• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

hüsranlarda olma sakın. dua et ve inan asla kötü düşünme. evrensel çekim yasasına inanın. ne kadar çok ister ne kadar çok pozitif olursan bebek de sana o kadar yaklaşacak:))

teşekkür ederim canım. sakın öyle düşünme lütfen at aklından o düşünceleri. bi kutu düşün içine koy o kötü hisleri düşünceleri ağzını kilitle ve at çöpe gitsin. yarınlar güzel olacak. çok çok geçmişolsun kii bence geçti gitti. önemli olan yeni gelen gün yeni gelen bebek:)) korkma sakın. allah yardımcınız olsun
haklısın yeni gün yeni bebek :)

benimde göğüslerim acıyo da belkide elim orda gezdiğim için oluyodur:27:anlayamadım:9:
hayırlısı bakalım az kaldı bata dimi :)

oflu bacım sanırım ben hamile olana kdr hamilelik belirtisi nedri bilemiycem. niye dersen bu ay ilk kez gögüslerim bukdr şişti ve ilk kezzzz gögüs ucum kopacak gibi agrıdı.. bu beni çok umutlandırmıştı ama olmadı...takılmak istemiyorum belirtilere ama olmuyor heleki adete son günler kala insan daha çok takıyor belirtileri
psikolojik hamileyiz bizzzzzzzzzz:52::52::52::52:

Amin güzelim inşaallah ya,bekliyoruz sabırla bakalım:31:

Senin bebeğin var mı?
yok canım:31: 7.ayım benimde bu ay...bende bekliyorm...
ya benimde adettlerim düzensizdir doktorda bundan dolayı yumurtlama olmuyor diyor böle bir sorunla karşılasan arkadaşım varsa beni bilgilendirdn ltfn ya

canım ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarım var...
yumurta gelişimi için hayıt suyu yada ilacı kullanabilirsin adı agnucasyon bitkisel bi ilaç yan etkisi yok vede kullanan arkadaşım çok bende bu ay kullandım.
incir kürü yapabilirsin kendine..yapamam dersende gündre 2-3 incir ye..faydası olacaktır...

ama diğer tarafı tamamen yeim öksüz bırakmayın yaaa daha bitmedi aralık
yok bacım oranın daha 3 günü var:) aralık bitene kdr orayada yazcaz:)
haklısın yeni gün yeni bebek :)

hayırlısı bakalım az kaldı bata dimi :)

psikolojik hamileyiz bizzzzzzzzzz:52::52::52::52:

he valla aynen öle pskolojşk hamileyiz:)

çok mutluyum :54: teşekkür ederim canım benim hayırlı ve mutlu haberleer hep bizimle olur inş. :54: topikdaşım benim :66: :12:

amin canım inş heeepp dualarımdasınız diğer kızlarla ne kadar görüşemesemde hep aklımdasınız bu dualar bizi çok rahatlatıyo hamile olmasak bile burda yapılan bi duaya amin diyerek kendimize geliyoruz :1:

canım idrar kokusu dedinde dikkatimi çekti aslında hiç kafamı takmamaya çalışıyorum rahatım çünkü bu ay ama şöle bi durum var ben geçen ay bütün burda yazan hamilelik belirtilerini yaşadım en çokta süt kesiği gibi akıntımla ateşimin düşmemesine güvenmiştim ama kasık batmalarım falanda vardı sonuçta adet oldum ve umut bu aya kaldı BAT 8 ocak yalnız tuhaf hallerim var kokuya duyarlılık derin uyku hali normalde çok hafiftir ve şu son bi kaç gündürde idrarımda bi koku var ben çok su içerim ve asla böle bişeyim olmamıştı ve bu ay yumurtlama dönemimde akıntım çok normaldi sanki yumurtlamadım :( şu andada çok az beyaz akıntım var ama çamaşırıma bulaşmıyo bile... bunları nie anlattım bilmiyorum galiba annemin belki üstüne gördün git bi test yaptır demesi beni etkiledi :26:

süt kesiği gibi akıntı rahim ağzında oluşan mantar diye biliyorum böyle bi akıntın varsa kesinlikle doktora muayene ol...
hammile kalmaya engel...
belirtilerin gebelik belirtilerine benziyor ama psikolojik de olabilir ama dediğim gibi süt kesiği gibi akıntın varsa kesin doktora gitmelisin..

minikgelinnnnnnnnnnn şu an bile ateşim yüksek kız 37.5 acaba grip mi olcam bennnnnnnnnnn

kızlar bu arada ben bu ay hayıt tohumu içtimmmm ve son iki aydır deli gibi düzensizleşen adetim ilk kez tam zamanında geldii gecen ay 27 sine olmuştum bu ayda bugun oldum.. ve işin garip yanıı ben adetimin ilk günü 4-5 agrı kesici alırdım yinede geçmezdi agrılarım işe bile gitmezdim ogun.. ama bukez hiç karnım agrımıyorrrr adette güzel oluyorummmmm süper bşyiş ya agrısız adet olmak.. 3 ay düzenli kulanmak lazımış ben ilk ayadna faydasını baya gördüm adetim düzenlendi ve sancım gittii sıra bebek için faydalarında kullanın kızlar tavsiye ediyorum

yaaaaaaa bıktım valla ne olacaksa olsun ya yetti gari hamile değilsem ben kırmızılarımı özledimmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin cnmm dertleşmeye:)
inan biri deseki iki sene sonra çocugun olcak beklerim her ay hamileyim diye bekleyip sonunda adet olunca üzülüyorum ve korkuyorum ya hiç bebegm olmassa diye:([/QUOTE bende 1,5 yıldır evliyim eşim rahatsız benimde yumurtlama sorunum var adetlerimdüzensiz diye yumurtlama olmuyormuş doktor öle dedi kaynanamda laf sokuyor bilmiyorum ne olacak artık eşime de belli etmek istemiyorum ama çok fenayım ben yaa 8 aya yakındır da ugraşıyorum eşimin rahatsız oldugunu ansızın ögrendim benden gizliyordu bven üzülmiyim diye ya gzili gizli aglıyorum eşimde 33 yaşına babalık duygusunu yaşayamadıkça üzülüyor allahıma yalvarıyorum gelsin diye bakalım

süt kesiği gibi akıntı rahim ağzında oluşan mantar diye biliyorum böyle bi akıntın varsa kesinlikle doktora muayene ol...
hammile kalmaya engel...
belirtilerin gebelik belirtilerine benziyor ama psikolojik de olabilir ama dediğim gibi süt kesiği gibi akıntın varsa kesin doktora gitmelisin..

canım geçen ay bu akıntım varken hamilelerin daha bol olduğu bi topikte sormuştum hamileyken kesin olan bi akıntıdır demişti arkadaşlar hatta hala aynı şekilde akıntısı olanlar vardı valla bende ordan duydumla hamilelik belirtisidir demiştim... piskolojik olabilir doğrudur ama henüz o aşamada değilim yumurtlamam biteli çok olmamıştır kendimi beklemiyorum yani acaba hamilemiyim die zaten karar almışım artık belirti aramak yok çünkü bu beni çok yıpratıyo...

Back
X