- Konu Sahibi minikgelin
sana kötü örnek olmak istemeyiz tatlım ama burada gördüğün herkes manyak azıcık ben görürsün bu ay sonunda nasıl hamilelik belirtileri yazıyoruz buraya![]()
Tam yerine gelmişim o zaman desene

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana kötü örnek olmak istemeyiz tatlım ama burada gördüğün herkes manyak azıcık ben görürsün bu ay sonunda nasıl hamilelik belirtileri yazıyoruz buraya![]()
telefondan bedavaya mı giriyosunuz kk'ya :)
canım sence 0,25 değeri yükselirmi
hmmmmm :))yok bacım nerdeeeeeeeeeee:):):)
benim telin süresi dolduuuu anasını aglattım resmen bu ayyyyyy faturam pek kabarık gelcekk:)kocam ödesin teden girerim yine:)
öyle miiiiii....kalıcaksın hemde çok yakın zamanda![]()
ne ezmesi kız :)biliyorum çok alakasız ama güzel bi ezme tarifi olan var mı![]()
dur bide ben araştırayım...olduğu zaman çok araştırmıştım canım bişe bulamamıştımda burda hamile arkadaşlara sormuştum 3 4 kişi hamilelikte olur demişti zaten bu kokuda beni rahatsız etti gidip bi baktırım ben...
sanırım ayın 24 ünde yumurtladım bencanım değer negatif...
ben sana sordum ki adetin geçti mi ??
yükselir mi bunu ben bilemem ama adet günümden 1 gün önce değer 24 çıkmştı..
tatlım ben de geçen aylarda çok belirti yaşattım kendime...o yüzden gerçekten hamile olsam da belirtilerden anlayamam sanrım..
mesela bak göğüs uçlarım acıyo du şimdi acımıyo gibi
belirtilere pek inanamoyorum yani...
kaçıncı ayındasın??
sanırım ayın 24 ünde yumurtladım ben
hmmmmm :))
netine ne olacak ki
öyle miiiiii....
İNŞALLAHHHHHHHHHHHH
ne ezmesi kız :)
dur bide ben araştırayım...
24 müü??sanırım ayın 24 ünde yumurtladım ben
bu 4. ay canım tek bir belirti dahi yok
inş. bu belirtisizlik en büyük belirti olur![]()
![]()
kızz gir nete bak bir sürü vardırbildiğin ezme kız hani domatesli acılı![]()
oflu bacımm wın la nete baglanıyorum onunda süresi bugun son:)zaten cuma annemlere gitcez hafta sonu orda kalcaz giremem internet olsada:)
yok canım aetşimden anladımayın 24ünde yumurtladıysan kanda nasıl çıksın be güzelim..
yumurtlamadan 14 gün sonra zaten idrarda çıkıyo...
ovucan mı yaptın sen ?
ah kuzum kan testi yaptırmasaydım keşke ama yaptırdım işte poffffSelam kızlar:) minikgelinim topicin hayırlı olsun:) şimdiden 16 sayfa olmuş hepsini okuyamadım valla:) ecnturk nolur hamile ol yaa,umut ver bize![]()