• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

aynen canım;dayanamıyoruz;gönlümüz,kalbimiz çok isteyince bu hep aklımızda kalıyor.Sürekli o durumu düşünür oldum.Allah inşallah tez zamanda o ggüzel mucizeyi bize de nasip eder inş.Ama beklemek ÇOK ZOR.

Bence Allah dioki beklede acık yarın geceler boyu uykusuz kalınca isyan etme ihtimalin olmasın :1:

Gunaydin Kizlar bugün adet olmazsam paçayı yırttım demektirkizlar sat tarihim29aralik ama hep ya 2gun yada 1gun ileri atar lütfen dualarınızı eksik etmeyin

Bence Allah dioki beklede acık yarın geceler boyu uykusuz kalınca isyan etme ihtimalin olmasın :1:

aynen haklısın.Ama dersimi aldım ben hamişli ve bebişli günler diliyorum inşallah.Şimdi bekleyip de hamiş olamayanları çok iyi anlıyorum.Allah'ım isteyen herkesi bekletmeden bebeğine kavuştursun.Evli olup hamileliği düşünmeyenler için BENCE Bİ KERE DAHA DÜŞÜNÜN demekten kendimi alamıyrm;buradaki hayatları okuyunca sahp olmak çok zor gibi artık.

aynen haklısın.Ama dersimi aldım ben hamişli ve bebişli günler diliyorum inşallah.Şimdi bekleyip de hamiş olamayanları çok iyi anlıyorum.Allah'ım isteyen herkesi bekletmeden bebeğine kavuştursun.Evli olup hamileliği düşünmeyenler için BENCE Bİ KERE DAHA DÜŞÜNÜN demekten kendimi alamıyrm;buradaki hayatları okuyunca sahp olmak çok zor gibi artık.

Evet özellikle çiftlerde sigara kullanımı çoğaldığından artık bebek sahibi olmak daha da zor.Bende diyorum hiç beklemeyin hiç korunmayın :) Bu seferde ilk geceden hamile kalırlarsa işte oda zor... Evlilik yaşamını bir sene tatmak en güzeli...Sonrada bebek :)

Allahım yaa böyle konuşunca gözümde hemen ne canlanıyo biliomusun.Böyle yumuşacık kolları bacakları olan boncuk boncuk kara gözleri olan bi erkek çocuğumun olduğu ve onu banyo yaptırdığım bi görüntü gelio gözüme :37: :36: :35: :)))

Evet özellikle çiftlerde sigara kullanımı çoğaldığından artık bebek sahibi olmak daha da zor.Bende diyorum hiç beklemeyin hiç korunmayın :) Bu seferde ilk geceden hamile kalırlarsa işte oda zor... Evlilik yaşamını bir sene tatmak en güzeli...Sonrada bebek :)

Allahım yaa böyle konuşunca gözümde hemen ne canlanıyo biliomusun.Böyle yumuşacık kolları bacakları olan boncuk boncuk kara gözleri olan bi erkek çocuğumun olduğu ve onu banyo yaptırdığım bi görüntü gelio gözüme :37: :36: :35: :)))
canım yaaa benim de bu konuları konuşunca hep burnuma mis gibi yenidoğan bebek kokusu geliyor.Mis gibi koklamak;ayak topuklarını öpmek;onu kucağıma alıp onsuz geçen günlerin acısını çıkartmak istiyorum.

canım yaaa benim de bu konuları konuşunca hep burnuma mis gibi yenidoğan bebek kokusu geliyor.Mis gibi koklamak;ayak topuklarını öpmek;onu kucağıma alıp onsuz geçen günlerin acısını çıkartmak istiyorum.

oooyyy ooyyyy :1:

ben adet oldum..:50::50::50:

asma yüzünü canım. diğer aylarda inşallah:))

Doktor bide demiştiki bana umutsuzluğa kapılma...Neyi hissedersen onu yaşarsın..Aslınad biz çok abartıyoruz galiba..İnsanlar seneler sonra kendiliğinden çocuk sahibi oluyo.Biz 6 Ayda umutsuzluğa kapılıoruz...Olucak illaki olucak ama en hayırlı zamanda olucak onun için bekliyor bebişler :))
Haktan hayırlısı diyip beklememiz gerekio ama nerde bende o sabır :))

aynen öyle tatlım. büyütmemek lazım gebelikle yatıp kalkmamak lazım. herşeyi akışına bırakmak gerekiyor aslında

amin cümlemize nasip etsin kızlar.benimde hep haylim miss gibi yavrumu banyo yaptırıp böyle misler gibi pijamalarını giydirip kokusunu içime çeke çeke uyumak:31::31:

selam kızlar eşimi ikna edebilirsem bugün test aldırıp yarın sabah yapmak istiyorum ama eşimi ikna etmek biraz zor olucak sanırım ama ölücem meraktan ya ara sıra özelliklede dün gece kasığım a sancılar girdi çok ağrılı değil ama adet öncesinde bende ağrı olmaz adet olunca başlardı ve son zamanlardada pek sancı olmuyordu inşallah bebektendir dua edin lütfen geceleri heycandan uyuyamıyom ya

selam kızlar eşimi ikna edebilirsem bugün test aldırıp yarın sabah yapmak istiyorum ama eşimi ikna etmek biraz zor olucak sanırım ama ölücem meraktan ya ara sıra özelliklede dün gece kasığım a sancılar girdi çok ağrılı değil ama adet öncesinde bende ağrı olmaz adet olunca başlardı ve son zamanlardada pek sancı olmuyordu inşallah bebektendir dua edin lütfen geceleri heycandan uyuyamıyom ya

tatlım batın ne zamandı baktın eşin almıyor sen al yaww hadi biri versin güzel haber uzun zamndr hamiş çıkmadı

canım benim bat geçti mi senin ?

1 Ocak BATım kızlar ya heyecanlı bekleyiş başladı bakalım yarın ya da cuma belli olur benim kırmızıların gelip gelmeyeceği dua edin olur mu :18:

kızlar batım 31 ya çok az kaldı bu sabah başım falan döndü miğdem ve başım ağrıyo ve miğdem çok bulanıyo karnım çok cabuk acıkıyo işte kasıklarımda ağrı oluyo çok gazım var akıntım var bel ağrım var ama göğüslerimde bişey yok o umudumu kırıyo ya

Back
X