• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

topiğin hayırlı olsun minikgelincim..
taze anne adayıyım.. umarım güzel paylaşımlarımız olur..
Allahım tüm dileyenleri meleğine kavuştursun inş tez zamanda:34:..

yeni topiğiniz hayırlı olsun:))

benim yılbaşı akşamı düğünüm var kısmetse. korunmayı düşünmüyoruz hemen bebek istiyoruz. hatta ikiz istiyoruz. bir yıldır hep aynı rüyayı görüyorum rabbim inşallah rüyamı gerçekleştirir ve ikiz bebişlerim olur... inşallah hepinizin bebişi olur:))

hamişlik belirtilerimden en belirgin olanı da akşamları olan şiddetli baş ağrısıydı :):31:
oflu canımmm cuma test yaptırdım yoktu adetime 3 gün vardı cuma günü şimdi 2 gün geçti. ama aşırı bir baş ağrısı bel ağrısı var çatlıycam

hoşgeldin ballı lokmam sende bi kaç gün sonra hamiş haberi verceksin bize inşşşşşşşşşşşşş:)4-5 kişiden bebek haberi alcam bu ayın sonuna kdr öle umut ediyorum:)

inşallah balım inşallah......
ağzından bal damlıyor......
sen yüreği güzel insansın....Rabbim gönlüne göre nasip etsin sana........

bugün kendimi nedense hamileymişim gibi hissettim....
içim daha rattı.....
Rabbim güldür yüzümü......

cnm tam tamına 1.5 senelik evliyim.. 6. ayıma giriyorum bebek denemesinde...yeni yılda herkese hamiş haberi verirm diye umutlanmıştım ama nasip olmadı.. sen kaç senelik evlisin nezamandrı istiyorsun cnm

Bende bir buçuk senelik evliyim canım,2010 Haziran sonu evlendik....Ya bundan birkaç ay önce,hamilelik belirtilerim vardı,aşırı derecede hemde.Ben adet olcam falan sanıyorum ama günler haftalar geçiyo tık yok...Sonra acaba dedim,şu testler varya hani onlardan aldım yaptım,ikinci çizgi silik çıktı,inanamadım ağladım valla sevinçten:14: Sonra ben saat ve gün aralıklarıyla abartısız 8-10 tane daha test yaptım,hepsinde ikinci çizgi silikti ama çok belirgindi..Tamam dedim kesin hamileyim,ama nasıl seviniyorum görmen lazım...Sonra doktora gittim,kan testi için,dualarla hayallerle bekliyoruz,sonuç negatif çıktı..Yıkıldım,en büyük hayal kırıklığımı yaşadım ve Allah affetsin isyan bile ettim:14:

Sonra da iki,iki buçuk ay boyunca adet olmadım:26: Doktora da gitmedim sinirden:19: Niye böyle bir durum yaşadım anlam veremedim:26: Daha bir ay öncesi oldum adet,öyle işte:31:

hadi hayırlı olsun göbüşler bebek dolsun :52:
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:49::49::49::49::49::40::40::40:

topiğin hayırlı olsun minikgelincim..
taze anne adayıyım.. umarım güzel paylaşımlarımız olur..
Allahım tüm dileyenleri meleğine kavuştursun inş tez zamanda:34:..
sglsın cnm bnm hoşgeldin sende inş çok beklemeden melegine kavuşursun:)
başıııımmmmm ağrıyorrrrrr

sgl cnm hep birlikte bebekli günler görürüz inş:)

benim yılbaşı akşamı düğünüm var kısmetse. korunmayı düşünmüyoruz hemen bebek istiyoruz. hatta ikiz istiyoruz. bir yıldır hep aynı rüyayı görüyorum rabbim inşallah rüyamı gerçekleştirir ve ikiz bebişlerim olur... inşallah hepinizin bebişi olur:))

ayyyyyyy cnmmmm en güzleini yapıyorsun hiç korunmayarakkk tebrik ediyorum ben 1 sene korundum ve çok pişmanım.. herşey için erteledim bebegii.. şimdi ise bebek beni erteliyor intikam alıyor:):):):) şaka bi yanaaa bebek evin neşesiii şuanda mal gibi evde tek oturmazdım bebegim olsa:)hayatımın bi amacı olurdu ..iş güç nereye kdrrr bu hayatta canından bi can olmalıı:) bu arada hayırlıı olsu düğünden sonra gel emii:)

canım şimdiden sana mutluluklar dilerim......
İnşallah rüyaların gerçek olur.....
Rabbim gönlüne göre versin....

oflu canımmm cuma test yaptırdım yoktu adetime 3 gün vardı cuma günü şimdi 2 gün geçti. ama aşırı bir baş ağrısı bel ağrısı var çatlıycam

adetin 2 gün mü geçti ??
testin markası neydi ??
bu arada ben adete 3 gün kala nova testi ile öğrenmiştim gebeliğimi..

Canım inşaallah rüyaların gerçek olur,hakkınızda hayırlısı olsun...

