslenmeye faydalı şeylerin hiçbirini sevmiyorum...

bir de mide yanmam var ki fena maden suyu içmeden duramıyorum en az 1 tane..hatta renie kullanıyorum onlarsız geçen günüm yok bulantılar bitince bunlar başlıyor gözünü korkutmak gibi olması cnm..

ya başından beri birsürü problem çıktı hamileliğimde o kadar yer etmişki heran bişey olacak korkusu şimdi de kurtulamıyorum bu duygudan..doktor da gözümü korkutmuştu zaten şidi sancım oldukça acaba mı diyorum..

çok güzeeelllllllll yaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutlu oldum inan şimdi gördüm,çok teşekkür ederim güzide güzel arkadaşım.dün kan tahlili yaptırdım,buğünde idrar tahlili malesef negatif canım:(((( heralde hasta olucam buğün yarın:((( inan çok fazla üzülmedim,çabuk toparladım saniyeler sürdü,hiç içime doğmuyodu,kendimi alıştırmıştım zaten en kötüsüne.

buğün kayınvaldemi doktora götürdüm,gittiğim doktorda o hastanede eşim ısrarla sor dedi buğün tahlil yapsak çıkarmı diye,tabi dün yaptırdığımdan haberi yoktu,doktor bile meraklı bi şekilde yaptırdınız mı,sonuç nedir diye sordu,inan benden meraklıydı:))) eğer adet olursan adetin 3.günü gel 2.aşılama yapıcaz dedi öğrenmiş oldum tüp bebeği 1.aşılamadan sonra yapar diye bekliyodum,ama bana yapabileceğini söyledi istersek,sence nasıl olur 2.aşılama yapılmadan tüp bebek yapmak???

ya biraz önce yine izledim haberleri ne olmuş öyle ya o nasıl bi kasırga,sizden uzak bi yerdir inşallah,gerçi uzaklaştığını söylüyolar ama sen yinede dikkat et.

dün gecede güzeldi bu arada eşim unutmuş d.günümü fırsat bu fırsat deyip yapmadığı şeyleri yaptı,yemekler,hediyeler,pastalar sis eşliğinde çok güzeldi yaaaa,keşke hep unutsa:)))

ikisini birlikte içince sütteki kalsiyum,pekmezde kanla ilgili demir vb.vitaminler birbirini götürüyormuş,sadece bir içecek gibi oluyormuş.etkileşime girince ölüyor kalsiyum,vitamin,demir.
ben de yeni öğrendim.

canlarım şimdi gıda mühendisi kimliğimle konuşuyorum :34::34: birbirlerini öldürmüyor demir ve kalsiyum ama kalsiyum demiri bağladığı için sizin vücudunuz ondan faydalanamıyor. süt ürünlerinin yaptığı şey bu. demir içerikli şeyleri c vitamini ile tüketmek lazım, c vitamini emilimi arttırıyor, vücut daha fazla yararlanıyor. o yüzden mesela pekmezi taze sıkılmış portakal suyuna karıştırabilirsiniz.

canım benim onlar vakit saatini bekliyor, haliyle bizi de bekletiyor yaramazlar... içini ferah tut, çok şükür eşinle her şey yolunda tatlım, sağlık sıkıntısı yok...:34: :nazar:

miniğin sana da süpriz yapacak bak gör :34:

keşke öyle olsa kuzum yaaa... dile kolay 1 senedir bebek hasreti çekiyorum :14: etrafımda bir sürü insan bu süreçte ya doğurdu ya da hamile. hatta bir çoğu korunurken hamile kaldı. isyan değil ama yalvarıyorum Rabbime bizden de bu mutluluğu esirgemesin diye

çok güzeeelllllllll yaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutlu oldum inan şimdi gördüm,çok teşekkür ederim güzide güzel arkadaşım.dün kan tahlili yaptırdım,buğünde idrar tahlili malesef negatif canım:(((( heralde hasta olucam buğün yarın:((( inan çok fazla üzülmedim,çabuk toparladım saniyeler sürdü,hiç içime doğmuyodu,kendimi alıştırmıştım zaten en kötüsüne.

buğün kayınvaldemi doktora götürdüm,gittiğim doktorda o hastanede eşim ısrarla sor dedi buğün tahlil yapsak çıkarmı diye,tabi dün yaptırdığımdan haberi yoktu,doktor bile meraklı bi şekilde yaptırdınız mı,sonuç nedir diye sordu,inan benden meraklıydı:))) eğer adet olursan adetin 3.günü gel 2.aşılama yapıcaz dedi öğrenmiş oldum tüp bebeği 1.aşılamadan sonra yapar diye bekliyodum,ama bana yapabileceğini söyledi istersek,sence nasıl olur 2.aşılama yapılmadan tüp bebek yapmak???

