• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

bu arada hanımlar ben psikoloğum. herhangi bir konuda sıkıntınız olduğunda konuşabiliriz. elimden geldğince yardımcı olmaya çalışırım. özelden de yazabilirsiniz ona da cevap veririm. aklınızda bulunsun yani hep destek tam destek:))

bu arada hanımlar ben psikoloğum. herhangi bir konuda sıkıntınız olduğunda konuşabiliriz. elimden geldğince yardımcı olmaya çalışırım. özelden de yazabilirsiniz ona da cevap veririm. aklınızda bulunsun yani hep destek tam destek:))

sanki benim pskologa ihtiyacım var heleki bugun tam hüsranlardaydım..

canım hoşgeldin öncelikle ŞİMDİDEN ALLAH MESUT BAHTİYAR ETSİN...
Bİ YASTIKTA KOCAYIN İNŞALLAH.....
bende düşük yaptım bu ay...
ama sürekli aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum :26:

hamileymişssin gibi hisetmen normal çünkü hamilesin bacım:)
rabbim hrkisn gönlüne göre versin. iki günlük dünya inş hergünümüzü mmutlu geciririz:)

bende haziran sonu evlendim belki aynı gün evlendik senle:)
bende 2 ay önce iki gebelik testi yaptım ve silik çıktııı koşa koşa test yaptırmaya gittim ve koskocaman 0.01 negatif çıktı çok üzüldümm.. 9gün gecikmişti reglim..ne umutlar bagladı o 9 günde.. kan testim negatif osa bileyinede hamile olduguma inandrıdım kendimi ama olmadı.. nkdr üzülsemde istesemde rabbim istemeyince olmuyor...inşşş bu ay hamiş kalırız... etrafımda herkesin bebegi oldu yada hamile.. sadece bebegi olmayan 3 arkadaşım var onlarda yaza dogru düşünüyor bebegi hepsine kızıyorum hemen istediginiz ay olmuyor diye ama dinlemiyorlar:)

27 Haziran'da evlendim ben:31:

Benimde öyle,benden sonra evlenenler hep hamile yada bebeği oldu.Çok dua ediyorum Rabbim bana da versin diye...Garip bir psikolojideyim,suçluluk gibi sanki:26: Acaba eşime babalık duygusunu tattıramayacak mıyım diye,onun için üzülüyorum,onu çok seviyorum çünkü:31:İnançlıyız elhamdülillah,kuşkusuz Rabbimin bir bildiği tayin ettiği bir zaman vardır bizim için de...İnşaallah o zaman dilimi,hepimiz için çok yakındadır:31:

Benimde öyle,benden sonra evlenenler hep hamile yada bebeği oldu.Çok dua ediyorum Rabbim bana da versin diye...Garip bir psikolojideyim,suçluluk gibi sanki:26: Acaba eşime babalık duygusunu tattıramayacak mıyım diye,onun için üzülüyorum,onu çok seviyorum çünkü:31:İnançlıyız elhamdülillah,kuşkusuz Rabbimin bir bildiği tayin ettiği bir zaman vardır bizim için de...İnşaallah o zaman dilimi,hepimiz için çok yakındadır:31:

hiç korundunuz mu cnm 2010 dan bu yana??

umudumuz aralık ayı topiği
kızlar topiğimize yazmayı unutmayın...
hep burda takılmayın......

aralıgın 31 ine kdr oradayızda bacım daha herkesinki belli olmadıı:) bu topiki şimdiden açtık.. ben wın la ineternete giriyoru bugun son günüm ayın 2 sine açılcak işyerinde bide akşam kocamın teliden baglanırımmm ama böle rahat rahat yazamam:)

oohh ohhh bu topik adam kaynıyo biz bizim topiklerde bekliyozki bi arkadaş gelsede iki lafın belini kırsak ohhhh :))))

herkese merhaba kızlar bu arada..tanımadığım arkadaşlarım için..ben 15 aylık evliyim 6 ayım bitti 7.ayın içindeyim bebek istiyoruz..
eşimde hız hareket vs problemi var 5 aydır kürler uyguluyoruz,bu ay ilk kez preesed ve hayıt kulladım..batım da 5 ocak:26:

tablo yapacakmısınız kızlarr??
siz bilirsiniz kızlar yapalım derseniz yaparız her ayın sonunda yeni liste yaparız..yada yapmayız liste öyle muhabbet içinde konuşuruz nsl isterseniz:)

bende 20 haziran cnm 1 hafta va demek:)biz 1 sene kondomla korunduk iki kere kondom yırtıldı veee ben ertesi günü hapı aldım korkumdan hemen hamile kalındıgını sanıyordumm.. nerden bileyim aylarca ugraşcam ve olmuycagını..aslında isyan etmiyoruz sadece çok isteyip olmayınca üzülüyoruz bence isyan deil bu..dedigin gibi aynı seneler evledigmiz arkadaşlarımızın çocukları var hatta bu yaz evlenen arkadşaım hamile..insan imreniyorrrrrrr:(

yaawww bu topik çoşmuş maşallahda bizde böle başladk şimdi kismecikler yok buranında hızına yetişemiyorum vay anaamm vayyy maşallah maşallah

oohh ohhh bu topik adam kaynıyo biz bizim topiklerde bekliyozki bi arkadaş gelsede iki lafın belini kırsak ohhhh :))))
sende gel bacım b urayaaa hepimizin derdi ortak:)

süper bi topiş olacak bu şimdiden 13 kullanıcı var yuppiiiiii :52::52::27:
inş hep böle kalabalık olurda sohbetimiz tam gaz devam eder:)

herkese merhaba kızlar bu arada..tanımadığım arkadaşlarım için..ben 15 aylık evliyim 6 ayım bitti 7.ayın içindeyim bebek istiyoruz..
eşimde hız hareket vs problemi var 5 aydır kürler uyguluyoruz,bu ay ilk kez preesed ve hayıt kulladım..batım da 5 ocak:26:

hamile haberi vercen 5 ocakta bize inanıryorum buna:)

Evet korunduk canım,işte başıma gelen hadise esnasında korunmamaya başlamıştık,kafam kazan gibi ne kadar oldu acaba,hesaplamam lazım:26:

şimdi gördüm canım yazdığını peki normalde adetlerin düzenlimi dir...bu kadar geciktiği olurmuy du
birde o kullndığın hangi marka testti..baby start değildir inş...

Back
X