Korunma bencede,zaten hemen olmuyo,Allah gönlüne göre versin canım:31:

Bende istiyorum,ikiz dördüzz beşiz bile olabilir:52: Rabbim aratmasın:14:

Bende bir buçuk senelik evliyim canım,2010 Haziran sonu evlendik....Ya bundan birkaç ay önce,hamilelik belirtilerim vardı,aşırı derecede hemde.Ben adet olcam falan sanıyorum ama günler haftalar geçiyo tık yok...Sonra acaba dedim,şu testler varya hani onlardan aldım yaptım,ikinci çizgi silik çıktı,inanamadım ağladım valla sevinçten:14: Sonra ben saat ve gün aralıklarıyla abartısız 8-10 tane daha test yaptım,hepsinde ikinci çizgi silikti ama çok belirgindi..Tamam dedim kesin hamileyim,ama nasıl seviniyorum görmen lazım...Sonra doktora gittim,kan testi için,dualarla hayallerle bekliyoruz,sonuç negatif çıktı..Yıkıldım,en büyük hayal kırıklığımı yaşadım ve Allah affetsin isyan bile ettim:14:

Sonra da iki,iki buçuk ay boyunca adet olmadım:26: Doktora da gitmedim sinirden:19: Niye böyle bir durum yaşadım anlam veremedim:26: Daha bir ay öncesi oldum adet,öyle işte:31:

olayı sıcağı sıcağınayken doktorla paylaşsan iyi olur canım..sinirlenecek birşey yok.. vakit nakittir ..bu tarz şeyler ertelenmemeli..basit kit ler..b-hcg ye duyarlı testler,gebelik yoksa(-ki kan tahlilinde çıkmamış) neden bu durumun bu şekilde geliştiği konusunda aydınlansan iyi olur..:34:

ayyyyyyy cnmmmm en güzleini yapıyorsun hiç korunmayarakkk tebrik ediyorum ben 1 sene korundum ve çok pişmanım.. herşey için erteledim bebegii.. şimdi ise bebek beni erteliyor intikam alıyor:):):):) şaka bi yanaaa bebek evin neşesiii şuanda mal gibi evde tek oturmazdım bebegim olsa:)hayatımın bi amacı olurdu ..iş güç nereye kdrrr bu hayatta canından bi can olmalıı:) bu arada hayırlıı olsu düğünden sonra gel emii:)

gelirim tabii. biz dokuz yıldır birlikteyiz öncesinde de iki sene arkadaşlık var. ölüyorum onun için aşkımızın meyvesi şart:)) hem kocişim 30 yaşında istiyor bebek geç olmadan

canım şimdiden sana mutluluklar dilerim......
İnşallah rüyaların gerçek olur.....
Rabbim gönlüne göre versin....

çok sağol. hepimizin inşallah canım

inşallah balım inşallah......
ağzından bal damlıyor......
sen yüreği güzel insansın....Rabbim gönlüne göre nasip etsin sana........

bugün kendimi nedense hamileymişim gibi hissettim....
içim daha rattı.....
Rabbim güldür yüzümü......
hamileymişssin gibi hisetmen normal çünkü hamilesin bacım:)
rabbim hrkisn gönlüne göre versin. iki günlük dünya inş hergünümüzü mmutlu geciririz:)

bende haziran sonu evlendim belki aynı gün evlendik senle:)
bende 2 ay önce iki gebelik testi yaptım ve silik çıktııı koşa koşa test yaptırmaya gittim ve koskocaman 0.01 negatif çıktı çok üzüldümm.. 9gün gecikmişti reglim..ne umutlar bagladı o 9 günde.. kan testim negatif osa bileyinede hamile olduguma inandrıdım kendimi ama olmadı.. nkdr üzülsemde istesemde rabbim istemeyince olmuyor...inşşş bu ay hamiş kalırız... etrafımda herkesin bebegi oldu yada hamile.. sadece bebegi olmayan 3 arkadaşım var onlarda yaza dogru düşünüyor bebegi hepsine kızıyorum hemen istediginiz ay olmuyor diye ama dinlemiyorlar:)

gelirim tabii. biz dokuz yıldır birlikteyiz öncesinde de iki sene arkadaşlık var. ölüyorum onun için aşkımızın meyvesi şart:)) hem kocişim 30 yaşında istiyor bebek geç olmadan

çok sağol. hepimizin inşallah canım

mşlh cnm rabbim mutlulugunuza mutluluk katar bebiş nasip eder inşş bizim gibi beklemessin.. isteyip bekleyip olmaması kötü ...sadece bunlada kalmıyor etrafın sürekli bebek yokmu yapsanıza laflarıda bunaltıyor.. sen erkenden başlayıp hemen hamile kalırsın bizim bunaldıgımız sorularla karşılaşmassın inş:)

olayı sıcağı sıcağınayken doktorla paylaşsan iyi olur canım..sinirlenecek birşey yok.. vakit nakittir ..bu tarz şeyler ertelenmemeli..basit kit ler..b-hcg ye duyarlı testler,gebelik yoksa(-ki kan tahlilinde çıkmamış) neden bu durumun bu şekilde geliştiği konusunda aydınlansan iyi olur..:34:

Canım çok sinirlendim hemde doktora ya,doktor yok deyince bende dedim ki,kesin mi dedim ben evde test yaptım pozitif çıktı falan,o da bana dedi ki,sen bekletmişsindir testleri,bu kan testi kesindir,sanki bilmiyorum ben nasıl yapılacağını,hiç bekletmedim hemde hiçbirisini:19:

Ay korktum şimdi canım,ne olabilir sence,kist mi var ki:18:

Back
X