ya biraz önce yine izledim haberleri ne olmuş öyle ya o nasıl bi kasırga,sizden uzak bi yerdir inşallah,gerçi uzaklaştığını söylüyolar ama sen yinede dikkat et.

dün gecede güzeldi bu arada eşim unutmuş d.günümü fırsat bu fırsat deyip yapmadığı şeyleri yaptı,yemekler,hediyeler,pastalar sis eşliğinde çok güzeldi yaaaa,keşke hep unutsa:)))

oh nihayet, ben de bunalima falan girdin sandim, uzuldum:(((
kasirga bitti cok sukur, simdi yaralari sariyoruz. elektrik ve gaz kesiln yerler var cok...biz de sorun yok, bazi pencerelerin pervazlari oynadi sadece...isyerleri yeni yeni aciliyor ama cogu hala kapali cunku elektrik yok. termin santralleri fena vurmus...
simdi canim asilama olayi soyle...sigortaliysaniz zaten iki ya da uc kere mi ne asilama yaptirmaniz gerekiyor tup bebekden once...yani tup bebek icin saglik raporu cikarmaniz icin...
eger oyle ise yaptircaksin zaten, sorun yok, ama tp bebegi kendiniz karsilayacaksaniz uc dort ay daha normal yolla dener oyle gecerdim tup bebege. bir sure daha normal yol dememin nedeni tup bebek yaptiracak olmanin rahatligi ve stressizligi ile belki dogal yoldan gelir senin bebis...
benim esimin oyle romantik gosterileri olmaz, alistim zaten artik:27:ama cok comerttir sagolsun, alisveriswn bahsetsem hemen cikarir verir eee bilir tabi benim elimin sIkI oldugunu, kartini cok gerekmedikce kullanmayacagimi:27:,,,ama bir gun cok pis surpriz yapacagim:98:
bu arada kendi parami kendim kazanmayi oyle ozledim ki...:126:...

Son düzenleme:
canlarım biraz daha iyiyim şimdi hafifledi gibi ağrım..biraz araştırdım böyle ağrılar oluyomuş rahim doğuma hazırlanıyomuş son ayda ama işte psikolojimi bozuyor :) eşim de delirdi benle beraber dün gece rüyasında doğuruyomuşum bugün 50 kere aradı :) sanki doğursam haber vermicem herife işte böyle bizimki bu ay ha geldi ha gelcek diye geçicek galiba :))

canımmm nasılsın az kaldı dimi senin doğuma. canım benim nasıl düşünüyorsun sezeryanmı yoksa normalmi? kaç gün kaldı. son günlerinin tadını çıkar.

çok şükür canım ya çabuk toparladım,hazırlıklıydım.aynen kendimi tüp bebeğe hazırladığım için daha rahatım,aşılamanın normal yoldan bi farkı olmadığı için umut bağlamadım.

kasırgadan dolayı toparlanma sevindim,çok kötüydü ya.geçmiş olsun canım.

şimdiye kadar alışverişin dibine vurmadığın kabahat:)) biz bayanlarda hep vardır aman idareli olalım diye ama bizde eşim benim tam tersimdir fazla para harcar,hatta abartı harcar.

günaydın kızlaaar:16: dün akşam yine koltukta uyuyakalmışım (hamilelikten beri akşam 8:30 yatıyorum,sabah 6:30 kalkıyorum:53:) neyse dün akşam uyurken eşime demişim ki bebek emdi mi? o da hıhı emdi gitti yattı demiş ben de geri uyumuşum:1: sabah anlattı ne güldüm ya:9: gece gündüz hep aklımda,hep o'nu düşünüyorum,geceleri durduk yere uyanıyorum,hayal kuruyorum,dua ediyorum..dün de sinhusla sohbet etmiştik,rüyamda karnım çıkıyodu:49: ayy gelse o günler:16:

sdtiveciğim aydınlattığın için çook teşekkürler,ahh bak sıkma portakal suyu dedin beni benden aldın:56: herkes gibi bnm de kışları vazgeçilmezimdir,çoook severim,geçen markete baktım sıkmalık çıkmamış daha,büyükler vardı ben de onlardan aldım yiyorum:56:

bu arada hayalimduam dün sorcaktım unuttum,noldu senin ayrıntılı usg? merak ettim,yazmışmıydın ben görmedim:26: inşallah iyidir canım bebişin:16:

ve diğer arkadaşlar hepinize selam olsun,sizi seviyorum,tek tek öpüyorum:54:

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49: :52: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]6 kasım
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]23 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]15 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]24 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]:49: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]:48:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]8 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]9 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]30 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]31 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]1 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]5 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]6 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün ciceklara (bilgi) arkadaşımızın dua günü
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Back
X